Bent u de bedrijfsleider bij een groot bedrijf dat grossiert in halffabricaten, om maar eens iets te noemen? Of houdt u zich met andere activiteiten bezig? In alle gevallen zou u wel eens behoefte kunnen hebben bij nieuwe containers. Deze dingen gaan meestal erg lang mee, maar er komt een moment dat ze vervangen moeten worden. En dan is het goed om te weten dat er tal van leveranciers bestaan die containers voor u in de aanbieding hebben. Ons land is diverse aanbieders en webwinkels rijk. Dat is prettig, maar het maakt het soms ook lastig om te kiezen. Want hoe pikt u hier nou die ene betrouwbare partner tussen uit, waar u op een vertrouwde manier zaken mee kunt doen? Waar vindt u nou de beste containers, waar u weer jaren mee vooruit kunt? Als u zich dit ook afvraagt, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over ons verrassend complete assortiment op het gebied van containers. Bij KTK vindt u ze werkelijk in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen. En daardoor zit er bij ons altijd wel iets van uw gading tussen. Wij hebben geen nee te koop op dit vlak en dit is ook meteen een van de redenen waarom vele bedrijven uit het gehele land elke keer weer voor KTK kiezen als zij een bepaald soort containers nodig hebben. Bij ons bent u aan het juiste adres als u naast goede containers ook een goed advies nodig hebt. Wij staan namelijk te allen tijde voor u klaar om u te adviseren. En dat is natuurlijk wel zo prettig, want op die manier komt u te weten welke soort het beste aansluit bij uw wensen en uw situatie. Twijfel daarom niet langer en surf vandaag nog naar onze website ktk-containers.nl. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te morgen begroeten als een nieuwe klant.

Kwalitatief hoogstaande containers koopt u bij KTK

Wilt u echt voor topkwaliteit van de bovenste plank gaan? Hebt u alleen belangstelling voor die containers die ook een leven lang mee kunnen gaan? Dan zit u bij ons goed. Wij testen al onze artikelen uitgebreid op duurzaamheid en kwaliteit en dit maakt dat wij u de garantie kunnen bieden dat u ook echt een kwaliteitsaankoop doet bij ons. Onze verschillende soorten containers voldoen allemaal aan de hoogste normen, waardoor u er goed mee uit de voeten kunt. En dat is uiteraard handig om te weten. Wilt u weten wat wij allemaal voor u in de aanbieding hebben? Ons verrassend complete assortiment bestaat onder andere uit:

  • marcolins
  • perscontainers
  • stationaire persinstallaties
  • afvalplatforms
  • IBC’s
  • rolcontainers
  • kippers
  • roll-overs
  • trappen en bordessen
  • en nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. En alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Als u dus een bepaald type containers zoekt, dan is de kans zeer groot dat wij ze wel voor u op voorraad hebben. En anders kunnen we ze wel voor uw bestellen. In ieder geval hoeft u er niet bang voor te zijn dat u spijt zult krijgen van uw keuze voor KTK Containers. Aarzel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze webwinkel om ons aanbod te bekijken. Wij zijn de nummer een op het terrein van de containers en hebben al vele bedrijven blij gemaakt met nieuwe persinstallaties, kippers, trappen die naar de container leiden, IBC’s en dergelijke. Wij hopen u spoedig terug te zien op onze site.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Zou u nou wel graag willen investeren in nieuwe containers, maar bent u bang dat dit flink in de papieren zal gaan lopen? Bent u beslist niet bereid om een dief van uw eigen portemonnee te moeten zijn en een te grote hap uit uw budget te nemen? Dan zit u bij KTK goed! Bij ons betaalt u namelijk nooit te veel, omdat wij lage tarieven hanteren. En wij blijven dit ook doen. Dus ook als u in de toekomst nog eens goede containers nodig blijkt te hebben, dan weet u nu waar u moet zijn. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor een dergelijke aanschaf en dit maakt dat u bij ons nooit meer geld neer hoeft te tellen dan strikt noodzakelijk is. En zeg nou zelf, u wilt toch ook wel graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten? Wij maken het mogelijk en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Bij ons is de klant nog echt koning. Uw wensen staan voorop en zo hoort het ook. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Hebt u geschikte containers in onze webshop gezien, maar wilt u er eerst het fijne van weten? Onze deskundige medewerkers weten alles over containers en de toepassingen daarvan en kunnen u daarom als geen ander helpen. Neem dus vandaag nog contact op voor een antwoord op al uw vragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn