Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren heel veel nieuwe mensen aangenomen omdat wij grote opdrachten konden aannemen waardoor wij verzekerd waren van genoeg werk. Wij hebben de traditie dat wij van iedereen die bij ons bedrijf werkt, een foto op de site plaatsen. Wij zijn namelijk van mening dat dit handig is voor de klanten omdat ze dan weten met wie zij eigenlijk te maken hebben. Wij hebben daarom onlangs gekeken hoe wij de site konden vernieuwen want wij hadden van lang niet iedereen een foto op de site geplaatst. Wij hebben toen besloten om met een professional in zee te gaan op het gebied van portretfotografie van personeel. Je wilt namelijk niet dat je heel olijke foto’s op je sites plaatst want je wilt een goede indruk op je klanten maken. Wij hebben daarom gekeken wie wij konden inschakelen voor de portretfotografie van ons personeel en wij hebben gemerkt dat er niet heel veel mensen zijn die zich echt hebben toegelegd op portretfotografie van personeel. Gelukkig hebben wij een groot netwerk en wij hebben daarom een keer gekeken of wij iemand wisten die ons aan een professionele fotograaf kon helpen die voor ons portretfotografie van ons personeel kon maken. Wij hebben toen van meerdere mensen te horen gekregen dat wij het beste een keer naar de site van jlf.nl konden gaan. Deze site heeft namelijk heel veel mogelijkheden voor mensen die goede foto’s willen laten maken en men is hier ook zeer bedreven in portretfotografie van personeel. Wij hebben de site van deze experts bekeken en wij waren toen al snel zeker dat wij deze mensen wilden inschakelen om de portretfotografie van ons personeel te verzorgen. Wat wij namelijk aan voorbeelden op de site van dit bedrijf zagen, zag er heel goed uit. Wij hebben toen meteen even contact opgenomen met deze mensen en wij kregen te horen dat zij graag met ons aan de slag wilden gaan. 

Wij schakelden jlf.nl in voor mooie portretfotografie van ons personeel

Wij wilden graag dat de portretfotografie van ons personeel er professioneel uit zou komen te zien. Als je dan de mensen van jlf.nl inschakelt om de portretfotografie van je personeel te verzorgen, weet je zeker dat je iets bijzonders krijgt. Deze mensen kunnen portretfotografie van je personeel maken, zonder dat het statische foto’s worden. Ik ben daarom blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld want de foto’s die zij voor ons hebben gemaakt, passen helemaal binnen het kader dat wij hanteren binnen ons bedrijf: professioneel doch met een speelse inslag. 

Wilt u ook foto’s laten maken?                     

Als u ook graag foto’s wilt laten maken door deze mensen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van jlf.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een afspraak maken met een van de mensen van deze site om uw wensen te bespreken 

Wij zijn blij dat wij hier voor zo’n goede prijs mooie foto’s hebben kunnen laten maken. Vandaar dat wij u deze fotografen ook van harte zouden willen aanbevelen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn