De training KBA-GB is de training knaagdierbestrijding die wij van terratrainingen.nl u met gepaste trots mogen aanbieden. Wilt u graag aan knaagdierbestrijding gaan doen? Ligt hier uw roeping? Zoekt u naar een opfriscursus of wilt u de spuitlicentie verlengen? Voor al deze doelgroepen staan wij klaar want onze instructeurs weten alles van knaagdierbestrijding en zijn volledig gediplomeerd om u deze training te mogen geven. Uiteraard moet u wel eerst in het bezit zijn van de reguliere KBA-licentie of GB-licentie om mee te mogen doen, maar dat lijkt ons niet meer dan logisch. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Wacht dan niet langer maar kijk online en zoek de pagina over knaagdierbestrijding op. Wist u dat u zich direct online al kunt gaan inschrijven voor deze training? Dan zal het niet lang meer duren voordat u dat gewilde certificaat eindelijk in huis hebt want een training knaagdierbestrijding duurt doorgaans slechts twee dagdelen van ieder 3 klokuren aan les. Kortom: in een gehele lesdag wordt u alles bijgebracht over de huidige stand van zaken in de knaagdierbestrijding. U leert eerst iets over de voorgeschiedenis en de theoretische stof voordat u de praktijk leert. Uiteraard voldoet deze training aan de wet en wordt het erkend door het Bureau erkenningen. Het gebruik van rodenticiden wordt immers streng in de gaten gehouden en dat is ook niet zo vreemd want ook al gaat het om een plaag ongedierte, ze moeten op een vreedzame manier om het leven worden gebracht waarbij er geen kans op infectie mogelijk is. Dat u daarom een gedegen kennis op het gebied van de knaagdierbestrijding machtig moet zijn is dan ook niet meer dan logisch.

Dankzij deze training knaagdierbestrijding staat u een stuk sterker

Het doel van de training knaagdierbestrijding is misschien nog wel om de doorvergiftiging te leren beperken. Want als u vergif neerlegt voor ratten, muizen en andere knaagdieren die ergens een plaag vormen dan wilt u niet de andere dierenpopulatie vergiften. Nieuwsgierige vogels, katten en honden wilt u vanzelfsprekend in leven houden dus het gebruik van deze rodenticiden moet pas op het laatste moment gebruikt worden, als niets anders meer werkt. U gebruikt immers eerst andere methodes zoals het dichten van gaten maar vooral het leggen van diverse vallen waarmee u deze beesten kunt vangen. Pas als de plaag niet op een andere manier te bestrijden valt kunt u tot deze destructieve methode overgaan. We bieden u daarom diverse gerelateerde cursussen aan zoals:

  • De wet natuurbescherming. Dit is immers de wet die u het meeste zult gebruiken, koestert en in ere wilt houden. In combinatie met de training knaagdierbestrijding zult u zich altijd aan die wet weten te houden,
  • Maar ook een training bestrijden van bijvoorbeeld mollen en woelratten helpt om uw kennis en expertise te verbreden,
  • En natuurlijk bieden we de eerste training spuitlicentie net als herhaaltrainingen aan zodat uw certificaat altijd geldig blijft en u dus te allen tijde uw werk kunt uitvoeren.

Kijk online naar de kosten en natuurlijk naar de trainingsdata

Want dan kan de cursus knaagdierbestrijding voor u snel van start gaan. Op de site vindt u de startdata. Doorgaans geven we de cursus eens in het halfjaar in onze trainingscentrum in Hazerswoude-Rijndijk. Wilt u echter als groep de cursus volgen? Dan is het wellicht ook wel mogelijk om op locatie de scholing te geven. Neem in dat geval direct persoonlijk contact op zodat we u verder kunnen adviseren. U kunt ons altijd even een e-mail sturen maar u mag ook tijdens kantooruren met de klantenservice bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn