Zoekt u landbouwmechanisatie? Dan bent u bij Tasche aan het goede adres. Tasche is als familiebedrijf al 75 jaar lang actief in de staalbouw, stalen trappen en stalleninrichting. Het bedrijf zet zich al jaren lang in en richt zich vooral op de klant. Dit heeft ervoor gezorgd dat Tasche is uitgegroeid tot een bedrijf met 55 werknemers in diverse bedrijfstakken. Tasche is een bedrijf dat landelijk opereert, middelgroot is en natuurlijk gespecialiseerd is op het gebied van monteren van staalconstructies van hallen, veestallen, utiliteitsbouw, woningbouw, trappen en balustraden. De landbouwmechanisatie en stalinrichting is al 50 jaar lang gespecialiseerd in verkoop en onderhouden van landbouwmachines en tractoren, maar ook het verzorgen van een complete stal-inrichting.

Landbouwmechanisatie

Voor landbouwmechanisatie kunt u het beste terecht bij Tasche landbouwmechanisatie en stalinrichting. Het bedrijf is al 50 jaar lang gespecialiseerd op gebied van landbouwmechanisatie, machines en tractoren onderhoudt. Daarnaast kan deze afdeling van Tasche ook een complete stal produceren en monteren. Denk hierbij aan de inrichtingen voor melkvee, jongvee, klaver-,rose-, en stierenstallen. Daarnaast kan het bedrijf ook hekwerk op maat voor u maken. Voor alles op het gebied van landbouwmechanisatie bent u bij Tasche dus op het juiste adres. In overleg met de klant wordt de landbouwmechanisatie of de andere producten geproduceerd door de medewerkers. De klanten voor landbouwmechanisatie  worden vanuit de modern ingerichte werkplaats verdient. 

Bij deze afdeling kunt u terecht voor de volgende producten:

  • 1 bvl V-mix 13-1S plus voer- en mengwagen met elektrische bedienen, twee camera systeem, blokken laadklep, elektronische optel weeginrichting, grootboek aftakas, dwars afvoerband, dubbel lucht en magneet op de vijzel.
  • Nieuwe Case Luxxum 120 met GPS easy guide 250, elektronische hef inrichting, fronthef, 32×32 automaat en multicontroller hendel.
  • Stal met joz mestrobot met sproei inrichting, spinder stalinrichting, golfschoftboom, zwevende ligboxen, zelf sluitend voerhek en diverse op maat gemaakte hekken.
  • Schuitemaker feebo 80/18 met weeg inrichting, drie doceer walsen, brede afvoerband en hydraulische steunpoot.
  • Q-Mac bezem met opvangbak, hydraulische aandrijving, palletvork aansluiting en extra loopwiel
  • Zocon Wiedeg 8 meter met verstelbare tanden, zaaibak, trap met bordesch en pneumatische zaai systeem.
  • Tricoliet UKW 3500 met snijsysteem en bowdem kabels.

Onderdelen Tasche

Tasche is een groot bedrijf dat bestaat uit meerdere onderdelen. Hierbij gaat het om de volgende onderdelen, waarvan de eerste hierboven staat uitgelegd:

  • Tasche staalbouw: dit onderdeel is gespecialiseerd in het produceren en monteren van staalconstructies zoals bedrijfshallen, veestallen, utiliteitsbouw en woningbouw. Deze afdeling heeft een modern en geautomatiseerd machinepark waardoor een snelle en nauwkeurige productie mogelijk is.
  • Tasche stalen trappen: deze afdeling kan de trappen op maat en volgens de wens van de klant maken. Er wordt een ontwerp, productie en levering bepaald in samenwerking met de architect en opdrachtgever. De trappen bezitten over een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
  • Tasche landbouwmechanisatie en stalinrichting: deze afdeling kan complete stallen produceren en monteren maar ook machines en tractoren onderhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de diverse Tasche afdelingen of bent u benieuwd naar de producten? Neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie. Daarnaast kunt u ook terecht voor advies over uw situatie en diverse mogelijkheden voor onderdelen. Er zijn specialisten die u graag te woord staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn