Toen ik vorig jaar een nieuw huis heb gekocht was het mij meteen wel duidelijk dat ik de keuken wilde vervangen. Ik vind het namelijk heel fijn om te koken maar met de keuken die in mijn huis zat kon ik werkelijk niets. Deze was nog uit het begin van de jaren ’80 en zoals u waarschijnlijk wel kunt begrijpen voldeed deze bij lange na niet meer aan de eisen van deze tijd. Ik wilde graag een ruim geheel waarin ik ook een goede oven zou hebben. Omdat ik heel vaak ovenschotels maak en daarnaast ook heel erg van bakken houdt, wilde ik graag een oven van een goed merk. Van een collega van mij hoorde ik dat zij altijd koos voor Smeg. Ik heb haar toen gevraagd of zij mij wilde vertellen waarom zij dan zo’n grote fan was van Smeg. Dat wilde zij mij graag uiteenzetten en we besloten daarom om in het nabijgelegen café even een kopje koffie te gaan drinken. Terwijl wij daar aan een tafeltje zaten te praten over Smeg kwam de eigenaar van het café naar ons toe die ons had horen praten over Smeg. Hij zei ons dat hij niet onfatsoenlijk wilde zijn maar dat hij had gehoord dat wij het over Smeg hadden. Hij vertelde ons daarop dat hij in zijn eigen keuken ook een oven van Smeg had staan en dat hij hier heel erg tevreden over was. Hij nodigde ons uit om eens een kijkje te nemen in zijn keuken en dit aanbod hebben we natuurlijk niet afgeslagen. We zijn daarom met hem meegelopen naar achteren en toen zagen we dat hij alleen maar spullen van Smeg had. Op deze manier kon ik heel goed zien hoe deze producten er uitzien en van welke materialen deze producten allemaal gemaakt zijn. Het viel mij gelijk op dat het heel robuuste apparaten zijn die heel lang mee kunnen gaan. Daarbij vond ik ook de vormgeving in zijn geheel heel erg mooi; het heeft iets heel minimaals zonder daarbij de indruk te wekken dat het maar goedkope rommel is. Een groot compliment dus voor de ontwerpers van Smeg!

Ik heb Smeg en wil nooit meer iets anders

Het was voor mij al heel snel duidelijk dat wanneer ik ging voor kwaliteit en efficiëntie, ik zou moeten gaan voor Smeg. De eigenaar van het café vertelde mij dat hij ontzettend tevreden was over het apparaat en dat hij door Smeg altijd heel erg goed geholpen werd wanneer hij vragen of andere kwesties had. Dat klonk mij natuurlijk als muziek in de oren. Het is voor mij altijd heel belangrijk dat je nog eens bij een fabrikant aan kunt kloppen wanneer je vragen hebt of wanneer er iets anders loos is. Het is dan altijd fijn om even met een expert te kunnen overleggen en daarom sprak Smeg mij dus ook heel erg aan. Kortom, genoeg reden voor mij om bij thuiskomst meteen eens even op het internet te gaan kijken naar de website van Smeg. Ik ontdekte dat er een bedrijf bij mij in de buurt zit waar je echt moet zijn wanneer je op zoek bent naar Smeg producten. Ik heb daarop even een mailtje gestuurd naar dit bedrijf om te vragen of ik binnenkort eens langs zou mogen komen om de Smeg producten te komen bekijken. Al heel snel had ik een antwoord terug waarin mij werd verteld dat ik uiteraard van harte welkom was om eens een kijkje te komen nemen. Met grote vreugde schreef ik de afspraak in mijn agenda en vanaf toen ben ik uit gaan kijken naar het moment dat ik in de auto kon stappen en ik mij mocht trakteren op een uitstapje naar de Smeg dealer. Uiteindelijk heb ik hier precies datgene gevonden waar ik naar op zoek was en daar wil ik in de volgende alinea graag wat meer over vertellen.

Ik ben niet meer uit de keuken te slaan

Toen ik eenmaal op de site van DeSchouwWitgoed.nl had gekeken wist ik meteen dat ik hier aan het goede adres was. Een site vertelt vaak al heel veel over de kwaliteit van de producten die aangeboden worden en ik zag meteen dat dit het juiste adres was wanneer het gaat over Smeg producten. Ik was op zoek naar een oven, zoals ik reeds in het voorgaande aangaf, en deze heb ik hier weten te vinden. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een heel fornuis omdat ik zo onder de indruk was van hetgeen hier allemaal aangeboden werd dat ik beslist heb dat ik graag een product van Smeg zou willen hebben. Het fijne aan dit merk is dat je voor heel weinig geld werkelijk een prachtig product hebt. Daarbij leveren ze bij DeSchouwWitgoed.nl heel snel waardoor je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. Ik heb inmiddels al heel wat ovenschotels gemaakt en deze waren echt heel erg goed wat grotendeels verklaard kan worden door de hoge kwaliteit van mijn fornuis. Ik ben echt heel blij met dit robuuste product en kan daarom ook aan iedereen die ook op zoek is naar goed witgoed, dit bedrijf van harte aanbevelen. Om alles kort samen te vatten zou ik willen zeggen dat:

  • je hier altijd de beste producten kunt vinden
  • er voor ieder budget wel een mooi product te krijgen is
  • je het assortiment gemakkelijk kunt bekijken op de geheel vernieuwde website
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn