Veel mensen hebben voor hun bedrijf goede kunststof tanks nodig die gemakkelijk geplaatst kunnen worden en natuurlijk ook lange tijd bruikbaar blijven. Het is dan belangrijk dat u zorgt voor kunststof tanks van de beste kwaliteit. Deze vindt u bijvoorbeeld door even goed te kijken op de website van Wijtmans Plastics. Hier vindt u namelijk zeer veel verschillende soorten kunststof tanks die u kunt gebruiken om uw vloeistoffen of chemicaliën op te slaan. Wanneer u werkt met gevaarlijke stoffen, dan weet u natuurlijk als geen ander dat alles goed achter slot en grendel moet blijven. Het kan hele grote problemen opleveren wanneer er toch gevaarlijke vloeistoffen gaan lekken en in het milieu terechtkomen. Dit wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen. U kunt altijd even contact opnemen om informatie aan te vragen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd de juiste kunststof tanks bestelt. Denk bijvoorbeeld ook even na over het plaatsen van de kunststof tanks. Deze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden neergezet en natuurlijk is het helemaal niet lastig om even te vragen wat het beste is voor de vloeistoffen of chemicaliën die u graag op wilt slaan. Daarnaast is het mogelijk om de kunststof tanks bij Wijtmans Plastics uit te laten rusten met veel verschillende extra’s. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk het vloeistofniveau in de tanks bekijken en het is ook mogelijk om een goede loopbrug te plaatsen, zodat u de inhoud van de tanks in de gaten kunt houden. Naast deze extra’s kunt u ook nog denken aan:

  • Een composietladder
  • Ultrasoon- of radar niveaumeting
  • Lekdetectie instrumenten

Door al deze extra’s toe te laten passen, weet u zeker dat u er alles aan doet om een veilige werkomgeving te creëren. Hier hebben niet alleen uw medewerkers baar bij, maar ook de bewoners in de omgeving. Met de opslag van chemicaliën moet u altijd voorzichtig te werk gaan. U kunt ervoor kiezen om kunststof tanks aan te schaffen van verschillende inhoudsmaten, of u kunt meerdere dezelfde kunststof tanks bestellen. In beide gevallen is het van belang dat u van te voren weet hoeveel opslagcapaciteit u nodig heeft. U kunt hierover altijd eerst advies inwinnen bij één van de deskundige medewerkers. U zult zien dat u altijd snel wordt geholpen en dat er samen met u naar een goede oplossing wordt gezocht.

Kunststof tanks voor de opslag van afvalwater

Zeer veel bedrijven krijgen te maken met de opslag van afvalwater. Het is dan verstandig om meteen een grote tank aan te schaffen waar u ook lange tijd mee vooruit kunt. Het is namelijk zonde wanneer u al snel weer nieuwe kunststof tanks moet bestellen. Kijk dus altijd even naar de mogelijkheden voor afmetingen. Deze kunt u vinden op de website, maar u kunt natuurlijk ook altijd even bellen. U kunt de tanks van kunststof zowel boven als onder de grond plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om de tanks in te laten graven, dan moet u daar natuurlijk wel de juiste tanks voor kiezen. Even bellen voor advies is ook hiervoor geen enkel probleem.

De tanks laten bezorgen

Wanneer u de juiste tanks heeft gekozen en uw bestelling heeft geplaatst, is het natuurlijk niet zo dat u zelf vervoer moet gaan regelen. De tanks van uw keuze worden bij u aangeleverd. Hierdoor heeft u zelf nergens meer omkijken naar en kunt u snel aan de slag met het in gebruik nemen van de kunststof tanks. Voor vragen over de verschillende modellen en de opties per tank kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn