promoboer - Zonnebrillen bedrukkenWilt u graag zonnebrillen bedrukken? Dan hebt u nog heel wat uit te zoeken. Maar dit is erg leuk werk, zeker als u via promoboer.nl uw gewenste zonnebrillen laat bedrukken. Weet u al welk type zonnebril u wilt hebben? Maak dan uw bestelling compleet door het aantal aan ons door te geven. Vul uw adres- en contactgegevens in en maak de betaling over via iDEAL, PayPal of uw creditcard. Dan gaan wij snel uw zonnebrillen bedrukken en dan kunt u ze morgen al in huis hebben. Waarom eigenlijk zonnebrillen bedrukken? En waarom niet een ander relatiegeschenk? Een goede vraag en die is lastig te beantwoorden. Voor ons is het lastig omdat wij ook allerlei andere relatiegeschenken kunnen bedrukken voor u. Het hangt dus van uw publiek af. Hebt u een reisorganisatie? Of verkoopt u auto’s? Misschien bent u producent van een zonnebrandcrème. Hoe dan ook, dit zijn voorbeelden van beroepen waarbij een zonnebril een leuk relatiegeschenk is. Geef het aan uw klanten na een aankoop van een van uw producten. Of geef het als presentje weg op de jaarbeurs. Vergeet niet om uw personeel zo nu en dan in het zonnetje te zetten dus zonnebrillen bedrukken om vervolgens in het kerstpakket te stoppen is ook geen slecht idee.

Zonnebrillen bedrukken en vervolgens uitdelen voor een goed resultaat

Zonnebrillen bedrukken is voor ons erg eenvoudig. Wij hebben de printers op de werkvloer staan waarmee we direct uw gewenste hoeveelheid zonnebrillen kunnen bedrukken. Klinkt u dat als muziek in uw oren of kijkt u graag liever nog even de kat uit de boom? Wij vinden het allemaal geen probleem en we hopen dat u alle informatie hierover kunt vinden op promoboer.nl. Zoals we al in de vorige alinea aangaven hebt u bij ons de keuze uit een aantal verschillende type zonnebrillen. We bedrukken ze allemaal maar u moet natuurlijk wel even aangeven welke u wilt hebben. Een combinatie van de volgende types is uiteraard ook een te overwegen optie:

  • Zo hebben we zeer goedkope zonnebrillen in opvallende kleuren.
  • Piloten zonnebrillen.
  • De zogenaamde shutter shades. Een zeer modieuze en trendy zonnebril die je ook in de club kunt dragen.
  • Of hebt u liever zeer originele houten zonnebrillen?
  • Ten slotte kunt u ook gaan voor de brillenzakjes die we uiteraard ook voor u kunnen bedrukken.

Hebt u hier nog vragen over? Onze klantenservice staat voor u klaar

U leest het, zonnebrillen bedrukken is voor ons erg simpel. Hebt u een keuze kunnen maken? Vraag dan een offerte op of bestel nu direct. Dan hebt u deze week uw bestelling al thuisbezorgd en hebt u tevens een leuk presentje voor potentiële klanten en uw werknemers. Zoekt u helemaal geen zonnebrillen maar juist een heel ander product als relatiegeschenk? De kans is groot dat u ook dan bij ons aan het juiste adres bent. Zo hebben we een keur aan kerstartikelen die we kunnen bedrukken. Liever een klassieker? Bestel dan ballonnen, pennen, notitieblokjes of hoesjes voor uw smartphone. Met deze artikelen slaat u twee vliegen in een klap. In de eerste plaats hebt u een leuk cadeau voor jong en oud. En in de tweede plaats is het een uitstekende manier om naamsbekendheid te creëren. Anderen zullen immers uw logo of bedrijfsnaam zien en misschien wel geneigd zijn om uw winkel of website te bezoeken. In het oog springende logo’s of een opvallende slagzin zijn daarom van groot belang. Hebt u hier hulp bij nodig? Laat ons dan een proefdruk maken met diverse logo’s. Dan kunt u met uw bestuur de beste uitkiezen en een bestelling plaatsen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn