Kamerplanten zijn dé manier om een beetje natuur in huis te halen en uw huis wat op te vrolijken. Het kan echter lastig zijn om een kamerplant thuis te krijgen. Misschien heeft u geen auto of is de auto niet groot genoeg. Of misschien heeft u gewoon geen zin om met planten te gaan slepen. Dan zou het ideaal zijn om de mogelijkheid te hebben kamerplanten te bestellen via internet en thuisbezorgd te krijgen. Dat kan! Ga daarvoor naar de website van Home Meets Nature: http://www.homemeetsnature.nl/Kamerplanten-kopen-online. Hier kunt u in het ruime assortiment zoeken naar kamerplanten die bij u passen. U kunt kiezen uit vier verschillende hoofdcategorieën.

  • Budget kamerplanten: op zoek naar een goedkope plant? Kies dan een plant uit deze categorie en krijg een kwalitatief goede kamerplant voor een voordelige prijs.
  • Standplaats licht: wilt u de kamerplant neerzetten op een plek waar veel licht komt, bijvoorbeeld in een serre? Kies dan voor een kamerplant uit deze categorie.
  • Standplaats halfschaduw: hier vindt u kamerplanten die goed vertoeven op een plek waar ze niet in de volle zon, maar ook niet helemaal in de schaduw staan.
  • Standplaats schaduw: in deze laatste categorie kunt u planten vinden die goed op een plek kunnen staan waar weinig tot geen zon komt en dus volledig in de schaduw is.

Wilt u een kamerplanten aanschaffen, maar hebt u geen geschikte pot? Dan kunt u via bovengenoemde website ook zoeken naar kamerplanten in een keramieken pot. Hieronder zullen we, om u een indruk te geven van hoe groot en gevarieerd het assortiment van Home Meets Nature is, een aantal voorbeelden noemen van kamerplanten uit de eerstgenoemde categorie: budget kamerplanten. Vervolgens zullen we beschrijven hoe u kamerplanten kunt bestellen via de website en waar u terecht kunt voor meer informatie of als u contact wilt opnemen met Home Meets Nature.

Kamerplanten van Home Meets Nature

Zoals gezegd zullen we een aantal voorbeelden noemen van planten uit de categorie budget kamerplanten. U komt terecht bij dit deelassortiment door op bovenstaande website op het gele euroteken te klikken. Voorbeelden van budget kamerplanten zijn:

  • Senecio Himalya – deze vetplant is gemakkelijke te verzorgen en erg flexibel: hij kan zowel op een plek staan waar veel schaduw is als op een zonrijke plek en heeft niet veel water nodig. De plant is relatief klein met een pot met een diameter van 12 cm en een totale hoogte van 15 tot 20 cm. Als u de plant op een gegeven moment te groot vindt worden, kun u hem gemakkelijk kleiner knippen. De plant kost slechts €3,95 per stuk.
  • Kalanchoe rood – wederom een vetplant, maar deze heeft vrolijke gekleurde bloemetjes. Deze kunnen rood, wit, geel, paars, oranje of roze gekleurd zijn. Tijdens de zomer kan deze plant ook buiten staan. De plant heeft in de zomer slechts een keer per week water nodig en in de winter twee keer per week. Hij is dus gemakkelijk te verzorgen. De Kalanchoe kost €3,95. De diameter van de pot is 10,5 cm en de totale hoogte is ongeveer 27 cm.
  • Dracaena Yellow Coast 2 stammen – deze plant zuivert de lucht als geen ander en is dus enorm geschikt voor bijvoorbeeld kantoorruimten. De plant, die oorspronkelijk uit West-Afrika komt, gedijt het beste op een plek waar schaduw of indirect licht is. De diameter van de pot van deze plant is 17 cm en de hoogte is ongeveer 75 cm. De Dracaena Yelloiw Coast kost bij Home Meets Nature slechts €11,-.
  • Dracaena Cintho 2 stammen – deze plant komt oorspronkelijk ook uit West-Afrika en lijkt in meerdere opzichten erg op de Dracaena Yellow Coast. Hij kan bijvoorbeeld ook zowel op een schaduwrijke plek als op een plek met indirect licht staan en is een goede zuiveraar van de lucht. De plant wordt geleverd in een pot van 19 cm en is ongeveer 80 cm hoog. De plant kost in onze webshop €16,-.

Meer informatie over deze planten en het gehele assortiment vindt u natuurlijk op onze website. Niet alleen kamerplanten, maar ook hydroplanten, tuinplanten, bloempotten, plantenbakken en woonaccessoires behoren tot het assortiment. Voor veel kamerplanten geldt:  de stukprijs wordt lager naarmate u meer van de planten bestelt. Bij elke plant staat een uitgebreide omschrijving en er worden relevante producten gegeven die in combinatie met de desbetreffende plant verkrijgbaar zijn, bijvoorbeeld stijlvolle keramieken potten.

Bestel meteen

Wilt u meteen bestellen? Dat kan! Ga naar onze website en zoek de plant uit die bij u past en klik op ‘bestellen’. Wilt u eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Op onze website vindt u veel informatie over ons en over de planten die wij aanbieden. Hebt u na het lezen van de informatie nog vragen, of heeft u een opmerking? Neem dan contact met ons op. Dit kan door op ‘contact’ te klikken, aan de rechterkant van uw beeldscherm. Als u een vraag graag meteen beantwoord wilt hebben, kunt u telefonisch contact opnemen. U kunt ook het contactformulier invullen en uw e-mailadres achterlaten. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden of op uw opmerking te reageren. U kunt ook bij ons terecht voor informatie over de verzorging van uw kamerplanten. Klik daarvoor op ‘plantendokter’. U komt dan terecht bij een contactformulier. Als u deze invult zullen wij u zo snel mogelijk een reactie geven met tips over de verzorging van uw planten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn