Dan hoeft u niet langer te zoeken. U bent voor iedere soort gaffel bij T-Technics BV in Haaksbergen aan het juiste adres. Wij zijn specialist in gasveren en kleine hydrauliek- en pneumatiekcilinders. De gaffel is een klein maar essentieel onderdeel om de gasveer te kunnen bevestigen. Daarom bieden wij diverse soorten gaffels aan. Een gaffel is een onderdeel dat gebruikt wordt in gasveren op een plaats waar een hoge druk op de aansluitonderdelen ligt. Om die druk te verlichten, wordt een gaffel ingezet. Gaffels zijn namelijk bestand tegen hoge stoot- en trekkrachten. Wij leveren gaffels met clip of pen. Voor de gaffel worden verschillende materialen gebruikt. U kunt bij ons een gaffel aanschaffen in RVS en kunststof. Een RVS gaffel kunt u natuurlijk gebruiken als bevestiging voor RVS gasveeronderdelen, maar daarvoor is een kunststof variant ook zeer geschikt. De kunststof gaffels en stangkoppen hebben namelijk enkele nuttige eigenschappen:

  • Ze zijn geheel vrij van corrosie
  • Ze worden niet aangetast door stof of vuil
  • Ze zijn geheel onderhoudsvrij
  • Ze zijn bestand tegen de meeste oliën, vetten en chemicaliën

Een kunststof gaffel kan worden gebruikt tussen -40 en +80 graden Celsius. Deze gaffels zijn daarom ook zeer geschikt om in motorvoertuigen te functioneren. Een kunststof gaffel is geschikt voor radiale en axiale bewegingen en is ook met linkse draad verkrijgbaar. Wij bieden in onze gids en online een overzicht van ons assortiment stelgaffels met clip. Deze zijn geschikt voor verschillende maten van statische belasting. Al onze stelgaffels zijn staal verzinkt en verkrijgbaar met linkse schroefdraden. We bieden ook ogen voor de gasveertypen 6/15 en 8/20.

De gaffel en andere onderdelen

Werkt u dus met techniek en bent u op zoek naar diverse onderdelen op het gebied van gasveren, bijvoorbeeld een gaffel? Dan kunt u altijd bij T-Technics BV terecht. Met ons ruime assortiment en onze specialisatie op het gebied van gasveren, hydrauliek en dynamiek kunnen wij u altijd van dienst zijn. Kijk ook eens op onze website: www.t-technics.nl. Daar ziet u een overzicht van al onze producten. Zo bieden wij gasveren op maat. Een gasveer bestaat uit een cilinder en een zuigerstang met zuiger. De zuiger is gevuld met stikstof onder hoge druk. Deze druk is voor en achter de zuiger gelijk. In de zuiger is namelijk een doorstroomkanaal ingebouwd dat zorgt voor de demping van de ingaande en uitgaande slag. Dit gebeurt met een kleine hoeveelheid olie. Hoeveel kracht de gasveer heeft, wordt bepaald door de afvuldruk en de oppervlakte van de zuigerstang. T-Technics heeft zelf de productie in handen, daardoor kunnen wij in principe aan alle specifieke wensen op het gebied van grootte en druk voldoen. Wij kunnen voor u de grootte van de cilinderbuis en zuigerstang aanpassen en wij kunnen de druk regelen. Ook kunnen wij de gasveren navullen, waardoor na aflevering de zuigkracht nog kan worden verhoogd. Daardoor zijn wij zeer flexibel en is alles bij ons mogelijk. Wij werken niet alleen met standaard maten maar kunnen de gasveer en de gaffel zo voor u afstellen dat deze precies aan uw wensen voldoen. Daarnaast leveren wij goede service, waardoor u altijd bij ons terug kunt komen als u net niet helemaal tevreden bent of uw onderdelen onderhoud nodig hebben. Om aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij zelfs onze eigen control spring gasveer ontwikkeld. Wekelijks nemen klanten contact met ons op voor advies om gasveren in te zetten bij een bepaalde constructie. Dan was tot nog toe niet altijd duidelijk te berekenen welke uitschuifkracht die gasveer zou moeten leveren. Dat probleem wordt verholpen met de control spring gasveer. Bij dit type kunt u eenvoudig door met een inbussleutel een ventielpen rechtsom te draaien, zelf de druk aflaten. Daardoor ontsnapt bij elke omwenteling een hoeveelheid stikstof. Zo voorkomt u dat u te in één keer te veel druk aflaat en kunt u alle gasveren gemakkelijk instellen op dezelfde kracht. En mocht u onverhoopt teveel druk hebben afgelaten, dan kunnen wij uw gasveer gemakkelijk weer bijvullen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van gasveer en gaffel? Dan kunt u het beste naar onze website gaan: www.t-technics.nl. Daar kunt u ontdekken welke producten en diensten wij u te bieden hebben. Ook ziet u een overzicht met foto’s van de diverse te leveren onderdelen, zoals een gaffel. Via ons aanvraagformulier voor een klep-gasveer of een luik-gasveer kunt u zelf snel een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. U vult uw gegevens in en klikt gedetailleerd aan welke onderdelen u allemaal geleverd zou hebben. Ook kunt u aangeven hoeveel stuks van ieder onderdeel u bij ons wenst te bestellen. Tot slot kunt u nog eventuele vragen of opmerkingen plaatsen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om u een prijsopgaaf te leveren. Belangrijk om te weten: eenmaal bestelde en/of voor uw afgevulde gasveren kunnen niet geruild of geretourneerd worden. T-Technics is niet alleen een webshop. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf, gevestigd in Haaksbergen aan de Industriestraat 24. U kunt ons zelf komen bezoeken. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur. U kunt ons ook bellen op 074-250 27 50 of mailen via info@t-technics.nl. Dus als u op zoek bent naar gasveren of een gaffel om deze te bevestigen, kom dan even langs bij T-Technics.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn