Wij hebben vorige maand de sleutel van ons nieuwe kantoorpand gekregen en nu is het aan mij de taak om dit pand helemaal te voorzien van de juiste meubels. Het is namelijk zo dat wij al het oude meubilair naar het grofvuil gebracht hebben omdat dit namelijk heel oud was, maar ook zaten wij ons altijd een breuk op deze stoelen. Omdat wij in ons nieuwe pand vooral samenkomen om te vergaderen, moest ik op zoek naar goed vergadermeubilair. Vroeger dachten wij altijd dat het voldoende zou zijn om slechts een paar stoelen neer te zetten en dan een vergadering te beleggen, maar nu weten wij dat goed vergadermeubilair toch wel echt een must is voor onze productiviteit. Wij hebben daarom besloten om te kijken waar wij het voor ons geschikte vergadermeubilair konden vinden. Wij hebben bij meerdere bedrijven gekeken naar de mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat wij heel interessante mogelijkheden kregen aangeboden bij de mensen van shiraz.nl. Deze site heeft heel mooi vergadermeubilair en het was voor mij dan ook een lust om door het ruime aanbod van deze mensen heen te bladeren. Ik heb gezien dat je hier niet alleen mooie en goede stoelen kunt kopen, maar dat je hier ook heel mooie tafels kunt kopen. Dat was alles wat ik nodig had en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken om te zien of zij ons aan goed vergadermeubilair konden helpen. Wat ik heel fijn vond om te merken, was dat je hier niet alleen maar via de site kunt bestellen, maar dat je ook naar een fysieke showroom kunt gaan waar je het vergadermeubilair kunt bekijken en kunt testen. Dat leek mij een goede optie omdat ik dan echt even kon testen of de stoelen bijvoorbeeld goed zaten en noem het allemaal maar op. Ik ben daarom naar de showroom van shiraz.nl gegaan en daar ben ik het vergadermeubilair gaan bekijken. Ik kan u zeggen dat ik heel blij was dat ik dit gedaan heb want op deze manier kon ik het beste vergadermeubilair vinden. 

Dit vergadermeubilair is mooi en ergonomisch 

Omdat wij ons geen breuk wilden zitten op ons nieuwe vergadermeubilair, heb ik het vergadermeubilair goed getest. Ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik dit gedaan heb omdat ik zo een heel goede keus kon maken. Wij hebben het vergadermeubilair besteld en wij hebben dit inmiddels bij ons in het nieuwe kantoorpand staan. Wij hebben onlangs onze eerste vergaderingen belegd en dat is ons heel erg goed bevallen. Ik ben daarom blij dat wij met de mensen van shiraz.nl in zee zijn gegaan want wij konden hier kwaliteit kopen voor een lage prijs. 

Wilt u het aanbod ook een keer bekijken? 

Mocht u ook op zoek zijn naar meubels voor uw kantoor, dan kan ik u shiraz.nl van harte aanbevelen omdat:

  • U hier hoogwaardige meubelen kunt vinden 
  • U hier altijd kunt profiteren van lage prijzen 
  • U hier eenvoudig een bestelling kunt plaatsen 

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en wij hopen nog lang van dit meubilair te mogen genieten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn