Heeft u denkt u relatietherapie in Schiedam nodig? U leest er meer over op deze pagina. zelfbewustzijn.

Gek op elkaar

In het begin is elke relatie ontzettend fijn en mooi. U en uw partner zijn compleet verliefd op elkaar en hebben vlinders in de buik. U denkt alleen maar aan elkaar en wilt graag bij elkaar zijn. Logisch ook dat in het begin van uw relatie graag een toekomst met uw partner wilt opbouwen. Maar wat als het na een poosje niet meer zo goed tussen u twee gaat? Vaak heeft u samen al een heel leven opgebouwd, waardoor het lastig is om afscheid van elkaar te nemen. Bovendien betekenen relatieproblemen niet dat u niet meer om uw partner geeft of van uw partner houdt. En direct bij relatieproblemen de relatie opgeven, is natuurlijk zonde. Als u de relatie nog een kans geeft en bijvoorbeeld in relatietherapie in Schiedam gaat met uw partner, kunt u samen de problemen oplossen. Uw relatie kan door de relatietherapie in Schiedam niet alleen nog blijven bestaan, maar ook zelfs sterker worden. Hierdoor wordt de kans een stuk kleiner dat u in de toekomst weer relatietherapie zult nodig hebben. En dat is natuurlijk alleen maar fijn!

Relatietherapie in Schiedam

Bent u woonachtig in Schiedam? En hebben u en uw partner inderdaad relatieproblemen? Dan kan ik het goed begrijpen dat u op zoek bent naar relatietherapie in Schiedam. Het is natuurlijk een stuk fijner om de therapie in uw eigen woonplaats te hebben, in plaats van in een stad verderop. Daarnaast maakt het de drempel om een relatietherapie aan te gaan ook een stuk lager. Stel u voor als er geen relatietherapie in Schiedam was, maar u daarvoor een uur zou moeten rijden naar een andere stad? Dan was de drempel een stuk hoger geweest en had u het waarschijnlijk zelfs niet eens gedaan. 

Gelukkig kunt u bij zelfbewustzijn terecht voor relatietherapie in Schiedam. Bij zelfbewustzijn werkt een ervaren coach die het geen probleem vindt om te helpen bij uw relatieproblemen. Zijn naam is Martin en hij heeft mij en mijn partner ontzetten goed geholpen toen wij in een relatiecrisis zaten. Op deze pagina leest u meer over hem. zelfbewustzijn.nl/relatietherapie-schiedam/”>https://www.zelfbewustzijn.nl/relatietherapie-schiedam/

Hoe heeft relatietherapie in Schiedam mij geholpen?

Mijn partner en ik hadden al een aantal jaren een relatie toen de problemen kwamen. We hadden door de jaren heen al weleens een discussie of een ruzie, maar op een gegeven moment werd het steeds erger. De ruzies werden steeds heftiger en we gooiden steeds meer beledigingen naar elkaars hoofd. Het werd op een gegeven moment zelfs zo erg dat ik bijvoorbeeld na werk er tegenop zat om naar huis te gaan. Ik voelde me namelijk niet meer prettig in de buurt van mijn partner. Omdat mijn partner hetzelfde had, en ook omdat we al een heel leven samen hadden opgebouwd, besloten we om in relatietherapie in Schiedam te gaan bij zelfbewustzijn. En wat ben ik blij dat we dat hebben gedaan! We hebben elkaar beter leren kennen dan we al dachten dat we deden. Hierdoor begrijpen we elkaar meer. Ik zeg niet dat het nu altijd in onze relatie rozengeur en maneschijn is. Maar doordat we elkaar beter begrijpen en beter hebben leren communiceren met elkaar, gaat het wel een stuk beter!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn