B2ctelecom - Eigen telefoonhoesjes ontwerpenIn de huidige maatschappij is het individualisme steeds prominenter aanwezig. En de expressie van het individualisme wordt in deze samenleving steeds lastiger. Massaproductie maakt alles uniform. Hoewel reclames ons wijs maken dat we onze stempel drukken door juist die unieke kleding te kopen, weten we dondersgoed dat iedereen die unieke kleding kan kopen. De enige manier om nog echt uniek te zijn en je individualiteit uit te dragen is door je eigen kleding te ontwerpen. Maar wie heeft er de tijd en de visie om eigen kleding of gebruiksvoorwerpen te ontwerpen? Het is de een vorm van ultieme ironie dat de samenleving die vraagt om individualiteit een samenleving is waar die zelfde individualiteit niet tot haar recht kan komen. Gelukkig zijn er altijd innovatieve mensen die dit soort problemen proberen aan te pakken. In de wereld van de telefonie bijvoorbeeld is de uniformiteit enorm hoog. Iedereen heeft bijvoorbeeld dezelfde iPhone of Samsung, en daar ontkom je niet aan. Je wilt bijblijven met de nieuwste techniek. Dus je hebt geen keuze dan diezelfde smartphone te kopen als vele anderen. Maar dat wil niet zeggen dat je daardoor de moed op moet geven, want tegenwoordig kun je er toch voor zorgen dat jouw smartphone ook echt jouw smartphone is. Nu kon dat altijd al door simpelweg een nieuw telefoonhoesje te kopen, maar dit blijven hoesjes die via massaproductie worden vervaardigd. Dus elk hoesje dat je koopt kan iemand anders ook kopen. Het is daardoor niet een oplossing die je telefoon weer jouw telefoon maakt. Daarvoor moet je je eigen telefoonhoesjes ontwerpen en dat is precies wat nu mogelijk is. B2ctelecom biedt je namelijk de mogelijkheid om je eigen telefoonhoesjes te ontwerpen.

Je eigen telefoonhoesjes ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Creatief of niet, iedereen kan zijn of haar eigen telefoonhoesjes ontwerpen. Alles gaat digitaal en het is een kwestie van je eigen ontwerp toevoegen aan het telefoonhoesje. Je kunt er zoveel ontwerpen als je wilt. Op die manier kun je je eigen telefoonhoesjes ontwerpen en kun je ze onderling afwisselen. Dat betekent dat je niet alleen je individualiteit via je smartphone kunt uitdragen, maar ook nog je specifieke karaktereigenschappen die je verwerkt in de verschillende telefoonhoesjes. Zodra je je eigen telefoonhoesjes ontwerpen gaat heb je verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van hoe creatief je bent of wil zijn, kun je jouw eigen stempel op het hoesje drukken. Dit betekent ook dat je meer of minder individualiteit kunt brengen met je telefoonhoesjes. Zo kun je bijvoorbeeld telefoonhoesjes ontwerpen met je eigen foto’s. Dit is een prima manier om je karakter toe te voegen aan de telefoon. Maar het is tevens een manier die veel gebruikt wordt. Dus hoewel het wel jouw eigen foto is, is het idee van een foto weer uniform. Daarom kun je bijvoorbeeld ook een eigen logo ontwikkelen dat helemaal bij jou past. Op die manier kun je een reeks eigen telefoonhoesjes ontwerpen die als het ware jou logo als merk dragen. In plaatst van een Nokia telefoon heb je een telefoon van jouw naam of logo. Daarnaast kun je natuurlijk ook helemaal creatief de bocht uit vliegen en er op die manier voor zorgen dat niemand jouw telefoonontwerp kan kopiëren. Je zou bijvoorbeeld een geheel eigenzinnig kunstwerk kunnen maken. Bijvoorbeeld in het groot op canvas en foto’s daarvan toevoegen aan jouw telefoon hoesje. Daarmee kun je dan je telefoonhoesjes ontwerpen aan de hand van je eigen kunstzinnige uitingen. Niemand zal in staat zijn om dat te kopiëren. Dit zou je ook kunnen doen met foto’s. In plaats van een standaard foto, kun je een kunstzinnige foto maken en je eigen telefoonhoesjes ontwerpen met deze foto’s. Men zal geen idee hebben wat het kunstwerk voorstelt en dat is precies de reden waarom het enkel en alleen jou individualiteit uitdraagt.

Je eigen telefoonhoesjes ontwerpen en bestellen

Op de website van b2ctelecom vind je een overzicht van alle verschillende merken waarvan er hoesjes gemaakt kunnen worden. De meeste bekende merken als Apple, Samsung, LG, HTC, Huawei, et cetera zijn allemaal op voorraad. Dus voor bijna elke moderne telefoon kun je je eigen telefoonhoesjes ontwerpen. Heb je jouw telefoon gevonden dan kun je jouw eigen telefoonhoesje ontwerpen. Deze kun je op de site online helemaal pimpen zoals jij het wil. Zoals gezegd kun je foto’s, namen, logo’s, kunstwerken, of gewoon kleuren toevoegen op de manier waarop jij het wilt. Het eindresultaat kun je eerst digitaal bekijken. Mocht je dan toch niet helemaal tevreden zijn dan begin je gewoon opnieuw. Varieer dan ook met verschillende designs. Eigen telefoonhoesjes ontwerpen is ook gewoon een leuke bezigheid dus geniet ook van het proces. Durf te experimenteren en als je meerdere ideeën hebt, maak dan ook gewoon meerdere hoesjes. Op die manier kun je afwisselen en zal je je nooit meer vervelen met je telefoon. Zodra je eenmaal tevreden bent, dan kun je jouw hoesjes bestellen. Mocht je voor meer dan 20 euro aan telefoonhoesjes bestellen dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Verder kan betalen gemakkelijk online via de bekende betaalmethoden als iDEAL. Verzenden gaat razend snel dus je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten. Alles wordt onder één dak vervaardigd. Dat betekent dat er geen extern bedrijf is dat zich bezig houdt met de productie. Daardoor weten ze bij B2ctelecom de kosten te drukken en hoef je nooit lang op je bestelling te wachten. Dus wees weer een individu en ga snel je eigen telefoonhoesjes ontwerpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn