De kerstdagen staan al weer voor de deur, de hoogste tijd dus om de kerstpakketten uit te zoeken voor uw personeel. Een mooi pakket zullen zij zeker kunnen waarderen, helemaal aangezien er kortgeleden in het nieuws was dat het aantal uitgereikte pakketten dit jaar waarschijnlijk een stuk lager zal zijn. Des te groter de verrassing als u uw medewerkers toch een mooi pakket geeft. Om de keuze hoeft u het in ieder geval niet te laten. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten kerstpakketten verkrijgbaar, dus er is altijd wel een variant te vinden die aansluit bij uw bedrijf, die past binnen uw budget en bij de wensen van uw personeel. Om er zeker van te zijn dat u over een grote keuze kunt beschikken, gaat u natuurlijk naar Kerstpakketten XL, de specialist op het gebied van kerstpakketten. Bij hen kunt u echt uit heel veel verschillende soorten kiezen, de keuze is echt erg groot. Toch is het niet lastig om een keuze te maken, aangezien alle pakketten overzichtelijk staan uitgestald op hun site. Natuurlijk is de keuze nu, zo vlak voor kerst, wel minder groot dan op andere momenten. Ondanks dat veel van hun soorten kerstpakketten al zijn uitverkocht, is er toch nog steeds voldoende leuks te krijgen. Vindt u het alsnog lastig om een keuze te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om het online keuzeconcept te gebruiken. Dit houdt in dat u uw personeel een gift card geeft in plaats van kerstpakketten. Aan de hand van de code die zij hierbij krijgen, kunnen zij zelf hun eigen kerstgeschenk uitzoeken. Dit kan een cadeau zijn, maar ook een dagje weg, een cadeaubon of een gift aan een goed doel. Het enige wat u dan hoeft te doen, is het bedrag uitkiezen dat u per personeelslid uit wilt geven. U krijgt vervolgens de mooie giftcards opgestuurd en kunt deze aan uw mensen uitdelen. Zo kunnen zij iets uitkiezen wat zij leuk vinden en weet u zeker dat zij hun kerstgeschenk zullen waarderen.

Voorbeelden van kerstpakketten

Uit wat voor soort kerstpakketten kunt u nu precies kiezen? Zoals gezegd is de keuze momenteel beperkt, aangezien er al veel verschillende soorten uitverkocht zijn. Voorbeelden van kerstpakketten die u nu kunt bestellen zijn:

  • Dagje uit: een waarde cheque van vijftig euro voor attractiepark Hellendoorn en allemaal lekkernijen om mee te nemen tijdens dit dagje uit, zoals gekleurde pinda’s, chocola met kersenvulling, paprikachips en sinaasappelsap.
  • Traditionale: een traditioneel pakket met allerlei lekkers voor de feestdagen, zoals tagliatelle, pastasaus, chips, pinda’s en rode wijn.
  • Heel veel pret: stijlvol pakket met heerlijke lekkernijen en voor de kinderen leuke stickersets. In het pakket vindt u de stickerset, een Hellendoorn pret cheque, Big Ben gekleurde pinda’s, Bio-organic Noord-Afrikaanse soep, bolognese pastasaus, koekjes, olijven grissini, chocolade met kersenvulling, gesuikerde pinda’s, paprikachips en sinaasappelsap.
  • Hulp voor onderweg: hierin vindt u niet alleen heel veel lekkernijen, maar ook een autopechset, ideaal voor iedereen die een auto bezit.

U ziet aan deze voorbeelden van kerstpakketten wel dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn op dit gebied. Dit stelt u in staat om dus echt eens leuke cadeaus uit te zoeken. Kijkt u dus eens rustig rond op hun website en zie welke verschillende mogelijkheden zij u allemaal kunnen bieden. Niet alleen de inhoud van de kerstpakketten varieert, ook de prijzen zijn natuurlijk niet gelijk. Hoe meer er in zit, hoe hoger de prijs uiteraard ook ligt. Als u klikt op ‘alle kerstpakketten’, dan krijgt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die er momenteel nog zijn. Doordat deze op prijs gesorteerd staan, is het vinden van een optie die binnen uw budget past dus eenvoudig.

Veel voordelen

Er zijn veel voordelen aan het bestellen van uw pakketten via Kerstpakketten XL. In de eerste plaats profiteert u bij hen dus van een zeer ruim aanbod aan kerstpakketten. Hierbij geldt dat hoe eerder u bestelt, hoe groter de keuze is. Het is hierbij goed om op te merken dat u al zeer vroeg in het jaar uw bestelling kunt plaatsen. Dit biedt u niet alleen het voordeel dat u meer keuze hebt, maar ook dat u er geen omkijken meer naar hebt in de drukke decembermaand. Een ander groot voordeel van kerstpakketten via hen bestellen, is dat u er zeker van kunt zijn dat u altijd tegen zeer gunstige prijzen kunt inkopen. Iedereen houdt er natuurlijk van om waar voor zijn geld te krijgen, u kunt er bij hen zeker van zijn dat dit het geval is. De lage prijzen betekenen echter niet dat u een slechte kwaliteit krijgt, u kunt er zeker van zijn dat u in de kerstpakketten alleen maar kwalitatief zeer goede producten aan zult treffen. Bovendien is de levering van uw kerstpakketten altijd zeer stipt en hoeft u slechts weinig verzendkosten te betalen. Zo weet u zeker dat er niet heel veel kosten bij komen. Sterker nog, bestelt u bij hen een groot aantal pakketten, dan krijgt u een korting of u kunt kiezen voor het ontvangen van cadeaubonnen van bol.com in plaats van de korting. Hierbij geldt dat hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting oploopt. Dit kan natuurlijk zeer interessant voor u zijn. U hoeft niet bang te zijn dat alles uiteindelijk duurder uitvalt dan u verwacht, aan kleine lettertjes doen zij namelijk niet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens een kijkje op hun website voor de verschillende opties wat betreft kerstpakketten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn