Al zo’n vijf jaar ben ik kok in een van de, naar eigen zeggen, beste restaurants van Nederland. Uiteraard heb ik hiervoor een gedegen opleiding gedaan en het belang van hygiëne is me dan ook heel erg duidelijk geworden. Aangezien ik lange dagen en avonden werk, is het voor mij van groot belang dat ik degelijk en kwalitatief goed schoeisel heb. Ik was al lange tijd op zoek naar goeie Sika klompen die ik tijdens mijn werk zou kunnen dragen, omdat deze bekend staan om hun goede kwaliteit en degelijkheid. Bovendien zijn ze erg sterk en gemakkelijk schoon te houden. Dat is dan weer erg goed voor het hooghouden van de kwaliteit in de keuken waarin ik werkzaam ben. De Sika klompen zijn bovendien erg gemakkelijk in gebruik, het zijn geen ingewikkelde schoenen met veters die je eerst weer helemaal los moet knopen, voordat ze uitgedaan kunnen worden. Integendeel, je trekt de Sika klompen letterlijk binnen een paar seconden aan en uit. Dat is voor mij als kok ideaal. Ik heb op amiclean een perfect paar Sika klompen gevonden en ben daar ontzettend blij mee. Ze zijn al bij mij thuisbezorgd en de eerste werkdag met dit nieuwe schoeisel zit er alweer op. Normaal schrijf ik ook nooit echt van dit soort reviews, maar omdat ik zo tevreden ben met dit product, besloot ik toch maar om eens achter de computer te duiken. Het is echt een aanrader voor iedereen die in de horeca werkt, maar ik kan me ook voorstellen dat het in andere vakgebieden net zo aantrekkelijk kan zijn. Bijvoorbeeld in de bouw of in de zorg. 

Waar koop je de beste Sika klompen?

Zoals ik net al aangaf vond ik mijn paar Sika klompen op amiclean.nl. Daar heb je een grote keuze uit een ruim assortiment. Op de website zelf worden ook nog laarzen en andere schoenen verkocht, maar deze Sika klompen zijn volgens mij wel favoriet onder de horeca werknemers. Een ander groot voordeel is dat er boven de vijftig euro, wat dit product toch al vaak is, geen verzendkosten betaald hoeven te worden. Dat is dus heel erg fijn. Je kan de Sika klompen daarom de ene dag nog bestellen, om ze vervolgens de volgende dag al in huis te hebben. Dat is perfect als je ze de volgende dag, net zoals ik, direct al aan wilt trekken om ze op de werkvloer uit te proberen. Op de website worden veel verschillende modellen aangeboden. Onder andere: 

  • Sika 101 Super Clog
  • Sika 29 Comfort
  • Sika 8005 Flex LBS
  • Sika 885 Flex LBS
  • Sika 125 Comfort
  • Sika 2530 

Dit is slechts een beperkt deel, want er zijn nog veel meer soorten te vinden. De Sika klompen die op deze website worden aangeboden zijn allemaal in het zwart. Ze zijn bovendien ontzettend sterk en gaan heel erg lang mee. Dat is fijn, want dan weet je waarvoor je geld betaalt. De zolen van dit product zijn gemaakt van antislip materiaal. Dat is natuurlijk een must als je, net zoals ik, werkzaam bent in de keuken waar vaak gladde vloeren te vinden zijn.

Voordelen

Verder ben ik ook ontzettend tevreden over de hele website van amiclean.nl. De verzending is dus boven de vijftig euro gratis en mocht je in de buurt wonen van Bunschoten, de plaats waar het bedrijf gevestigd is, dan heb je helemaal geluk. Daar worden namelijk alle producten, ongeacht de prijs, gratis naartoe verzonden. Verder is er gemakkelijk contact te maken met de eigenaren. Zowel per mail als via de telefoon. Een echte aanrader dus!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn