Toen ik vorige week in mijn auto naar mijn werk reed, merkte ik dat er iets met mijn wagen aan de hand was. Het was namelijk zo dat de uitlaat een raar geluid maakte en dat vertrouwde ik niet. Ik weet namelijk uit ervaring dat je niet met een kapotte uitlaat mag rijden en dat je daar een forse boete voor kunt krijgen. Ik ben daarom even gaan kijken naar de mogelijkheid om een auto service in Hengelo te vinden. Ik werk daar namelijk en het zou voor mij heel handig zijn wanneer ik mijn auto naar de auto service in Hengelo zou kunnen brengen om vervolgens tijdens mijn werk mijn wagen te laten maken. Ik heb daarom gekeken of er überhaupt een auto service in Hengelo te vinden was en dit bleek het geval te zijn. Ik ben namelijk even op het internet gaan kijken en toen kwam ik terecht op de site van autoservicejandekker.nl. Deze site zag er heel goed uit. Ik las dat deze man gewerkt heeft bij Toyota en aangezien ik ook een Toyota heb, leek het mij een goed idee om deze man in te schakelen om mijn auto te repareren. Ik heb daarom even contact met deze auto service in Hengelo opgenomen om te horen wat hij voor mij zou kunnen betekenen. Ik vond het heel fijn dat ik meteen te horen kreeg dat ik mijn auto langs kon komen brengen. Dat was ook precies waar ik op gehoopt had, maar je weet natuurlijk maar nooit of het ook allemaal mogelijk is wat je in je hoofd hebt. Ik heb daarom meteen gekeken of ik misschien ook even vrij kon krijgen van mijn baas om mijn auto weg te brengen en toen hij mij groen licht had gegeven, ben ik mijn auto meteen gaan wegbrengen. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de auto service in Hengelo en ik kreeg te horen dat ik ook altijd een leenauto mee zou kunnen nemen. Dat was ideaal want het bleek dat er meer met mijn auto loos was dan ik had gedacht. 

Deze auto service in Hengelo levert topservice

Het fijne aan deze auto service Jan Dekker in Hengelo is dat men er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Ik heb namelijk mijn auto bij deze auto service in Hengelo achtergelaten en later op de dag kreeg ik een telefoontje dat de kosten konden oplopen. Men wilde pas gaan repareren nadat ik deze auto service in Hengelo toestemming had gegeven omdat men mij niet met hoge kosten wilde verrassen. Dat vond ik heel professioneel van dit bedrijf. Uiteindelijk kon het mankement aan mijn wagen met tweedehands materialen worden opgelost waardoor de kosten laag bleven. 

Ook mijn camper kon hier gemaakt worden

Ik hoorde dat deze auto service in Hengelo ook campers controleert en repareert en dus heb ik later ook mijn camper hier gebracht. Kortom:

  • Deze vakman heeft mijn auto heel goed gemaakt
  • Ook mijn camper is weer in goede staat gebracht
  • Ik ben beide keren voor een goede prijs geholpen 

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kan iedereen aanraden om hier ook klant te worden.               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn