Bent u op zoek naar mooie velours stof om bijvoorbeeld uw bank of een stoel opnieuw te bekleden? Dan bent u bij voordeelstoffen.nl helemaal op het juiste adres, want wij verkopen prachtige velours stof voor de bekleding van objecten. Velours of velour is de Franse vertaling voor het Nederlandse woord fluweel. Het is een textielproduct dat veel wordt gebruikt als stof voor gordijnen maar ook als stof om meubels te bekleden en voor dat laatste bent u bij ons op het juiste adres. Er zijn verschillende soorten velours stof en deze worden onderscheiden doordat ze op verschillende manieren vervaardigd worden. Er is velours stof die is geweven, gebreid, gesneden en gestoken. Wij verkopen velours stof niet alleen in verschillende soorten, ook kunt u kiezen uit verschillende patronen. Zo hebben wij de stof met een print van bloemen en ruiten maar ook kunt u de stof krijgen in effen kleuren. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve velours stof voor de bekleding van een meubel, dan kunt u kiezen uit een weelde aan mogelijkheden. Ons assortiment is zo rijk dat we zeker weten dat er wel wat bij zit voor u. Daar zijn wij van overtuigt omdat wij zo veel soorten stoffen bieden dat het sterk zou zijn als u niet een velours stof vindt die past bij uw wensen. Nadat de stof is gemaakt, wordt het altijd nog behandeld met speciale stoffen die er voor zorgen dat de stof niet ontvlambaar is. De laatste tijd wordt de stof niet alleen gebruikt voor gordijnen en meubels maar ook steeds meer kussens en matrasbekleding. Dat komt omdat de stof steeds subtieler wordt en zich daarom voor steeds meer doeleinden laat lenen. Als u bij ons kiest voor velours stof dan kiest u voor de hoogste kwaliteit. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het doen van uw aankoop bij ons. Deze voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet. Lees ze goed door en kies voor een prachtige stof die past bij uw interieur.

  • Bij voordeelstoffen.nl kunt u rekenen op een zeer rijk assortiment.
  • Bij voordeelstoffen.nl kunt u rekenen op een uitmuntende service.
  • Bij voordeelstoffen.nl weet u zeker dat u de beste prijs betaalt.
  • Bij voordeelstoffen.nl bieden wij verschillende producten aan.
  • Bij voordeelstoffen.nl bedienen wij u vrijblijvend van advies.

Velours stof en meer

Het bekleden of opnieuw bekleden van een bepaald object in uw woning is iets wat eens in de zoveel tijd wel moet gebeuren. Veel mensen die oude meubels hebben, zijn erg gehecht aan deze meubels en willen deze niet graag weg doen. Toch is door de jaren heen de bekleding erg slecht geworden en soms zitten er bijvoorbeeld mottengaten in de bekleding. Dat maakt een zeer onverzorgde indruk en is tevens niet mooi. Toch is dit probleem ongelofelijk makkelijk op te lossen door gewoon te kiezen voor een mooie velours stof waarmee u uw meubels opnieuw bekleed. Hoe gaat dat in zijn werk? Het is heel eenvoudig. U gaat naar voordeelstoffen.nl en kiest een mooie stof uit. U zult zien dat u een digitaal winkelwandje heeft. Hier kunt u de producten die u graag wilt bestellen bij voordeelstoffen.nl in doen en dan zult u zien dat de prijs voor u al wordt berekend. Als u alle benodigdheden heeft die u wilt hebben om bijvoorbeeld uw bank te bekleden, dan gaat u met uw winkelwagentje naar de kassa. Daar rekent u uw producten af en dan krijgt u deze producten vervolgens binnen enkele dagen thuis bezorgt. Het zelf bekleden van materialen is voor de een makkelijker dan de ander. Maar wij geloven in de kracht van het zelf doen en als u vragen heeft over de bekleding van een bepaald object, dan mag u gewoon contact met ons opnemen en dan zullen wij u bedienen van advies over hoe u het object het beste kunt bekleden. Of u een product nu bekleedt met velours stof of een andere mooie stof, u zult altijd zorgvuldig te werk moeten gaan om het optimale resultaat te bereiken. Zorgvuldigheid bij het bekleden van uw meubels is dus vereist. Ga altijd eerst goed na wat de stappen zijn die u moet ondernemen om het object netjes te bekleden.

Velours stof in verschillende stijlen en patronen

Als u kiest voor een velours stof van onze winkel, dan kunt u kiezen uit verschillende patronen. Zo bieden wij patronen met bloemen, ruiten en strepen. Zoals gezegd bieden wij ook effen stoffen aan. Waar vooral rekening mee dient te worden gehouden op het moment dat u een bepaald meubel wilt gaan bekleden is of de stof die u kiest wel past bij de rest van uw interieur. Het is namelijk belangrijk dat als u een bepaalde stijl heeft van uw inrichting, dan het patroon van de stof wel past bij de rest van uw inrichting. Als winkel vinden wij het altijd belangrijk dat u de juiste keuze maakt zodat u niet later spijt heeft van uw aankoop. Als u twijfelt over welke stof u moet kiezen voor de bekleding van een bepaald object dan bieden wij u dan ook het volgende aan. U kunt online bekijken hoe een bepaald object er uitziet met de bekleding die u kiest. Ga hiervoor naar meubel visualiseren op de website en kies uw favoriete stof. Zo ziet u meteen hoe het er in de praktijk uit komt te zien als u kiest voor deze specifieke stof.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn