De zon staat alweer warm en stralend aan de hemel en uw tuin ontwaakt langzaam maar gestaag uit zijn koude winterslaap. De bloemen beginnen te bloeien, de bomen krijgen volle, veelbelovende knoppen en de vogels komen terug om met hun gekwetter een levendige sfeer te verlenen aan uw tuin. Voelt u die kriebels ook? Dat is de lente die in uw lijf kruipt en smeekt om een barbecuefeest, om een opblaasbadje voor de kinderen en om heerlijk lange, lome avonden in een tuinstoel met een rosé of een goed koud biertje. Maar wat zegt u nu? U hebt geen tuinstoel? Maxtuinmeubel.nl heeft daar wel een oplossing voor. Max tuinmeubelen zijn namelijk ideaal voor optimaal voorjaarsgenot, van uitstekende kwaliteit en goed te betalen. Ons uitgebreide aanbod bestaat onder andere uit:

  • tuinstoelen
  • tuintafels
  • loungesets
  • hangmatten
  • beschermhoezen
  • onderhoudsmiddelen

Zo kunt u met Max tuinmeubelen uw eigen ontspanningsplekje in de tuin creëren. Max tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende soorten materialen, waaronder steigerhout. Dit is materiaal dat bij uitstek geschikt is voor gebruik in de buitenlucht en bijzonder goed bestand is tegen allerlei verschillende weersomstandigheden. Meubels van steigerhout overleven met gemak felle zonneschijn en ruige winterwinden. Het materiaal slijt zeer traag en is daarom erg geliefd voor de constructie van verschillende soorten tuinmeubels. Tuinmeubels gebruik tu immers maar een beperkt deel van het jaar, dus u hebt er relatief minder vaak plezier van dan van meubels binnenshuis. Juist daarom is het zo aantrekkelijk dat Max tuinmeubelen een lange levensduur hebben tegen een lage prijs. Dit maakt Max tuinmeubelen tot een goede investering, waar u veel plezier van zult hebben. Bovendien ziet het steigerhout dat wij voor onze tuinmeubelen gebruiken er robuust en rustiek uit, wat uw tuin direct een aantrekkelijke, landelijke sfeer geeft. U zult de ervaring hebben dat u midden op het platteland in het zonnetje zit met Max tuinmeubelen. Hoewel steigermateriaal van zichzelf dus erg stevig en slijtbestendig is, is het toch belangrijk de tuinmeubels goed te onderhouden. De beschermhoezen en onderhoudsmiddelen uit ons assortiment helpen u om het materiaal van Max tuinmeubelen goed te verzorgen, zodat het extra lang meegaat. Behalve steigerhout, bestaat ons aanbod ook uit meubelen gemaakt van hardhout, teak, sloophout en van verschillende soorten kunststof en metaal. Het ene materiaal vergt meer onderhoud dan het andere. Wij informeren u graag over de eigenschappen van elk materiaal en hoe u uw Max tuinmeubelen het langst mooi kunt houden.

Max tuinmeubelen voor de zomer

De zomer is echt een buitenseizoen. Na het voorzichtige groen van de lente, overweldigt de zomer ons met een overdaad aan zonneschijn, groen gebladerte en de zware, zoete geuren van de mooiste bloemen. Dit is wanneer de tuin tot woonkamer wordt en men vrienden buiten ontvangt voor een maaltijd of een gezellig onderonsje. Hoe groot uw familie of uw vriendkring ook is, met Max tuinmeubelen heeft iedereen een plekje om te zitten. In onze webwinkel Maxtuinmeubel.nl kunt u verschillende soorten meubels bestellen. Banken voor in de tuin garanderen extra gezelligheid, omdat men vlak naast elkaar kan zitten. Aparte loungestoelen beloven middagen zonnebaden of een boek lezen met een cocktail naast u op het bijzettafeltje. Volwaardige eettafels, tuinstoelen en voetenbankjes: Max tuinmeubelen omvat vrijwel elk soort meubel dat u in uw tuin kunt zetten. Max tuinmeubelen zijn daarbij ook in complete sets te bestellen, zodat u niet hoeft na te denken over wat u eventueel nog mist aan uw rustieke tuinopstelling. Bovendien is een Max tuinmeubelen set eenvoudig uit te breiden met willekeurige artikelen uit onze webwinkel. De gemeenschappelijke stijl van ons aanbod zorgt ervoor dat elke nieuwe aankoop weer perfect bij de eerder gekochte meubels past.

Maak uw tuin gezellig

Met Max tuinmeubelen is het de simpelste zaak van de wereld om uw tuin smaakvol en gezellig in te richten. Bekijk op uw gemak ons aanbod in de webwinkel Maxtuinmeubel.nl. U zult zien dat wij overal aan hebben gedacht. Van tuinstoelkussens tot parasols en van barbecues tot trampolines: bij ons kunt u uw tuin vormgeven zoals u dat wilt. Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen, waardoor wij stevige concurrentie vormen voor reguliere tuinmeubeloutlets. Ook voor de allerlaagste prijzen kunt u dus Max tuinmeubelen krijgen. Hebt u iets moois gezien in onze webwinkel, dan kunt u met één druk op de knop de bestelling plaatsen. Het betalen van uw bestelling is gemakkelijk en veilig bij ons. Is de betaling rond, dan kunt u uw bestelling binnen twee dagen thuis verwachten. Wij zullen u van tevoren op de hoogte brengen betreffende de verwachte levertijd, zodat u ervoor kunt zorgen dat er iemand in huis is om de bestelling aan te nemen. Wij spannen ons in voor een vlotte levering, zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw Max tuinmeubelen. Dit houdt in dat wij zakendoen met de beste leveranciers van het land. Omdat we zeker willen weten dat u tevreden bent over onze dienstverlening en over onze producten, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice voor vragen, opmerkingen of eventuele klachten. Wij nemen uw suggesties zeer serieus en wij doen onze uiterste best om onze service constant te verbeteren. Bent u tevreden met uw Max tuinmeubelen, dan horen wij dit natuurlijk ook graag! Wellicht kunnen we u volgend seizoen weer in onze webwinkel verwachten om uw set van Max tuinmeubelen uit te breiden, zodat u volwaardige tuinfeesten kunt gaan geven. Ieder viert de zomer op zijn eigen manier, maar Max tuinmeubelen maken het feestje net wat relaxter.

Meer van Maxtuinmeubel.nl

Deel dit bericht op social media

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn