Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw zichtbaarheid vergroten door het laten bedrukken van bepaalde items of artikelen? Dan bent u bij de Reklame Shop op het juiste adres! Promotieartikelen bedrukt met het logo of de naam van uw bedrijf kunnen voor een zeer goede zichtbaarheid zorgen die zich verspreid door bijvoorbeeld het weggeven van bedrukte pennen, usb-sticks of T-shirts. Wat wij veel zien in bijvoorbeeld de horecabranche is dat er wordt gekozen voor het laten bedrukken van truien met de naam van een café of een restaurant. Veel mensen vinden het leuk om een T-shirt, polo of trui te hebben van een merk of een winkel waar ze graag komen. Maar als u zelf als bedrijf nog niet bekend bent dan zijn promotieartikelen bedrukt met uw naam of de naam van uw bedrijf een zeer goede stap. De artikelen kunnen vervolgens worden weggegeven als relatieschenk. Het is voor ondernemers heel erg belangrijk om een goed contact te onderhouden met opdrachtgevers. Dat is een duidelijke zaak, maar er zijn natuurlijk tal van manieren om dat te doen. Wat zijn de beste manieren om als bedrijf een goede indruk te maken? Een van de manieren om een goede indruk te maken is om een relatiegeschenk te geven. Dat geeft namelijk aan dat u een extra stap wilt zetten in de richting van uw opdrachtgever. Dat geeft, met andere woorden, aan dat u bereid bent om te investeren. Promotieartikelen bedrukt met het logo of de naam van uw bedrijf zorgt er vervolgens voor dat uw naam op verschillende plekken zichtbaar zal zijn. Natuurlijk kennen we allemaal de bedrijven die eigen pennen, gummen en andere kantoorartikelen hebben, maar er zijn ook tal van mogelijkheden om andere producten te laten bedrukken. Mocht u nu zelf een idee hebben wat betreft promotieartikelen bedrukt met een logo of een tekst, dan kunt u dat ook altijd bij ons aangeven en dat zullen wij er voor zorgen dat het mogelijk wordt. Bij promotieartikelen bedrukt kunt u aan tal van artikelen denken, maar wij zullen voor u een aantal van de producten waar wij mee werken op een rijtje zetten.

  • Kantoorartikelen zoals pennen, gummen en hoezen.
  • Kleding zoals truien en polo’s maar ook broeken en T-shirts.
  • Feestartikelen zoals ballonnen.
  • Computerartikelen zoals usb sticks en schijfjes.
  • Veiligheid en techniek.

Promotieartikelen bedrukt en snel bezorgd

Een van de zaken die wij bij de Reklame Shop hoog in het vaandel hebben staan is onze service. Wij vinden het belangrijk dat als bedrijven of ondernemers bij ons producten afnemen dat zij ook kunnen rekenen op een zeer goede service en daarom zullen wij altijd nadenken over hoe wij onze service voor promotieartikelen bedrukt kunnen verbeteren. Wij willen namelijk altijd en op ieder moment aan uw wensen voor promotieartikelen bedrukt tegemoet kunnen komen. Hoewel wij een zeer uitgebreid assortiment hebben, weten wij dat er altijd momenten zijn waarop bedrijven toch met een ander product zouden willen werken. In dat geval willen wij dit product graag ontwikkelen en bedrukt leveren. Naast het feit dat we een zeer groot assortiment bieden bij de Reklame Shop, kunnen wij u ook alvast vertellen dat wij promotieartikelen bedrukt zeer snel leveren. Het grootste deel van ons rijke assortiment hebben wij namelijk voor u op voorraad. Dat betekent dat wij deze artikelen zeer snel kunnen leveren. U kunt er dus op rekenen dat als u zaken doet met de Reklame Shop dat de artikelen die u wilt hebben snel en tegen zeer scherpe tarieven worden geleverd. Daarnaast hebben wij een service die 24 uur per dag tot uw beschikking is en dat is iets waar wij heel erg trots op zijn. Als u vragen heeft over de mogelijkheden dan mag u op ieder moment contact met ons opnemen en dan zullen wij u bedienen van het beste advies. Als u graag promotieartikelen bedrukt ziet maar u weet niet welk product u moet kiezen om het beste resultaat te bereiken dan mag u altijd aan ons vragen wat wij denken dat de beste keuze is. Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het bedrukken van allerhande artikelen weten wij inmiddels welk drukwerk effectief is en daarin kunnen wij u dan ook altijd adviseren. We zien het adviseren van onze klanten namelijk als onderdeel van onze service.

Promotieartikelen bedrukt; wat kiest u?

Graag ziet u uw promotieartikelen bedrukt met het logo van uw bedrijf. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen, want de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten zal u bedrijf alleen maar goed doen en dat kunnen wij zeggen omdat wij ervaring hebben met het laten bedrukken van artikelen. Regelmatig krijgen wij van onze opdrachtgevers te horen dat sinds zij er voor kozen promotieartikelen bedrukt te laten worden, er veel meer aandacht is voor het product. Het laten bedrukken van bepaalde artikelen die passen bij uw doelgroep zal er altijd voor zorgen dat uw naam op meer plaatsen genoemd wordt en dat levert u vaak nieuwe klanten op. Waar de meeste bedrijven naar op zoek zijn als ze aankloppen bij de Reklame Shop is het juiste product met de juiste bedrukking en daarin kunnen wij voorzien. Als u graag wilt weten wat we allemaal te bieden hebben dan adviseren wij altijd eerst om eens te kijken naar ons rijke assortiment. Kijk op uw gemak wat we allemaal te bieden hebben en als u ergens niet uitkomt, of het product dat u zocht zit er niet bij, neem dan contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn