Bent u op zoek naar animaties voor uw bedrijf? Dan bent u bij een specialist als Feis Productions aan het juiste adres. Veel informatie hierover is te vinden op feisproductions.com

Diensten bij animatiebedrijf Feis Productions

Feis Productions biedt 3 verschillende soorten animatie aan:

  • Motion graphics
  • Explanimations
  • Video design

Motiongraphics is een breed begrip. Het is namelijk de combinatie van design en een breed scala aan principes van film en visual effects. In een notendop zijn motiongraphics geanimeerde visuele elementen. De elementen en de uitingen kunnen echter enorm verschillen. Voorbeelden hier van zijn logo animaties, intro titels, maar ook promo’s of luxe slideshows. Bij animatiebedrijf Feis Productions zijn ze niet alleen hier heel goed in. Zo kunnen ze je ook helpen met explanimations. De naam zegt het al, explanimation is een combinatie van explanation (= uitleg) en animation (= animatie). Het is dus een animatie waarin je iets uitlegt. Het voordeel hiervan is dat je op een snelle, krachtige en visuele manier je boodschap over kunt brengen. Hierdoor zal je boodschap ook nog is beter blijven hangen. Ten slotte heb je nog video design. Bij video design heb je 2 kanten. Aan de ene kant heb je grafische overlays, om bijvoorbeeld specifieke elementen of extra informatie aan een video toe te voegen. Aan de andere kant heb je de integratie van design in film. Het is namelijk mogelijk om design naadloos te verwerven in een video. Denk hierbij aan transities, of visuele effecten. Via de site kan je eenvoudig contact opnemen met animatiebedrijf Feis Productions.

Waarom moet u kiezen voor Feis Productions?

Tegenwoordig zijn we zowel online als offline steeds meer ingesteld op visuele beelden. Het lezen van lange lappen tekst is niet aantrekkelijk, en wordt vaak overgeslagen door klanten of gebruikers van een product of dienst. Bovendien kan deze tekst als te moeilijk, of misschien zelfs als onbegrijpelijk gezien worden. Bij animatiebedrijf Feis Productions zijn ze zich bewust van wat makkelijk te begrijpen is. Ze helpen mensen graag bij het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte animaties of explanimations. Ze beschikken over een erg ervaren en creatief team. Door altijd goed naar de klant te luisteren, zijn ze in staat om op maat gemaakte animaties af te leveren. Hiermee ben je als klant in staat om jouw bedrijf, onderneming of merk mooi, duidelijk en krachtig naar buiten te brengen. Met een explanimation van animatiebedrijf Feis Productions heb je de mogelijkheid om duidelijk en goed informatie over te brengen tot de gebruiker. Het team achter dit animatiebedrijf geeft aan de hand van een korte en krachtige video exact weer wat de bedoeling achter jouw verhaal is. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een productuitleg, of misschien een gebruiksaanwijzing. Feis Productions zorgt ervoor dat iedere boodschap visueel aantrekkelijk is. Zo blijft de informatie langer hangen, en zorgt dit voor een goede emotionele binding met de kijker of klant. Dit maakt het niet alleen goed voor je merk of product, maar zorgt ook voor een betere groei van jouw onderneming. Ben je dus op zoek naar een animatiebedrijf voor perfect op maat gemaakte animaties, neem dan contact op met Feis Productions. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn