vendrigpackaging - noppenfolieAls fabrikant of groothandelaar hebt u heel wat producten per dag die u moet inpakken. Het is geen overbodige luxe om een grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal en verpakkingsaccessoires aan te schaffen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar noppenfolie omdat uw artikelen met zorg moeten worden verpakt? Dan zoekt u waarschijnlijk een handige website voor al uw verpakkingsmateriaal. Kijkt u daarom eens op vendrigpackaging.com. Noppenfolie wordt uiteraard verpakt in handige rollen die u eventueel in een dispenser kunt drukken. Met een dispenser kunt u noppenfolie om uw artikelen heen wikkelen zodat het onbeschadigd in de doos kan worden gelegd. Omdat noppenfolie erg flexibel is en een hoge beschermwaarde kent zal het geen probleem zijn om al uw producten veilig te vervoeren. Of het nu gaat om beeldjes, voeding of elektronica, noppenfolie is het antwoord om uw gevoelige handelswaar van A naar B te vervoeren. Natuurlijk is dit soort folie niet alles wat u nodig hebt. Zo zult u ook dozen, piepschuim en tape nodig hebben om alles goed te verpakken. Ook voor dergelijk materiaal bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u daarom naast noppenfolie ook eens tussen de volgende categorieën:

  • Folies en hoezen.
  • Karton, papier en dozen.
  • Omsnoeringsbanden, wikkelfolie en tape.
  • Gaat u verhuizen? Kijk dan bij de verhuisdozen en verhuisdekens.

Noppenfolie beschermt uw artikelen uitstekend

We verkopen noppenfolie voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u bijvoorbeeld een eenmanszaak begonnen via het internet? Verkoopt u bijvoorbeeld door uzelf ontworpen kunst of meubelen? Dan hebt u natuurlijk goed verpakkingsmateriaal nodig zoals noppenfolie. U komt dan niet alleen erg professioneel over, ook zorgt het er uiteraard voor dat er tijdens het transport niets mis kan lopen. U kunt noppenfolie in verscheidene soorten bestellen. Zo verkopen we transparante noppenfolie met lichte, middel en zware structuur. Ook hebben we antistatische folie. Erg handig voor elektronische producten. Wilt u graag de doos stevig dichtdoen en moet er een laagje folie overheen? Koop dan losse vellen. En we hebben uiteraard de eerdergenoemde dispenser voor als u snel aan werk moet. Het is trouwens verstandig om een account aan te maken. U gaat waarschijnlijk door de jaren heen heel wat online bestellingen bij ons plaatsen. Dan is het wel zo handig dat u niet elke keer weer al uw gegevens in moet vullen. En dat is natuurlijk het geval als u online bestelt. Maak gratis een profiel aan en abonneer u op de nieuwsbrief. Wist u dat wij vaak restpartijen verkopen tegen kortingen die oplopen tot maar liefst 70 procent! Die aanbiedingen wilt u natuurlijk niet mislopen.

Bestelt u vandaag nog een aantal rollen

We leveren zowel in Nederland als in België dus ook onze zuiderburen zijn van harte welkom. Dit soort folie zijn met lucht gevulde bolletjes, ook wel noppen genoemd. Het is daardoor heel flexibel en het heeft zelfs een isolerende werking. Er zijn uiteraard alternatieven voor dit soort folie. Denk aan piepschuim of golfkarton. Maar karton is wel veel gevoeliger voor vocht en kan sneller scheuren dan folie. In combinatie zijn het zeer sterke materialen. Hebt u hier verder nog vragen over? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. We zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar en u kunt ons op elk gewenst moment van de dag een e-mail sturen. Wilt u graag snel uw bestelling in huis hebben? Dan moet u tijdens werkdagen voor 15.00 uur bestellen want dan hebt u het morgen al in huis. Of haal het bij ons af in Woerden. U betaalt overigens geen verzendkosten als het bedrag boven de 75 euro uitkomt. Daarom is het verstandig om alles in een keer te kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn