Wij hebben een nieuwe sporthal laten bouwen en wij hebben daarbij ook het parkeerterrein helemaal verlegd. Wij hebben namelijk de oude sporthal uitgebreid en deze is daardoor deels op het oude parkeerterrein komen te staan. Dat betekende dat wij meer zuidwaarts ons nieuwe parkeerterrein moesten aanleggen. Een van de eisen die wij hadden, was dat het duidelijk was waar de mindervalide mensen konden parkeren. Deze komen namelijk graag naar de sportwedstrijden kijken die wij in onze sporthal houden en wij wilden daarom graag duidelijke parkeerplekken maken voor deze mensen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit het beste konden doen. Wij merkten toen dat de voordeligste en meest efficiënte manier was om belijning aan te brengen. Wij konden dan aan de hand van deze belijning duidelijk maken waar de wagens voor mindervaliden geparkeerd konden worden. Wij hebben toen gekeken of wij deze belijning zelf misschien zouden kunnen aanbrengen. Met een kwast en een pot verf zouden wij toch een heel eind moeten komen dachten wij zo. Wij hebben op een afgelegen stuk grond geoefend en dat is maar goed ook want belijning aanbrengen bleek een heel lastige klus te zijn. Het is namelijk bijna niet mogelijk om een rechte lijn te trekken en wij hebben daarom meteen besloten om een bedrijf te zoeken dat ons kon helpen om de belijning te realiseren. Wij hebben toen gezien dat wij het beste even contact konden opnemen met de mensen van vandenbergmarkeringen.nl omdat dit bedrijf een heel goede reputatie heeft opgebouwd wanneer het gaat over belijningen. Wij hebben hen gevraagd of zij voor ons de belijningen konden verzorgen en wij kregen te horen dat dat heel goed geregeld kon worden. Wij hebben toen aangegeven wat wij graag wilden en wij kregen te horen dat dit bedrijf deze belijning heel goed en snel kon realiseren. Wij hebben daarom meteen een datum gepland waarop de belijning aangebracht kon worden zodat wij al heel snel ons parkeerterrein in gebruik konden nemen. 

Onze belijning is heel strak geworden 

Wij hebben de mensen van dit bedrijf bij ons ontvangen en zij zijn toen meteen aan de slag gegaan met het trekken van de lijnen. Wij zagen dat zij dit uiterst professioneel deden en wij waren daarom blij dat wij hen ingeschakeld hadden. Aan het eind van de dag hadden wij heel duidelijke en mooie belijning op ons parkeerterrein en ik ben heel blij dat wij dit door een professional hebben laten doen. Het resultaat is heel mooi en duidelijk geworden en je kunt van ver al zien dat het hier om mindervalideparkeerplaatsen gaat. Mocht u daarom ook ergens belijning willen aanbrengen, kijk dan een keer op de site van vandenbergmarkeringen.nl om te zien wat u hier aangeboden krijgt.

Deze lijnen blijven heel lang zitten 

Omdat de verf die de mensen van dit bedrijf gebruiken, heel erg slijtvast is, hoeven wij niet bang te zijn dat de lijnen voor onze ogen zullen verdwijnen. Kortom:

  • wij hebben goed werk ontvangen van dit bedrijf 
  • wij zijn zeer tevreden over de prijs die wij moesten betalen 
  • wij raden dit bedrijf zeker aan

Meer weten? Kijk dan ook nog even op vandenbergmarkeringen.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn