Als jij een horecagelegenheid hebt, dan kun je natuurlijk gewoonweg niet zonder een goede afzuiginstallatie. Uiteraard is het fijn als gasten iets van etensluchtjes kunnen ruiken, zodat hun eetlust opgewekt wordt en zij zin krijgen om een hapje te eten bij jullie te bestellen, maar je wilt niet dat de geur te doordringend wordt. Om dit te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat er goede ventilatie plaatsvindt. Natuurlijk kun je er voor kiezen om ramen in de keuken open te zetten om er zo voor te zorgen dat de geuren verdwijnen, maar op die manier haal je ook kou naar binnen en tocht, wat een negatief effect op de gaspitten van het fornuis kan hebben. Een afzuiginstallatie is een betere manier om ervoor te zorgen dat het overschot aan geurtjes verdwijnt. Deze zuigt als het ware de kook- en bakluchtjes op, zodat ze zich niet verder door de verschillende ruimtes kunnen verplaatsen. Op die manier zorg je voor een aangenaam werkklimaat voor je koks en je zorgt ervoor dat gast net de juiste hoeveelheid geurtjes uit de keuken ruikt komen, net genoeg om hen te prikkelen nog iets te bestellen. Je kunt dus gewoon in de horeca niet zonder een goede afzuiginstallatie.

Speciale afzuiginstallatie voor horeca

Op het moment dat jij je gaat oriënteren op de inrichting van de keuken en op de manier van ventileren, dan zul je zien dat er veel verschillende opties zijn. Belangrijk is het om te kiezen voor een professionele afzuiginstallatie. Denk niet dat je het af kunt doen met de aankoop van een afzuigkap die bedoeld is voor particulier gebruik, deze kan echt de hoeveelheid werk niet aan en zal ontoereikend zijn. Je kunt wel kiezen voor een afzuigkap die speciaal voor horecagelegenheden ontwikkeld is, maar dan moet je zelf nog iets verzinnen op de afvoer van de lucht. Efficiënter is het om te kiezen voor een complete afzuiginstallatie, bestaande uit:

  • afzuigkap
  • kanaalwerk
  • luchtafvoer en luchttoevoer

Op die manier heb je meteen alles geregeld om ervoor te zorgen dat het ook allemaal naar behoren werkt. Je hebt dan ene compleet pakket en hoeft niet zelf nog te zorgen voor het bijkopen van overige onderdelen die je nodig hebt om alles goed te installeren. Zo heb je in een keer de ventilatie van je keukenruimte goed geregeld en dat is natuurlijk wel zo handig. Een complete afzuiginstallatie is voor horecagelegenheden dus absoluut aan te raden!

Horeca Ventilatie Shop

Wil jij er zeker van zijn dat de afzuiginstallatie die jij koopt geschikt is voor de zware belasting die de horeca ervan vraagt? Dan doe je er goed aan om deze te kopen bij Horeca Ventilatie Shop. Hier bieden ze alleen merken en modellen van professionele kwaliteit, die in jouw keuken absoluut goed van pas komen en goed hun werk zullen doen. Groot voordeel als je voor hen kiest is, dat zij zorgen voor het monteren en installeren van de afzuiginstallatie en voor het instellen van de apparatuur. Op die manier weet je zeker dat alles goed zal werken en heb je zelf ook geen omkijken meer naar het aanleggen van dit broodnodige keukenonderdeel. Door het door een echte specialist te laten installeren, weet je zeker dat alles op de juiste manier aangelegd wordt en dat alles goed afgesteld wordt. Bij Horece Ventilatie Shop verkopen ze verschillende maten en modellen afzuiginstallaties, zodat je een exemplaar uit kunt kiezen dat het best past bij jouw specifieke situatie, een exemplaar dat goed afgestemd is op de grote van jouw keuken en de hoeveelheid die er gekookt wordt. Zoek jij voor jouw horecagelegenheid een afzuiginstallatie van een goede kwaliteit, dan is dit dus het adres om deze te kopen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn