Wanneer u een groot bedrijf heeft, heeft u waarschijnlijk ook een ondernemingsraad. Deze raad zorgt ervoor dat mensen gehoord worden en het is daarmee ook een van de belangrijkste onderdelen van een bedrijf. Mocht u momenteel graag een vertrouwenspersoon willen aanstellen, dan kunnen wij u helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad. Wanneer u dus wilt dat u de hulp van een expert krijgt bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad, dan zijn wij er voor u. Wij weten precies waar wij moeten zoeken om de juiste personen te vinden. Wij kijken daarom graag met u mee om te zien wat uw bedrijf precies nodig heeft. Als u graag even met ons in contact wilt komen om te overleggen over de mogelijkheden, hopen wij u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Hier hebben wij namelijk een uiteenzetting gepost over waar u op moet letten bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad. Veel mensen denken dat dit nooit heel moeilijk kan zijn, maar in de praktijk blijkt het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad toch veel lastiger te zijn dan u waarschijnlijk zou hopen. Ook kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend advies bij ons inwinnen wanneer u hulp nodig heeft bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad. Wij hebben hier heel veel ervaring mee en wij kunnen altijd een keer met u meekijken naar wat u het beste kunt doen in uw situatie. Neem daarom vooral even contact met ons op wanneer u graag met een van onze mensen wilt spreken. Deze zijn altijd te bereiken op werkdagen tijdens kantooruren. Wij staan u graag te woord en wij denken graag met u mee over een goede oplossing.

Heeft u een expert nodig bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad?

Wanneer u graag een persoon wilt aanstellen voor uw raad, dan is het belangrijk om een goede screening op te zetten. Deze persoon gaat immers een belangrijke positie vervullen en het is daarom belangrijk dat u deze persoon daarom goed verkent. U kunt in deze fase dus meerdere mensen ontmoeten om te zien of zij de eigenschappen bezitten om de functie die u wilt vervullen, goed zullen volbrengen. Uiteraard helpen wij u daarbij. Wij weten precies waar wij op moeten letten en wij zorgen er ook graag voor dat u zo weinig mogelijk werk heeft van de selectieprocedure voorafgaand aan het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad. Als u zelf al een aantal kandidaten op het oog heeft, helpen wij u ook graag met het volgen van de selectieprocedure. Aarzel daarom ook vooral niet langer meer en kom snel een keer naar onze site kijken. Hier ziet u wat wij allemaal voor u kunnen doen en ook kunt u hier lezen wat anderen reeds over ons geschreven hebben. Wilt u met ons in zee gaan, dan kunt u op onze site ook onze contactgegevens vinden. Wij nodigen u daarom uit om een keer naar de website van Pasme te komen surfen.

Wij hopen snel iets van u te mogen horen

Wanneer u ons ook wilt inschakelen om hulp te bieden bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon voor de ondernemingsraad, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij komen graag een keer langs om uw wensen te bespreken en om het zoektraject nader toe te lichten. Kortom:

  • wij helpen u graag
  • u kunt bij ons gebruikmaken van onze experts
  • wij zorgen dat u de juiste persoon zult vinden

Kijk snel op Pasme.info voor meer informatie. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn