Tegenwoordig kun je erg gemakkelijk online een taxi naar Schiphol bestellen. Dit kan via de volgende website: goedkoopnaarschiphol.nl. Ga je binnenkort op vakantie en vertrek je vanaf luchthaven Schiphol? Wellicht is dit voor jou dan een handige optie. Zelf vloog ik twee weken geleden. Ik had in eerste instantie alles geregeld wat betreft parkeren. Toch heb ik de plannen omgegooid en ik zal jullie in deze blog vertellen waarom ik dat heb gedaan. 

Mijn keuze om met de taxi naar Schiphol te gaan

Ik ben twee weken terug weergekomen uit Barcelona! Daar ben ik drie weken geweest. Gelukkig was het daar een stukje warmer dan in Nederland. Toen ik terugkwam, begon in Nederland juist de zon te schijnen. Mijn reis was dus perfect gepland. Samen met mijn vriend ben ik naar Barcelona gereisd. Deze trip stond al lange tijd op ons verlanglijstje. Om met de taxi naar Schiphol te gaan, was ook een goed idee. Echter was dit niet ons plan. We hadden namelijk besloten om met onze eigen auto naar het vliegveld te gaan. Dit vinden we wel zo prettig. We hebben een ruime auto dus de koffers kunnen er makkelijk in kwijt. Daarnaast vindt mijn vriend autorijden erg leuk, dus dit wilde hij graag zelf doen. We hadden op internet al wel gelezen over de optie om met de taxi naar Schiphol te gaan, maar dit vonden we simpelweg onnodig. We hebben immers zelf een auto en rijbewijs. Daarnaast zijn taxi’s vaak erg prijzig. Mijn vriend en ik houden van zekerheid, dus een paar uur te vroeg stapten we in de auto richting Schiphol. Totdat na tien minuten de motor afsloeg en niet meer aan wilde. We moesten op dat moment nog zo’n twee uur rijden tot aan Schiphol. Ik schoot gelijk in paniek, maar gelukkig wist mijn vriend rustig te blijven. Hij heeft wat zoekwerk gedaan op het internet en kwam al snel op bovenstaande website uit. We moesten toch maar denken aan een taxi naar Schiphol. Ik verwachtte niet dat dit zo last-minute nog geregeld kon worden, maar het tegendeel werd bewezen. We hebben besloten om een klein stukje met de trein in de juiste richting te gaan. We spraken af met de taxi die naar Schiphol rijdt, om in Arnhem in te stappen. De taxi was op het afgesproken moment op de afgesproken plek. Vanaf dat moment kon ik weer ademen. Het was een nette taxi, een keurige chauffeur en een prima prijs. Ruim op en tijd kwamen we aan op het vliegveld. De taxi naar Schiphol heeft onze reis gered!

Taxi bestellen

Een taxi naar Schiphol bestellen gaat erg gemakkelijk. Dit kan namelijk gewoon via de website of per e-mail. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Via de onderstaande contactgegevens kun je een taxi naar Schiphol bestellen:

  • Telefonisch (020-2600810
  • E-mail (info@goedkoopnaarschiphol.nl)
  • Via het contactformulier

Een taxi naar Schiphol bestellen is erg eenvoudig. De taxi zal op tijd op de afgesproken plek verschijnen. U treft een nette taxi aan en dit alles zorgt er voor dat u onbezorgd kunt genieten van de voorpret van een heerlijke vakantie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn