toys4kiddy - verkleedkleding

Wij hebben thuis twee jonge dochters. Een van hen moest laatst naar een verkleedfeestje van een vriendin, wat op die leeftijd natuurlijk tot veel zorgen leidt. Ze wilde graag een leuke outfit, waar iedereen van zou opkijken. Mijn vrouw en ik hebben haar aangehoord en zijn vervolgens op zoek gegaan naar leuke verkleedkleding voor een jong meisje. We waren blij verrast met de mogelijkheden. Op het internet vind je tientallen aanbieders, die stuk voor stuk de meest uiteenlopende kledingstukken leveren. Uiteindelijk kwamen we terecht bij http://www.toys4kiddy.nl/Verkleed-kleding. In deze webshop vind je de meest uiteenlopende verkleedkleding, voor kinderen van alle leeftijden. De kleding is van uitstekende kwaliteit en komt in diverse maten. Voor ieder wat wils dus! Wanneer je verkleedkleding uitzoekt voor je zoon of dochter moet je een aantal zaken goed in de gaten houden:

  • Activiteit
  • Karakter
  • Eigen wensen

Om te beginnen heeft mijn vrouw even nagevraagd in hoeverre het feestje echt een verkleedpartijtje was. Onze dochter vertelde ons dat iedereen helemaal verkleed zou komen, terwijl uiteindelijk bleek dat slechts een paar van de aanwezigen verkleed zouden zijn. We hebben onze dochter vervolgens gevraagd of zij ook verkleed wilde gaan en dat wilde ze graag. Het is altijd verstandig om even te achterhalen welke activiteit je zoon of dochter precies gaat bezoeken en in hoeverre verkleedkleding echt gewenst is. Hiermee behoed je jouw kind voor een eventuele blamage. Verder is het slim om rekening te houden met het karakter van je kind. Sommige kinderen staan graag in de schijnwerpers. Voor hen kun je zonder probleem wilde verkleedkleding kopen: ze vermaken zich altijd wel. Anderen vallen liever niet te veel op. Wanneer je hen in een kippenpak naar buiten stuurt, maak je hun leven niet makkelijker. Zorg daarom dat je het karakter van je kind meeneemt. Soms zal je dochter zich willen verkleden als prinses, op andere momenten is ze liever een heks. Maak nooit een keuze waar je niet even een nachtje over hebt geslapen.

Verkleedkleding: vraag je kind om raad

Het is ontzettend belangrijk om je kind te vragen wat hij of zij graag zou willen dragen. Als ouder denk je soms dat je voor je nakomelingen kunt beslissen, maar soms is dat niet waar. Dit geldt ook voor verkleedkleding. Jij hoeft de kledingstukken niet te dragen, dus het maakt jou allemaal niet zoveel uit. Jouw zoon of dochter loopt de hele dag in het kostuum, daarom moeten ze moeten hier wel tevreden mee zijn. Vraag je kind ruim van tevoren om een keuze te maken uit een aantal opties. Hij of zij heeft dan ruim de tijd om goed na te denken over een antwoord. Na een tijdje haal je een aantal opties weg, totdat één outfit overblijft. Je kind heeft dit kostuum zelf uitgekozen en zal hier erg blij mee zijn. In de regel hoeft het uitzoeken van verkleedkleding dus helemaal geen probleem te zijn. Wanneer je echter op het laatste moment nog iets moet uitkiezen, leidt dat vaak wel tot problemen. Je zoon of dochter heeft onvoldoende tijd gehad om na te denken over de beslissing en zal twijfelen. Neem dus genoeg tijd en vraag je kind ver van tevoren om een keuze te maken.

Een groot assortiment

Piraat, dokter, princes, cowboy: het kan allemaal! Op http://www.toys4kiddy.nl/Verkleed-kleding vind je een groot aanbod aan leuke verkleedkleding. Alle kleding is bovendien zeer scherp geprijsd. Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan word je bestelling gratis bezorgd. Wil je de verkleedkleding eerst even uitproberen? Geen enkel probleem! Op deze site heb je 30 dagen bedenktijd. Je zit dus niet gelijk aan een aankoop vast!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn