Toen ik ging studeren, heb ik voorgenomen dat ik graag veel buitenlandse ervaring wilde opdoen. Ik vond het namelijk belangrijk dat ik wat meer van de wereld zou zien dan alleen Nederland en omdat ik ook international business studeerde, lag het ook zeer voor de hand om een keer naar het buitenland te gaan. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren voor een Stage in china. Ik wilde namelijk graag een Stage in china doen omdat ik mij tijdens mijn studie al heel veel heb verdiept in dit land en hoe meer ik over dit land te weten ben gekomen, hoe interessanter ik het land ben gaan vinden. Ik heb toen gekeken wat de mogelijkheden waren om een Stage in china te realiseren en ik heb gemerkt dat het niet altijd eenvoudig is om zelf iets te vinden. Als je namelijk een Stage in china wilt doen, moet je zorgen dat je de juiste contacten hebt. Dat is niet iets wat ik heb en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om via een andere weg aan een Stage in china te komen. Ik ben daarom gewoon maar wat gaan googelen op ‘Stage in china’ en toen heb ik gezien dat wanneer je naar de site Stagelanden.nl gaat, je hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden om een Stage in china te doen. Ik heb gezien dat deze mensen niet alleen een Stage in china kunnen aanbieden, maar dat zij je ook kunnen helpen om in andere landen een stage te volgen. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want ik heb gemerkt dat het heel lastig zou worden wanneer ik alles zelf zou moeten regelen. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik meteen even contact met deze mensen heb opgenomen. Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om een mooie Stage in china te volgen, dan kunt u het beste een keer naar deze site surfen. Ik ben er zeker van dat u hier iets kunt vinden waar u vrolijk van zult worden want deze mensen bieden nou eenmaal heel veel interessante mogelijkheden.

Deze stage in China gaat heel bijzonder worden

Inmiddels heb ik via deze site een Stage in china gevonden en ik kan u zeggen dat ik heel veel zin heb in mijn Stage in china. Het is namelijk zo dat wanneer de pandemie over is, ik meteen naar China kan gaan om daar mijn Stage in china te gaan doen. Ik kan u zeggen dat ik mij goed aan het voorbereiden ben zodat ik het onderste uit de kan kan halen. Mocht u dus ook op stage in China willen gaan, dan raad ik u Stagelanden.nl van harte aan.

Waar wilt u naartoe?

Mocht u ook op stage in het buitenland willen, dan kunt u altijd een keer:

  • Naar Stagelanden.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een afspraak inplannen om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen

Ik ben blij dat ik zo’n mooie stage heb kunnen realiseren dankzij de site van Stagelanden.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn