Zoekt u naar een prachtig cadeau voor een familielid, een geliefde, uw kind of een goede vriendin? U zult iedere keer weer bij ons op prachtigkado.nl slagen. Naast het feit dat particulieren van harte welkom zijn om er een prachtig cadeau uit te zoeken en zelfs te laten bedrukken kunt u ook als bedrijf een keur aan relatiegeschenken en promotiemateriaal online bestellen. Kijk eens op onze site rond zodat u een beeld krijgt van de categorieën en de objecten die we te koop aanbieden. Wij nemen enkel genoegen met de beste kwaliteit en hopelijk denkt u daar ook zo over. Daarom vindt u uitsluitend producten van hoge kwaliteit die door onszelf uitvoerig zijn getest. U wilt immers niet een knuffel of een ander stuk speelgoed aan uw kind geven dat na een week al uit elkaar valt van ellende. Het gaat er zeker in het geval van speelgoed om dat het heel wat klappen kan verdragen. Kinderen spelen immers niet bepaalt zachtzinnig. Zoekt u een prachtig cadeau voor een volwassene? Kijk dan eens bij de categorie populair, verjaardag of wonen. Ook de diverse accessoires zoals sleutelhangers en muismatten zijn producten die hier regelmatig worden besteld. Als u de laatste categorie bekijkt dan vindt u daar alle mogelijke momenten om een prachtig cadeau te geven. Zoek bijvoorbeeld tussen onze oranje artikelen voor Koningsdag, zoek naar een prachtig cadeau als iemand zijn of haar rijbewijs heeft gehaald en kijk ook eens naar de vele ideeën voor Moederdag dan wel Vaderdag.

Een prachtig cadeau kunt u door ons laten bedrukken

Vanwege onze enorme collectie begrijpen we erg goed dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u het beste even een account aanmaken. U logt in de toekomst met uw profielnaam en wachtwoord in en al uw adres- en contactgegevens blijven bewaard. Want het zal hoogstwaarschijnlijk niet bij een enkele prachtig cadeau blijven. Het is echter vooral een goed idee om een account te activeren vanwege het feit dat u dan een verlanglijstje kunt bijhouden met presentjes die u eventueel aan andere zou willen schenken. En wist u dat u het grootste gedeelte van al deze artikelen van drukwerk kunt laten voorzien? Voeg tijdens het maken van uw bestelling een originele tekst toe of uploadt een afbeelding zoals een leuke foto. Dat is niet alleen een prachtig cadeau maar ook nog eens een uitermate originele verrassing! Wilt u graag op de hoogte blijven van kortingen en nieuwe artikelen op onze website? Dan kunt u ons op diverse manieren op de voet volgen:

  • De meest eenvoudige manier is door de site te bookmarken en iedere dag even een kijkje te nemen,
  • Daar hebt u allicht geen tijd voor of zin in. Abonneer u dan op onze gratis nieuwsbrief. Als u dat nu doet dan maakt u kans om uw aankoopbedrag terug te winnen,
  • En natuurlijk kunt u ons via de sociale media waaronder Twitter, Facebook en Instagram in de gaten houden.

Maak het presentje zo persoonlijk als u wilt

Het is geheel aan u om een prachtig cadeau te personaliseren. Zo kunt u het wellicht ook blanco kopen en zelf bewerken, bijvoorbeeld door een mok of een kussensloop te beschilderen. Hebt u nog enige vragen over de bestelmethode, over een specifiek product of misschien wel over een vacature die op dit moment bij ons openstaat? Spreek dan een medewerker via de ingebouwde chatfunctie aan. Het is tevens mogelijk om even een mailtje te sturen of te bellen met de klantenservice. We helpen u immers graag bij het zoeken naar het perfecte prachtig cadeau.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn