Na vijf jaar verkering was het voor ons vorig jaar tijd om samen te gaan wonen. Ik heb altijd in Oss gewoond en mijn vriend woonde in een buitenwijk van zijn geliefde Den Bosch. Ik ben de afgelopen jaren ook verliefd geworden op de hoofdstad en het was voor ons dan ook duidelijk dat wij een huis wilden kopen in Den Bosch. Wij woonden daarvoor allebei gehuurd en dus was de aankoop van een huis totaal nieuw voor ons. Wij zochten iemand die ons op zowel het gebied van makelaardij, hypotheekadvies en verzekeringen bij kon staan en kwamen derhalve uit bij hypadvies.nl

Een huis kopen in Den Bosch centrum

Voordat we samenwoonden gingen we al bijna elk weekend lekker Den Bosch in. Op zaterdagmiddag de markt op, uit eten, op zaterdagavond de kroegen en de clubs bezoeken en op zondag fijn winkelen of naar de bioscoop. Mijn vriend woonde in een buitenwijk van Den Bosch en we moesten nog wel een stukje rijden voor we in het centrum konden zijn. Toen bij ons de samenwoonplannen kwamen, waren we dus al gauw aan het dromen over het kopen van een huis in het centrum van Den Bosch. Wij hebben elkaar jong ontmoet en willen graag in ieder geval nog een paar jaar wonen waar iets gebeurd, waar de actie is. Als er zich een kinderwens zou ontwikkelen bij ons, zouden we altijd nog op zoek kunnen gaan naar een ruimer huis met een tuin in een meer kindvriendelijke omgeving. Je houdt natuurlijk ook rekening met het feit dat een huis kopen in het centrum van Den Bosch duurder is dan in de buitenwijken, maar wij houden allebei van ons werk en werken fulltime en dus wilden wij die investering graag aangaan. Het leuke onderdeel van een huis kopen in Den Bosch was toch wel het bekijken van de diverse prachtige panden waarvoor wij in aanmerking kwamen. Als snel vonden we met behulp van de makelaar van Hypadvies ons droomhuis in het centrum van Den Bosch. Vervolgens kwam het minder leuke deel van het kopen van een huis in Den Bosch; het rond krijgen van de financiering. De onafhankelijke hypotheekadviseur van Hypadvies heeft ons hierbij fantastisch bijgestaan. Gelukkig hebben wij allebei een vaste baan en werken we fulltime en konden we genoeg lenen om ons droomhuis in Den Bosch te kopen. Wij wisten niet veel van verzekeringen, maar de verzekeringsadviseur van Hypadvies heeft ook alle benodigde verzekeringen bij het huis voor ons geregeld. Het was erg fijn om voor al deze zaken met betrekking tot het kopen van een huis in Den Bosch terecht te kunnen bij hetzelfde kantoor.

Hypotheekadvies Makelaardij en Verzekeringen

Hypadvies is op voorhand duidelijk over het kostenplaatje. Zij bieden voor hypotheekadvies een drietal Hypotheek pakket keuzes, te weten:

  • regel je hypotheek zelf                                                   
  • hypotheek geregeld
  • hypotheekadvies bijzonder geregeld

Ook als zelfstandige kun je bij Hypadvies terecht voor hulp bij het vinden en het kopen van een huis in Den Bosch. Je komt daarvoor in aanmerking als je een jaar of meer een eigen onderneming hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn