Als je voor jouw horecagelegenheid op zoek bent naar geschikte apparatuur, zoals een koelwerkbank voor in de keuken zou je zeker eens een kijkje moeten nemen op de website van Horeca World Europe B.V. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in benodigdheden voor horecazaken, zoals professionele keukenapparatuur, kokskleding, horecaservies en opbergmeubels. Het maakt eigenlijk niet uit naar wat voor product je precies op zoek bent voor jouw zaak, bij Horeca World hebben ze het werkelijk allemaal. Bovendien zijn alle items zeer scherp geprijsd. Zo vind je er al een professionele koelwerkbank voor €475,-. Voor die prijs krijg je een zeer professioneel, nieuw apparaat met rvs afwerking, die niet zou misstaan in de keuken van een hip sterrenrestaurant. Maar ook als je andere keukenapparatuur nodig hebt kun je bij Horeca World terecht. Ze verkopen er namelijk ook:

  • (wijn)-koelkasten en vriezers
  • Warmhoudapparatuur
  • Meubilair speciaal voor de horeca en terrassen
  • Schalen en bakjes om voedsel in op te bergen
  • Kopjes, schotels, glazen en ander servies

Kortom, vrijwel alles dat je nodig hebt voor jouw horecazaak, of het nu in de keuken is of in het restaurant- of terrasgedeelte, je vindt het bij Horeca World. En ook nog eens voor de beste prijs! Doordat het bedrijf zo groot is gegroeid kunnen ze alle producten groot inkopen, en daar profiteer jij als afnemer van doordat je er een scherpe prijs voor betaalt. 

De voordelen van een koelwerkbank

Je kunt er natuurlijk voor kiezen een normale, rvs werkbank aan te schaffen om de maaltijden op te bereiden in jouw keuken. Maar als je maar weinig ruimte tot je beschikking hebt moet je denken in slimme oplossingen. Een koelwerkbank is in feite een normale werkbank, maar dan met een koelgedeelte eronder, oftewel een koelkast of vriezer. Door deze twee te combineren bespaar je veel ruimte, zeker als je erboven ook nog hangkastjes of schappen monteert. je maakt dan optimaal gebruik van de ruimte doordat jouw koelkast of vriezer al verwerkt zitten in je koelwerkbank, en je er tegelijkertijd bovenop de maaltijden kunt bereiden. Een slimme oplossing voor horecagelegenheden met relatief kleine keukens! Overigens zijn rvs werkbanken ook beschikbaar in combinatie met andere apparaten, kijk hiervoor op de website van Horeca World. Hun hele assortiment staat namelijk online, en is gemakkelijk vanuit huis te bestellen. 

Hoe kies je het juiste horeca meubilair?

Bij Horeca World verkopen ze naast zo’n handige koelwerkbank ook meubilair voor in jouw horecagelegenheid. Maar hoe kies je nu de juiste stoelen voor in jouw restaurant? Daarvoor kun je je het beste laten leiden door de prijsklasse van jouw restaurant. Van een duur restaurant verwachten mensen ook luxe, comfortabele stoelen, terwijl een simpele lunchroom met take-away opties kan voldoen met goedkopere stoeltjes. Goedkoop hoeft echter niet lelijk te betekenen! Bij Horeca World vind je ook horecastoelen voor aantrekkelijke prijzen, die er ook nog eens heel leuk uitzien. Jouw zaak gaat er vast heel gezellig uitzien met de meubels en het servies van Horeca World. En als je ze samen met die koelwerkbank online bestelt wordt alles kant-en-klaar afgeleverd op het door jou opgegeven adres, en dat is wel zo handig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn