U wilt als bedrijf meer zichtbaarheid? Dan is altijd een goed streven, want uw bedrijf bestaat bij de gratie van een betrouwbare groep klanten en daarom is klantenbinding ook een heel belangrijk onderdeel van uw strategie. De kassarollen Fabriek kan u helpen met deze strategie door het aanbieden van bedrukte kassarollen. Welkom op de website van de Kassarollen Fabriek. Bekijk onze mogelijkheden hier en leer meer over bedrukte kassarollen. Even een tipje van de sluier. De Kassarollen Fabriek levert en bedrukte kassarollen voor tal van bedrijven. Dat doen wij sinds jaar en dag en niet zonder succes. Vele trouwe klanten komen steeds weer bij ons terug en laten hun kassarollen bij ons bedrukken met leuke en originele acties. Om u wat meer duidelijkheid te bieden over de mogelijkheden zullen wij u uitleggen wat er allemaal mogelijk is met het laten bedrukken van kassarollen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een kassabon te laten bedrukken met een tijdelijke actie. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een actie waarbij de klanten een korting krijgen op een nieuw product op vertoon van de bon. Dat zet de klant er toe aan om de bon die u verstrekt te bewaren en niet weg te geven. Bedrukte kassarollen bestellen kunt u bij ons doen op ieder moment. Het is zeer eenvoudig om de bedrukte kassarollen bij ons online te bestellen, want u plaatst uw bestelling gewoon online. Dat kan zeven dagen in de week en maar liefst 24 uur per dag. Dat is het voordeel van een webwinkel. Wilt u advies over het soort acties dat u kunt doen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij bespreken samen met u graag de mogelijkheden. Bij de Kassarollen Fabriek kunt u rekenen op:

  • het laten bedrukken van kassarollen full colour of zwart wit op ieder moment
  • een uitmuntende service en snelle levering wanneer u kassarollen bestelt online
  • altijd zeer scherpe prijzen voor het laten bedrukken van uw kassarollen
  • een grote flexibiliteit en de beste acties een spaarplannen op uw kassarollen
  • snel geholpen en op ieder moment gratis advies van een van onze medewerkers

Bedrukte kassarollen; uw bon als marketing tool

Op het moment dat uw bon een zogenaamd ‘marketing tool’ wordt, zullen mensen het bonnetje niet meer zo snel weggooien en dat maakt dat het bonnetje langer mee gaat waarbij u zonder enige moeite reclame maakt op verschillende plaatsen. De meeste reclame wordt door mensen gemaakt en gaat van mond tot mond. Leuke acties zijn altijd de moeite waard om te vermelden en u zorgt dat ook voor veel nieuwe klanten als u kiest voor bedrukte kassarollen met een aantrekkelijke acties. Als bedrijf zijn wij sinds jaar en dag gespecialiseerd in het bedrukken van kassarollen. Wij hanteren een uniek productieproces. Dit proces stelt ons in staat om bedrukte kassarollen te leveren in grotere en kleinere oplages en dat maakt het voor zowel middel- groot- als kleinbedrijven mogelijk om te profiteren van de mogelijkheden van uw kassarollen als marketing tool. U bestelt bedrukte kassarollen al vanaf een doos. In deze doos zitten dan dertig rollen. Tevens is het mogelijk om in te spelen op actuele thema zoals het WK, Valentijnsdag, Carnaval of feestdagen. U kunt het zo gek niet verzinnen, of wij kunnen het voor u realiseren. Wat de mogelijkheden zijn, kunt u zelf bedenken, want de acties die u wilt doen bepaalt u zelf. Wel kunnen wij u met onze vele jaren aan ervaring bedienen van advies. Het doen van mooie acties is aantrekkelijk voor uw klanten. Ook heeft u de mogelijkheid door het plaatsen van acties op uw bon, om een nieuw product onder de aandacht te brengen. U kunt uw huidige of nieuwe klanten verleiden om op vertoon van hun bon een tweede product aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. Dat is altijd iets waar klanten interesse in hebben. Minder betalen doen ze namelijk altijd graag! Neem contact op met een van onze medewerkers over de mogelijkheden van bedrukte kassabonnen en dan kijken wat de mogelijkheden zijn die passen bij u als bedrijf en bij het soort klanten dat u aantrekt. Wij bedienen u altijd graag vrijblijvend van advies.

Flexibiliteit van bedrukte kassarollen

Het laten bedrukken van bonnen of artikelen is een veel gebruikt marketing instrument. Zo kiezen veel bedrijven ervoor om kantoorartikelen te laten bedrukken met het logo van hun bedrijf. Op die manier wordt het logo en de naam van een bedrijf verplaatst en verspreid door middel van objecten. Dat kunnen tal van objecten zijn zoals pennen, notitieblokken, T-shirts of andere items. Deze objecten kunnen dan bij wijzen van relatiegeschenk cadeau worden gedaan. Het nadeel van het laten bedrukken van objecten is dat zij een permanent karakter hebben en dat u dus nooit een actie kunt plaatsen op de objecten. U geniet daarom door het kiezen van bedrukte kassarollen altijd van een grotere flexibiliteit en de mogelijkheid om in te spelen op thema’s zoals eerder vermeld. Bedenk zelf wat voor leuke actie kunt doen ben u bewust van het scala aan mogelijkheden van bedrukte kassarollen. Bedrukte kassarollen bestellen doet u hier. Het bestelformulier vindt u online. Vul de gevraagde gegevens in en zorg dat u de oplage die u wenst al binnen enkele werkdagen heeft ontvangen. Genereer meer zichtbaarheid en trek klanten aan die op vertoon van hun bon kunnen genieten van mooie kortingen en leuke voordelen. Het laten bedrukken van uw kassarollen is een van de meest effectieve manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn