Kan het kantoor waar je werkt wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Maak dan kennis met de schoonmaakdiensten van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V! In een handomdraai kom je in contact met een schoonmaakadviseur die je precies vertelt wat de mogelijkheden zijn. Op balansschoonmaak.nl vind je meer informatie over de aangeboden diensten en lees je meer over de missie van het bedrijf. Wat zijn de voordelen van de schoonmaakdiensten van Balans?

  • Uitstekende klanttevredenheid
  • Milieuvriendelijke producten
  • Een eigen planning
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Een offerte op maat
  • Direct hulp bij klachten

Om te beginnen zijn de meeste klanten van bovenstaand bedrijf zeer tevreden over de geleverde schoonmaakdiensten. Een klanttevredenheid van 99,6% is iets waar je trots op mag zijn! Hoe deze aanbieder zijn klanten tevreden houd lees je op de site. Daar vind je ook recensies van belangrijke klanten en kun je zien wat zij te zeggen hebben. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten! Verder werkt het bedrijf enkel met groene producten. De schoonmaakmiddelen die worden gebruikt zijn dus veilig voor mens en milieu. Ook heb je als klant veel invloed op het moment dat wordt schoongemaakt. Wil je een avond vergaderen op kantoor? Dan kun je bijvoorbeeld voor kiezen om de ruimte kort van tevoren nog even zorgvuldig te reinigen. Heb je liever dat de schoonmakers langskomen in de vroege ochtend, of in het weekend, dan is dat geen enkel probleem. Wanneer de juiste afspraken worden gemaakt is alles mogelijk! Ben jij op zoek naar uitstekende schoonmaakdiensten? Surf dan direct naar bovenstaand bedrijf en neem contact op via het contactformulier! De klantenservice helpt je graag bij het samenstellen van een aanvraag, of bij het analyseren van je schoonmaakwensen. Zo weet je snel welke service het best bij jouw wensen aansluit. Wacht niet langer en laat van je horen!

Schoonmaakdiensten op maat

Alle medewerkers van Balans hebben een opleiding gevolgd en zijn dus RAS gecertificeerd. Dankzij hun opleiding zijn ze in staat met verschillende producten en apparaten te werken. Ook weten ze precies hoe ze gespecialiseerde schoonmaakdiensten moeten uitvoeren. Tot slot is het ook goed om stil te staan bij de flexibiliteit van het bedrijf. Je kunt een compleet unieke offerte laten opstellen, die speciaal op maat gemaakt is. Daarbij wordt gekeken naar de hoeveelheid schoonmakers die je nodig hebt, maar ook naar de tijden waarop wordt gewerkt. In goed overleg wordt zo het beste pakket uitgekozen. Als klant betaal je de beste prijs voor de schoonmaakdiensten die jij graag afneemt! Heb je onverhoopt een klacht over het werk, of over een schoonmaker? Dan kun je die indienen via de mail of de telefoon. Binnen 24 uur krijg je reactie op je klacht. Het bedrijf probeert de problemen direct te verhelpen of waar nodig te bemiddelen. Schroom niet: met constructieve feedback kan de dienstverlening snel verbeterd worden. Kortom: ben jij op zoek naar betrouwbare en professionele schoonmakers bij jou in de buurt? Ga dan direct naar bovenstaande site en laat een offerte opstellen. Uiteraard is deze offerte compleet vrijblijvend. Mocht je naderhand toch anders besluiten, dan is dat geen enkel probleem!

Actief in diverse branches     

Of je nu een pand hebt in de horeca, publieke sector of de zorg: de schoonmaakdiensten worden overal aangeboden. De schoonmakers komen ook langs in klaslokalen, kantoren en appartementen. Ze zijn zelfs beschikbaar voor het schoonmaken na een groot feest, of een jaarlijks evenement. Veel gasten geven aan dat schone toiletten en een opgeruimde vloer grote pluspunten zijn bij een evenement. Vergeet dus vooral de schoonmakers niet! Neem direct contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn