Wie graag haakt of breit is natuurlijk altijd op zoek naar goed wol of garen hiervoor. Een uitstekende keus op dit gebied zijn de Schachenmayr Catania producten. Catania is een van de productlijnen van het merk Schachenmayer, een merk dat bij handwerkers grote bekendheid geniet vanwege de hoge kwaliteit van hun producten. Zij leveren namelijk al bijna twee eeuwen uitstekend wol en katoen, waarmee de mooiste zaken gemaakt kunnen worden. Natuurlijk kun je voor het handwerken ook kiezen voor goedkope garens, van een onbeduidend merk, maar dit zul je uiteindelijk echt in het resultaat terugzien. Kies je voor Schachenmayr Catania, dan weet je zeker dat je werkt met een goed materiaal en dat zal terug te zien zijn in de kwaliteit van wat je maakt. Dit zal een veel langere levensduur hebben, door de hoge kwaliteiten van de materialen. Het is immers zonde als je iets moois maakt, wat vaak veel tijd kost, en dat je het vervolgens maar een aantal keer kunt dragen, omdat er dan al gaten in vallen of omdat de draden knappen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en erg teleurstellend. Kies daarom altijd voor merken die goede materialen verkopen, zoals Schachenmayr Catania, zodat je zeker weet dat je ook daadwerkelijk veel plezier aan je handwerk zult hebben.

Verschillende varianten Schachenmayr Catania

Nu is het zo dat Schachenmayr Catania al een van de productlijnen is van deze fabrikant, maar binnen deze lijn zijn er ook nog weer subcategorieën te onderscheiden. Te denken valt dan aan Original, Grande, Color, Fine Color, Denim en Flammé. Op wat voor gebieden verschillen deze subcategorieën nu van elkaar? Zij verschillen bijvoorbeeld wat betreft het soort grondstof waarvan het gemaakt is. Zo kun je kiezen voor:

  • 100% katoen
  • 100% wol
  • synthetisch materiaal
  • een samenstelling van natuurlijke en synthetische materialen

Sommige mensen geven de voorkeur aan natuurlijke producten, anderen maakt het misschien weinig uit. Kijk vooral naar wat jou het beste bevalt. Een ander punt waarop de verschillende soorten Schachenmayr Catania van elkaar verschillen, is de dikte van het garen. Daarnaast bestaat er uiteraard ook nog verschil in kleur. Original, Grande en Fine Color zijn allemaal effen gekleurd. De andere varianten daarentegen zijn multicolor. De Denim variant heeft een heel klein verloop in de kleur, terwijl bijvoorbeeld Color sterke kleurverschillen heeft. Daarnaast bestaat er ook nog verschil in hardheid of felheid van de kleuren, er zijn zachtere en fellere kleurtinten te krijgen. En uiteraard zijn alle kleurtinten van de regenboog verkrijgbaar. Door deze ruime keuzemogelijkheden is er altijd wel een soort Schachenmayr Catania te vinden die precies aansluit bij jouw wensen en bij jouw volgende handwerkproject.

Handwerk-Hobbyzaak.nl biedt ruime keus

Wil jij artikelen van Schachenmayr Catania kopen, dan kun je hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Handwerk-Hobbyzaak. Zij bieden in hun webwinkel een zeer ruime collectie van dit merk, waardoor er echt voor ieder een geschikte bol bij hen te vinden is! Het kopen van garens kan best lastig zijn, aangezien er maar weinig handwerkwinkels meer te vinden zijn in de winkelstraten. Er komen wel steeds meer webshops die zich hierop richten, maar lang niet overal kun je kiezen uit zoveel verschillende soorten Schachenmayr Catania als dat je bij deze webwinkel kunt! Als je op zoek bent naar nieuwe bollen garen, dan moet je dus absoluut eens een kijkje ben nemen. Je zult zien dat zij ook voor jou een geschikte Schachenmayr Catania variant in het assortiment hebben. Door de uitgebreide beschrijving bij ieder product en de uitstekende productspecificaties kun je bovendien snel achterhalen welke van de verschillende varianten in jouw specifieke geval de beste optie is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn