Bent u op zoek naar goede dakbedekking omdat uw dak niet meer goed is en op sommige plaatsen lucht en zelfs vocht doorlaat? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren namelijk het allerbeste materiaal voor uw dakbedekking en isolatie. We hebben het hier over epdm. Epdm XL is een bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren van epdm dakbedekking, afvoeren en manchetten. Alles wat te maken heeft met uw dak en het onderhoud daarvan, is waar ons hart naar uitgaat. Epdm is het materiaal dat wij verkopen omdat het een houdbaarheid garandeert van vijftig jaar. Dit hoogwaardige materiaal heeft bovendien een zeer groot gebruiksgemak waardoor u als consument makkelijk zelf voor de plaatsing kunt zorgen. De voordelen van epdm zijn er haast te veel om op te noemen, maar we zullen een begin proberen te maken om u bekend te maken met het duurzame materiaal; onze trots. Ten eerste belooft het materiaal u een houdbaarheid van vijftig jaar. Dat hebben we al eerder vermeld, maar dat vermelden we nogmaals omdat dat zeer uitzonderlijk is. U kunt het materiaal dus zien als een diepte-investering van heb ik jou daar. Omdat epdm geen talk bevat heeft u voor de plaatsing maar voor een kant lijm nodig. Dat betekent dat u dus op de kosten voor lijm bespaart en dat scheelt u best wel veel geld, zeker als het gaat om grote oppervlakten. Vervolgens kunnen wij u vertellen dat epdm is voorzien van twee belangrijke eigenschappen die niet mogen ontbreken als u kiest voor dakbedekking materiaal. Dat zijn de waterafstotende functie en de isolerende functie. Even op een rijtje voor u de voordelen:

  • zeer scherpe prijzen
  • besparen op lijm
  • waterafstotende functie
  • isolerende functie
  • vijftig jaar houdbaar

Epdm voor woning of pand

Of u nu in het bezit bent van een woning of een heel pand, het is altijd zaak dat u een goede bedekking hebt. Het dak van uw woning of pand vormt namelijk de basis van uw eigendom. Veel mensen letten niet erg op de staat van hun dak maar dat zouden ze wel meer moeten doen. Bij epdmxl.nl zien wij een goede service als onze plicht. Wij zullen u dan ook altijd van advies bedienen als u op zoek bent naar materiaal voor uw dak. Wij hebben zowel ervaring met het plaatsen als met verkopen van epdm en dat doen wij met ongelofelijk veel plezier. Dat wij houden van ons product zien wij terug aan ons groeiende klantenbestand. Als u uw bestelling liever mondeling doet, dan staat het u natuurlijk altijd vrij om te bellen. U kunt er van op aan dat uw epdm bestelling binnen enkele dagen al op de locatie is. We spreken meestal over een levertijd van drie dagen maar het kan altijd sneller. Wij verkopen epdm uit Europa. Deze epdm is heel specifiek omdat het geen talk bevat en daarom heeft het als voordeel dat u minder lijm nodig heeft zoals we al aangaven bij het rijtje voordelen van het materiaal. Als u een bestelling doet bij epdmxl.nl dan is dat heel snel en makkelijk geregeld. Onze producten zijn zeer scherp geprijsd. Btw en verzendkosten zijn exclusief. Als u een product bestelt binnen Nederland dan betaalt u hiervoor €14,95. Als uw bestelling meer dan honderd euro bedraagt, dan worden er geen verzendkosten gerekend. Mocht u een verkeerde bestelling hebben geplaatst en u wilt bij nader inzien kiezen voor een ander product, dan heeft u nog de mogelijkheid de bestelling terug te sturen. U heeft hiervoor twee weken de tijd. U krijgt dan gewoon uw geld terug. Epdm materiaal is materiaal waar u nooit spijt van zult krijgen omdat het veruit het beste materiaal is voor uw dakbedekking en wij spreken uit ervaring. Het grote gebruiksgemak zorgt er daarenboven voor dat u het helemaal zelf kunt leggen. Als u graag meer wilt weten over het leggen van de dakbedekking dan mag u ook te alle tijden contact met ons opnemen. Telefonisch contact opnemen kan van maandag tot en met vrijdag tussen acht uur in de ochtend en vijf uur in de avond.

Epdm van epdmxl.nl

Ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking zijn aan de orde van de dag. Steeds meer bedrijven houden zich bezig met het verbeteren van isolatiematerialen en dakbedekking. Wij volgen deze ontwikkelingen als bedrijf met grote interesse en houden de ontwikkelingen ook op een actieve manier in de gaten door nieuwe materialen te proberen. Ons assortiment wordt vaak verrijkt met vernieuwde materialen waar u uit kunt kiezen. Wij kennen onze producten alsof het familie is en daarom is het altijd erg handig om bij ons informatie aan te vragen over de producten. U weet dan altijd zeker dat u goed advies krijgt en dat is waar u voor wilt gaan. Zoals gezegd is epdm een van de beste materialen waar u uit kunt kiezen als u uw dak opnieuw wilt bedekken met een solide materiaal dat een leven lang mee zal gaan. Maar hoe weet u nu of u toe bent aan nieuwe bedekking? In de meeste gevallen komen mensen naar ons toe omdat er schade is aan het dak. Dan is er een duidelijk oorzaak en in dit geval moet er snel actie worden ondernomen. Maar er zijn ook mensen die bij ons aankloppen als ze een nieuwe woning betrekken en voor het beste materiaal willen kiezen. Het beste materiaal voor uw dak is epdm en dat kunnen wij u garanderen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn