voicedata - Zakelijk internetVoor veel bedrijven is het belangrijk te beschikken over een solide netwerk. Een goed intranet voor de interne communicatie is daarbij even belangrijk als een goede internetaansluiting voor communicatie naar buiten toe. In sommige gevallen gaat dit helaas wel eens mis. Bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor krachtig zakelijk internet, maar vergeten vervolgens dat werknemers ook met elkaar moeten communiceren. Andersom kunnen organisaties ook tegen problemen aanlopen. Het is bijvoorbeeld erg duur om in een later stadium zakelijk internet de combineren met VoIP, zodat mensen snel met elkaar kunnen bellen. Veel bedrijven kiezen te laat om VoIP aan hun bestaande structuren toe te voegen, waardoor dat proces veel geld kost. Door internet en VoIP vanaf het begin te combineren is het voor bedrijven een stuk aantrekkelijk over te stappen. De kosten blijven laag, omdat beide systemen meteen aan elkaar te koppelen zijn. Op deze manier zijn zakelijk internet en degelijk intern overleg goedkoop te combineren. Bij Voicedata snappen ze dit helemaal. Op Voicedata.nl sluit je eenvoudig en snel een abonnement af waarbij je internet en telefonie in een vroeg stadium combineert. Welk pakket je moet aanschaffen is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Meerdere locaties
  • Internetsnelheid

In de eerste plaats moet je bepalen of meerdere locaties op elkaar aangesloten moeten worden. Heb je als bedrijf meerdere vestigingen in het land, dan is het belangrijk dat deze allemaal met elkaar worden verbonden. Hoe eerder je dit doet, hoe meer geld je bespaart. In een later stadium kan het lastig zijn verschillende systemen aan elkaar te koppelen: wanneer je op tijd overstapt voorkom je heel veel technische problemen. Het aansluiten van meerdere locaties kost wel meer tijd. Het duurt langer om het hele systeem op de rit te krijgen. De vraag is of dat is wat je wilt: hoe snel moet het systeem operationeel zijn? Een belangrijke afweging bij het afsluiten van zakelijk internet is dus of meerdere locaties aangesloten moeten worden.

Zakelijk internet: snelheid en kosten

Voor veel bedrijven is ook de internetsnelheid een probleem. Werkgevers willen vaak niet te veel betalen, maar werknemers klagen over de trage computers en een moeizame internettoegang. Zakelijk internet komt in veel varianten, met verschillende snelheden, maar het perfecte pakket bestaat niet. Je zult zelf moeten bepalen welke snelheid voor jouw bedrijf essentieel is. De afweging tussen snelheid en prijs is erg lastig. Bij deze keuze kun je twee belangrijke vragen laten meespelen: hoe vaak gebruik ik het internet en hoe belangrijk is zakelijk internet voor mijn organisatie? Wanneer dagelijks tientallen werknemers op kantoor van het internet gebruik maken, dan is het cruciaal een goede aansluiting te hebben. Zonder goede internetverbinding snijd je jezelf in de vingers. Anderzijds is het fijn dat serveersters goede WIFI hebben tijdens de pauze, maar dat is niet erg noodzakelijk voor de omzet van je restaurant.

Laat je adviseren

Zoek je naar een goed pakket met zakelijk internet en VoIP? Neem dan eens een kijkje op http://www.voicedata.nl/zakelijk-internet/. Op deze site krijg je gelijk een volledig overzicht van alle opties in jouw regio. Vaak wordt de internetsnelheid bepaalt door de locatie van je bedrijf, laat je dus goed informeren. De professionals bij Voicedata weten precies welke vragen jij hebt en kunnen daar eenvoudig antwoord op geven. Bel het opgegeven nummer op de website en je hebt binnen mum van tijd contact met een ervaren werknemer die je precies kan uitleggen hoe het zit. Neem je liever wat langer de tijd om je vraag te formuleren, dan kun je ook contact opnemen via het contactformulier. Neem vandaag nog een kijkje op bovenstaande site en regel jouw zakelijk internet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn