Ongeveer drie jaar geleden was ik gestopt bij het bedrijf waar ik destijds werkte. Een erg leuk bedrijf met veel leuke collega’s, maar ook erg groot. Ik had daar jaren met veel plezier gewerkt en erg veel geleerd, maar na een aantal jaar had ik het gevoel dat ik er niet meer thuis hoorde. Ik merkte dat ik met minder plezier naar mijn werk ging en weinig nieuwe dingen meer leerde. Ik besprak het met mijn manager en die stelde voor dat ik met een nieuw project zou beginnen. Dat leek in eerste instantie een goed plan, maar ik merkte dat ik daar niet meer voldoende bij betrokken was. Het werd tijd om iets anders te gaan doen, maar wat? Ik besloot om ontslag te nemen en lekker een paar maanden te gaan reizen. Dit was een erg goed idee, want ik had niet alleen veel mooie plekken bezocht, ik kreeg ook weer de energie en zin om aan de slag te gaan. Ik besloot om niet meer voor een baas te gaan werken, maar iets te gaan doen met een van mijn hobby’s, namelijk zeep maken. Ik vond het altijd erg leuk om zelf zeep te maken en deed het dan ook regelmatig in het weekend. Ik maakte vaak zeep voor mezelf en mijn vriendinnen en die vertelde mij vaak dat ik ze moest verkopen. Ik kon altijd een aantal maanden aanzien of het goed liep, anders kon ik altijd nog een baan zoeken. Ik schreef mij in bij de kamer van koophandel en mijn bedrijf was een feit. Veel van mijn vrienden en kennissen waren zo vriendelijk om een bestelling te plaatsen. Maar van bestellingen van vrienden kon ik niet leven, dus ik vroeg een vriend of hij een website voor mij kon maken. Maar als ik aan echte klanten ging verkopen, dan had ik ook verpakkingsmateriaal nodig. Ik moest op zoek naar een leverancier voor verpakkingsmateriaal.

Verpakkingsmateriaal bij Viv

Als je online zoekt naar verpakkingsmateriaal, dan kom je veel verschillende bedrijven tegen die het verkopen. Dat maakte de keuze voor mij wat lastiger, want ik wist niet welke ik het beste kon kiezen. Ik besloot om een lijstje te maken van het verpakkingsmateriaal dat ik nodig had. Ik kwam op dozen, tape, vulmateriaal en folie. Ik had ook de maten van alles opgeschreven. Hiermee kon ik gemakkelijker de aanbieders van verpakkingsmateriaal met elkaar vergelijken. Er bleven toen nog maar een paar partijen over. Ik bekeek daarna bij welke partijen ik het goedkoopst kon inkopen en welke het betrouwbaarst overkwamen. Ik vond de website van Viv erg overzichtelijk en kon gemakkelijk het benodigde verpakkingsmateriaal vinden. Daarnaast kon ik op https://webshop.viv.nl ook voordelig het materiaal kopen.

Mijn verpakkingsmateriaal koop ik altijd bij Viv

Sinds mijn eerste order bij Viv ben ik altijd weer bij ze teruggekomen. De eerste bestelling kwam netjes de volgend dag binnen en alles zag er goed en verzorgt uit. Ik heb ze een keer om advies gevraagd betreft de dikte van de dozen en toen reageerde ze snel en met een duidelijk en bruikbaar antwoord. Ik was namelijk aan het twijfelen of ik niet dozen nodig had die van dubbelwandig karton werden gemaakt, maar zij verzekerden mij dat het in mijn geval niet nodig was.

Ben je ook opzoek naar verpakkingsmateriaal voor je bedrijfje, of webshop, dan is Viv een goede keuze:

  • Ze hebben een groot aanbod aan verschillende soorten verpakkingsmateriaal
  • Leveren vaak al de volgende dag
  • Zijn erg behulpzaam en vriendelijk
  • Ze hebben een goede prijs en kwaliteit 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn