Dit jaar was mijn laatste jaar van de middelbare school en ik wist dat ik erg lang zomervakantie zou hebben. Mijn cijfers waren al erg goed voordat ik examen zou gaan doen, waardoor ik mij niet zorgen hoefde te maken dat ik niet zou slagen. Ik wilde graag veel gaan werken tijdens de zomervakantie, zodat ik veel geld zou verdienen en daarna kan beginnen met mijn rijbewijs. Ik was dit jaar gestopt met mijn baantje, omdat ik mij graag wilde richten op school, daardoor moest ik op zoek naar nieuw werk. Het leek mij het beste om productie werk te gaan doen, want dit is vaak gemakkelijk en dan heb ik aan het einde van de dag nog energie om leuke dingen te doen met mijn vrienden. Ik kwam de website van het bedrijf timing tegen en vond hier een leuke baan voor tijdens de zomervakantie. Dit jaar wil ik graag beginnen met mijn rijbewijs en het halen van een rijbewijs is erg duur. Gelukkig was ik van te voren vrij zeker dat ik een lange zomervakantie zou hebben en dat ik dan veel kon gaan werken. Ik ging met veel goede cijfers mijn examen in, waardoor de kans klein zou zijn dat ik herexamens moest doen. Voorheen had ik wel eens productie werk gedaan en dat beviel toen goed, hierdoor hoopte ik weer dit soort werk te gaan doen tijdens de vakantie. Het voordeel van dit soort werk is, dat het niet moeilijk is en je vaak niet moe thuiskomt. Mijn vrienden zouden natuurlijk ook vrij hebben tijdens de vakantie en ik wilde graag ook leuke dingen met hun kunnen doen in de avond. Het maakte mij niet uit wat voor productie werk is zou gaan doen, zolang het niet te ver weg zou zijn. 

Veel aanbod in productie werk

Van te voren ging ik al op zoek naar productie werk en vond toen de website van het uitzendbureau timing. Op deze website staan ontzettend veel vacatures en ik kon gemakkelijk zoeken op werk in mijn buurt. Ik vond het soort werk waar ik naar zocht en besloot om direct te solliciteren. Die dag werd ik nog gebeld door iemand van dit uitzendbureau en wij bespraken de functie. Ik legde uit dat ik alleen tijdens de zomervakantie productie werk wilde doen en daarna niet meer, dit was geen probleem. Aangezien het tijdelijk werk was, hoefde ik niet naar een sollicitatiegesprek en kon ik starten op de eerste dag van mijn vakantie.

Een leuk bedrag kunnen verdienen

Afgelopen week was de laatste week van het productie werk en ik heb een leuk bedrag kunnen verdienen. Het is een leuk bedrijf en ik had veel leuke collega’s, zowel jong als oud. Ik wil binnenkort beginnen met mijn rijbewijs en heb hier gelukkig genoeg voor kunnen verdienen. Als ik in de toekomst weer naar productie werk zoek, dan zal ik weer naar de website van timing gaan.

  • Zij hebben veel vacatures op hun website
  • Ik kon gemakkelijk zoeken in mijn omgeving
  • Ik kon snel beginnen met mijn nieuwe baan
  • Ik heb nu genoeg geld voor mijn rijbewijs
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn