Ben jij zo iemand die constant tijd tekort komt en wil je daar graag verandering in aanbrengen? Je zou in dat geval eens naar time management tips kunnen zoeken, bijvoorbeeld op de website van TimeManagement.net. Daar vindt je een fijn overzicht met zaken die je zouden kunnen helpen met het beter managen van je tijd. Als je er echter heel serieus en rigoureus mee aan de slag wilt gaan kun je je deze time management tips ook eigen leren maken tijdens hun cursus. Ze hebben namelijk een speciale workshop ontwikkeld waarin jij alles leert over het slimmer indelen van je tijd, of dat nu op zakelijk of privé-gebied is. Deze cursus is voor iedereen die het gevoel heeft dat die constant tijd tekort komt, wat de reden daarvoor ook moge zijn. Natuurlijk kan het zijn dat je simpelweg veel teveel te doen hebt, maar in veel gevallen ligt dat gebrek aan tijd aan een verkeerde aanpak. In het rijtje time management tips die ze tijdens deze cursus geven zitten bijvoorbeeld veel adviezen met betrekking tot je agenda. Hoe deel je die nu het slimste in? Hoe kun je ook lange termijnklussen inplannen? En hoe kun je ervoor zorgen dat je je ook daadwerkelijk aan je planning houdt?

Time management tips voor al je collega’s

Je kunt natuurlijk in je eentje deze cursus vol praktische time management tips volgen, maar ze bieden deze cursus ook aan voor groepen mensen, bijvoorbeeld collega’s. Als jij bijvoorbeeld constant gestresst bent op je werk doordat je teveel te doen hebt, maar je denkt dat ook je collega’s wel wat meer structuur en een betere planning kunnen gebruiken. In dat geval kun je deze cursus met time management tips InCompany boeken. Zo kun je hem samen met al je directe collega’s volgen, en snappen zij ook waarom je ineens jouw manier van plannen aanpast nadat je hem gevolgd hebt. Het is nu eenmaal heel prettig als iedereen in je team op dezelfde manier plant en even effectief te werk gaat. Met zijn allen deze time management cursus volgen zorgt ervoor dat alle processen sneller en effectiever verlopen, en dat merk je natuurlijk in de bedrijfsresultaten.

Wat ga je tijdens de cursus time management leren?

Je bent geïnteresseerd in deze cursus voor time management tips van deze aanbieder, maar wat ga je er nu eigenlijk allemaal leren? het grootste deel heeft betrekking op een beter planning, maar er zijn ook dingen die je simpelweg meer rust in je hoofd gaan geven, waardoor je beter presteert. Een aantal dingen die je gaat leren zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe je de mappen op je computer slimmer indeelt
  • Hoe je op constructieve wijze ‘nee’ zegt
  • Hoe je niets meer kunt vergeten
  • Hoe je meer grip krijgt op je werk
  • Hoe je een opgeruimde inbox houdt

Dit is nog slechts een kleine greep uit de praktische time management tips die je gaat krijgen tijdens de cursus. Al deze tips samen gaan ervoor zorgen dat jij veel meer rust hebt, en constant het gevoel hebt dat je de zaakjes onder controle hebt. En zo wordt je vanzelf veel productiever.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn