Ponyparkcity - VakantieparkHet jaar is nog maar net begonnen, maar dat betekent niet dat u zaken voor u uit moet schuiven. Het is namelijk een heel goed plan om nu alvast na te gaan denken over de komende zomer. Naar welk vakantiepark wilt u dit keer gaan? Houdt u wel van een veelzijdig programma op het vakantiepark, omdat het voor u belangrijk is als de kinderen zich goed kunnen vermaken? Wilt u dat er veel te doen is, zodat niemand zich ook maar een minuut hoeft te vervelen? Dan is het van groot belang om u deze maand nog te gaan oriënteren op het aanbod. Dit kunt u het beste online doen, omdat u dan heel gemakkelijk prijzen en dergelijke kunt vergelijken. Als u even wat verder kijkt dan uw neus lang is en er wat tijd in steekt, dan komt u vast en zeker wel bij het vakantiepark van uw dromen uit. De kans is zeer groot dat dit Pony Park City zal worden, tenminste, als u in Nederland wilt blijven. Hier vindt u namelijk het meest uitgebreide aanbod van activiteiten voor kinderen, van jong tot oud. Hier is werkelijk voor ieder wat wils. En alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om uw komst naar ons vakantiepark uit te stellen. Hier zult u werkelijk de tijd van uw leven gaan beleven. En dit geldt niet alleen voor u, maar ook voor de kids. Want als zij zich goed vermaken, dan hebt u geen kind aan ze. En kunt u zelf heerlijk rustig een boekje gaan lezen in de zon op het terras van het vakantiehuisje. In ons mooie vakantiepark kan het allemaal! U hoeft zich nergens zorgen over te maken en zult zich ook geen moment vervelen. Voor uw kroost wordt gezorgd op vakantiepark Ponypark City en zelfs voor ouders is de western style ontzettend leuk. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Dat zal u beslist geen windeieren leggen!

Beleef de mooiste avonturen in ons western vakantiepark

Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. En dit komt doordat er bij ons altijd wel iets leuks te doen is. En dag zonder plezier is bij ons niet mogelijk. Er zijn altijd verschillende activiteiten op dit vakantiepark, waar de kinderen uit kunnen kiezen. En daarnaast is het ook nog eens zo dat er bij elk huisje een pony beschikbaar is. De paardenliefhebbers in uw gezin komen dus zeker aan hun trekken! Het is heel erg fijn om steeds in de nabijheid te zijn van zo’n prachtig dier. Er valt zo veel te leren van dieren! Naast vermakelijk is een verblijf op ons vakantiepark dus ook nog eens heel erg leerzaam. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Klinkt dit goed en zou u voor de komende zomervakantie ook wel een boeking willen doen voor een plekje op dit vakantiepark? Aarzel dan niet langer en surf meteen eventjes naar ponyparkcity.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij ons. Als u vroeg boekt, dan bent u verzekerd van een van de mooiste plekjes op het vakantiepark. Het is dus zaak om er als de kippen bij te zijn. Vandaar dat wij u nu ook alvast even laten weten dat het weer mogelijk is om boekingen te doen voor de zomermaanden. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij ook u deze zomer mogen begroeten op ons verrassend veelzijdige vakantiepark. Graag tot ziens!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren en zou u ook wel naar zo’n gezellig en avontuurlijk western vakantiepark willen gaan in juli of augustus? Maar wilt u eerst even van de hoed en de rand weten, om er zeker van te zijn dat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee? Breng dan gerust even een bezoekje aan ponpyparkcity.nl om onze aantrekkelijke tarieven te bekijken met eigen ogen. U zult dan zien dat een verblijf met het hele gezin op vakantiepark Pony Park City helemaal niet zo duur is als u wellicht zou denken. De meeste mensen denken gelijk aan hoge prijzen, als zij horen van ons veelzijdige programma met western activiteiten. Maar bij ons is er niks om u zorgen over te maken. Wij snappen namelijk als geen ander dat u liever niet te diep in de buidel wilt tasten voor uw zomervakantie. Een leven met kinderen is vaak al duur genoeg. Dan is het wel zo fijn als het verblijf op een vakantiepark niet veel kosten met zich mee gaat brengen. En dat maakt uw keuze voor ons nog makkelijker en vanzelfsprekender! Om u een totale indruk te geven van ons vakantiepark, sommen wij de kenmerken nog even voor u op:

  • gratis activiteiten in western style voor jong en oud
  • een shetland pony bij elk vakantiehuisje
  • een voordelig verblijf op ons vakantiepark
  • een gespecialiseerd team dat te allen tijde voor u klaar staat en zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw vakantie
  • kosteloze toegang tot attractiepark Slagharen, zodat u ook daar veel lol kunt beleven
  • een zorgeloze vakantie voor de ouders, omdat de kids goed vermaakt worden.

Heeft u nog vragen voordat u deze zomer komt? Neem dan snel contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn