Laser-ontharingspraktijk - Definitief ontharenHet zal je niet zijn ontgaan: het late 20e en vroege 21e-eeuwse schoonheidsideaal, vooral voor vrouwen, houdt in dat je lichaam zo haarloos en onthaard mogelijk moet zijn. Daarbij maakt het weinig uit waar op je lichaam het haar zich bevindt. Of het nu gaat om oksels, benen, schaamstreek of zelfs bovenlip en delen van de wenkbrauw, in het huidige modebeeld wordt verwacht dat je het (overtollige) haar op deze lichaamsdelen scheert, harst, epileert of – nog beter – dat je deze lichaamsdelen definitief laat ontharen. Waar regelmatig scheren, harsen, waxen of epileren de huid kan irriteren en vaak een hoop tijd en inspanning kost (nog los van het geld dat je uitgeeft aan scheermesjes, scheercrèmes, zalfjes voor geïrriteerde huid en/of bezoeken aan de schoonheidsspecialiste), kan definitief ontharen een oplossing zijn. Omdat een zo kaal mogelijk lichaam (afgezien van hoofdhaar en ingetoomde wenkbrauwen) tegenwoordig tot de onbetwiste standaard voor zowel mannelijke als vrouwelijke schoonheid is verheven, is in de afgelopen decennia de industrie voor definitief ontharen ook sterk gegroeid en geprofessionaliseerd. Laat je je schaamstreek, benen, oksels, borstkas of bovenlip definitief ontharen, dan is dat een investering in een verder haarloos en zorgeloos leven. Geen geïrriteerde huid meer, geen paniek over niet helemaal goed bijgewerkte bikinilijnen, altijd klaar om korte rokjes of panty’s te dragen. Voor veel mensen, zowel mannen als vrouwen, is het definitief ontharen van bepaalde lichaamsdelen een wens die tegenwoordig voor een kleine prijs in vervulling kan gaan. Een populaire techniek voor definitief ontharen is laserontharing. Definitief ontharen met behulp van een laser klinkt misschien spannend, maar het is een volledig veilige methode die is uitgedokterd en getest door wetenschappers van de beroemde Harvard Universiteit uit de Verenigde Staten. Definitief ontharen kan dankzij deze lasertechniek tegenwoordig redelijk comfortabel gebeuren: laserontharing is niets vergeleken met harsen of epileren, maar wel op lange termijn een stuk effectiever.

Hoe werkt definitief ontharen?

Definitief ontharen klinkt bijna te mooi om waar te zijn, vooral wanneer je heel veel last ondervindt van ongewenste haargroei op bepaalde plekken van je lichaam. Toch is het tegenwoordig verre van onmogelijk! Dankzij lasertechniek is definitief ontharen een serieuze mogelijkheid geworden in de cosmeticabranche. Hoe werkt definitief ontharen met behulp van een laser? Een laser is in feite een bundel sterk geconcentreerd licht dat op een bepaalde frequentie of golflengte wordt uitgezonden. Omdat een laser zo sterk geconcentreerd is, bevat de bundel een hoge dosis energie. Deze energie wordt gebruikt om via het pigment in het haar door te dringen tot de haarzakjes en deze te vernietigen. Hierdoor worden haartjes letterlijk bij de wortel aangepakt, waardoor ze niet meer terug kunnen groeien. Definitief ontharen kan echter niet in één sessie gebeuren. Dit heeft te maken met de groeicyclus van haren, die uit drie fasen bestaat. Op elk gegeven moment is er maar een deel van je (lichaams)haar dat zich in de juiste fase bevindt om met een laser behandeld te worden. Daarom moet je voor definitief ontharen altijd een paar keer terugkomen voordat je lichaam daadwerkelijk definitief onthaard is. Om een lichaamsoppervlak definitief te ontharen zijn gemiddeld drie tot zes behandelingen nodig. Nu rijst natuurlijk de vraag: waar kun je terecht om de lichaamsdelen die je nooit meer wil hoeven scheren of harsen definitief te ontharen? Omdat lichaamshaar een redelijk gevoelige en intieme kwestie is, wil je natuurlijk het liefst geholpen worden door een ervaren professional. Daar zijn er tegenwoordig steeds meer van te vinden. Neem bijvoorbeeld Madeleine Duval. Haar praktijk voor definitief ontharen is professioneel, betrouwbaar en – ook niet onbelangrijk – zeer betaalbaar. De voordelen van een laserbehandeling bij Madeleine Duval staan opgesomd op haar website.

  • De behandeling is comfortabel, snel, betaalbaar en duurzaam: voor zo min mogelijk geld en ongemak ben je in minder dan geen tijd van overtollige en ongewenste beharing af!
  • De Amerikaanse keuringsdienst voor voedingsmiddelen en medicijnen (Food and Drug Administration, FDA) heeft hoogstpersoonlijk de door Madeleine Duval gebruikte methode voor laserontharing goedgekeurd. En iedereen weet dat het beste uit de Verenigde Staten het beste ter wereld is!
  • Daarnaast wordt een behandeling door Madeleine Duvals laserontharingspraktijk vergoed door je zorgverzekeraar. Ideaal!
  • De methode die Madeleine Duval gebruikt is bewezen veilig en huidvriendelijk: behalve je lichaamshaar blijft verder alles volledig intact, zonder bijwerkingen of nasleep.

Waar wacht je nog op? Maak meteen een afspraak!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheid van definitief ontharen bij Madeleine Duval? Breng dan een bezoekje aan de website op www.laser-ontharingspraktijk.nl. Je vind er allerlei informatie over de specifieke behandeling, over de prijzen, de vergoeding door de zorgverzekering en ervaringen van klanten die je voorgingen. Tevens kun je er terecht voor veel gestelde vragen (FAQ) en voor informatie over en het maken van een afspraak voor het laten behandelen van kalknagels. Madeleine Duval heeft al ruim twintig jaar ervaring op het gebied van ontharen en heeft geholpen laserontharing populair te maken in Nederland. Na grondig onderzoek naar methoden en apparaten en de bijbehorende voor- en nadelen, heeft Madeleine Duval gekozen voor wat ze de Rolls Royce onder de laserontharingsapparaten noemt: de High Power Lightsheer Diodelaser van het bedrijf Lumensis uit de Verenigde Staten. Het moge duidelijk zijn dat je bij Madeleine Duval in uitermate goede handen bent. Heb je na het bekijken van haar informatieve en uitgebreide website nog vragen, dan is ze ook altijd beschikbaar om deze te beantwoorden wanneer je telefonisch of via email contact met haar opneemt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn