Wat kan een kinderdekbedovertrek toch een leuk accent geven aan een kinderslaapkamer. Dat heb jij misschien ook al ontdekt. Een stoer dekbedovertrek voor jongens, met bijvoorbeeld tekenfilmhelden of auto’s maken van hun kamer een nóg stoerdere verschijning. En een kinderdekbedovertrek speciaal voor meisjes, met bijvoorbeeld prinsessen of bloemen en veel roze-tinten geeft een prachtige uitstraling aan hun meidenkamer. Leuk dus, om door middel van een kinderdekbedovertrek een kamer meteen een metamorfose te geven. En: ook leuk om je zoon of dochter, kleinzoon of kleindochter, óf nichtje of neefje mee te verrassen! Het zijn namelijk ook hartstikke leuke kado’s om te geven! Of het nu voor hun verjaardag is, voor Sinterklaas of voor kerst – ze zullen er altijd blij mee zijn, net als hun vader en/ of moeder natuurlijk! Niet alleen een leuk, maar ook nog heel nuttig kado. Weer eens wat anders dan speelgoed, waar de meeste kinderen eigenlijk al meer dan genoeg van hebben… Nu zijn kinderdekbedovertrekken er natuurlijk voor alle leeftijden en in diverse thema’s. Het liefst zou je willen kiezen uit een groot assortiment kinderdekbedovertrekken van merken die zich al hebben bewezen en van goede kwaliteit zijn, zoals Beddinghouse, Bink, Damai, Hiccups, Disney en Snurk. Als je dit zoekt, lees dan vooral verder!

Waar kun je het leukste kinderdekbedovertrek kopen?

Ben jij op zoek naar een leuk kinderdekbedovertrek? Bij het Textielhuis kun je die zonder twijfel vinden! Waarom zou je bij Textielhuis moeten zijn? Bij Textielhuis vind je altijd wel een leuk kinderdekbedovertrek. Je hebt keuze uit meer dan 250 verschillende overtrekken! Of het nu gaat om:

  • een stoer kinderdekbedovertrek voor jongens met stripfiguren
  • zijn favoriete voetbalclub,
  • auto’s of motoren 

Er zit altijd wel iets bij. Maar er zijn ook genoeg lieve kinderdekbedovertrekken voor meisjes, met bijvoorbeeld dieren, hartjes of prinsessen! Textielhuis biedt veel verschillende merken overtrekken: Wat dacht je van Snurk, HIP, Disney, Beddinghouse, Bink, Damai of Hiccups? Een kinderdekbedovertrek bij Textielhuis is van 100% katoen. Waarom? We zijn als volwassenen gewend om uit allerlei materialen te kiezen, denk maar eens aan katoen, flanel, microvezel… Maar bij ons kinderdekbedovertrek-assortiment is dit níet het geval, omdat katoen zoveel positieve eigenschappen heeft, dat het het beste biedt voor je kind. Katoen is namelijk niet alleen heerlijk zacht, maar het ademt ook prima, absorbeert vocht goed en voelt comfortabel op de huid. Juist bij kinderen is dit alles belangrijk. Slaapt je kind onder een synthetisch dekbedovertrek, dan hebben ze meer kans op zweten en/ of huidirritatie. Daarom houden wij het bij katoen! Textielhuis heeft nog veel meer producten dan kinderdekbedovertrek voor kinderen, dus je kunt ook kijken voor een dekbedovertrek voor jezelf of andere textielproducten!

Meer info

Ben jij op zoek naar een leuk, lief kinderdekbedovertrek voor meisjes, met bijvoorbeeld leuke prinsessenafdruk, bloemen, hartjes en vrolijke kleurtjes? Of naar een stoer kinderdekbedovertrek voor jongens, met voetbalclubs, auto’s, motoren of striphelden? Wat je ook zoekt, je vindt bij Textielhuis altijd wel iets leuks! Zomaar, of als kadootje – want je maakt je kind er zeker blij mee! De hele kinderkamer fleurt er van op! Neem hier vast een kijkje: https://www.textielhuis.nl/baby-and-kids/kinderdekbedovertrek_1/kinderdekbedovertrek. Je kunt dan via onze webwinkel heel makkelijk een nieuw kinderdekbedovertrek bestellen. Bestel je al voor 15:00 uur? Dan heb je je bestelling morgen al in huis!  Textielhuis heeft prima prijzen en keuze uit een groot aanbod. Overigens: mocht je nu zelf ook zin hebben gekregen om een nieuwe dekbedovertrek te kopen: Textielhuis heeft ook genoeg leuke overtrekken in de aanbieding voor volwassenen! Een mens mag zichzelf ook weleens verwennen….Toch nog vragen? Bel dan gerust voor persoonlijk advies. We zijn te bereiken via 074 242 74 97. Wel alleen tussen 09:00 uur en 18:00 uur!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn