Bent u woonachtig in Hengelo en op zoek naar goede opvang voor uw kinderen? Kom dan eens langs bij Snoesje! Wij werken altijd met de beste gastouders die eerst door ons worden geselecteerd op basis van een strenge selectie. Naast het volgen van een goede opleiding, worden onze gastouders gescreend op basis van hun ervaring. Ze dienen altijd minstens een aantal jaar ervaring te hebben. Er zijn diverse motieven waarom u er verstandig aan doet om te kiezen voor ‘kinderopvang Hengelo’ op de website van Snoesje en deze zullen wij in het kort met u bespreken. Ten eerste zijn onze gastouders erg betrokken. Zij kiezen er zelf voor om gastouder te worden omdat zij affiniteit met het beroep hebben. Zoals gezegd hebben de gastouders bij kinderopvang Hengelo allemaal een mooie opleiding genoten en worden ze door ons geselecteerd op basis van een strenge selectie. Een ander groot voordeel van kinderopvang Hengelo is dat u altijd kunt rekenen op een vaste gastouder die zich om uw kinderen bekommert. Dat is wel zo vertrouwd en voor de kinderen veel beter. Kinderopvang Hengelo bij Snoesje kiezen is daarnaast een voordelige keuze. Reguliere kinderopvang is doorgaans duurder dan onze gastouderopvang en u heeft vaak te maken met wachtlijsten. Daardoor zult u altijd lange tijd van te voren moeten zorgen voor een afspraak. Iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn kinderen en het beste vindt u bij snoesje ‘kinderopvang Hengelo’. U heeft bij ons altijd te maken met een rustige omgeving waar de kinderen vertoeven en dat zorgt ervoor dat ze aan weinig stress bloot komen te staan. Ook zijn er per groep minder kinderen en dat zorgt er tevens voor dat er meer aandacht per kind is en dat zij een grotere groei doormaken. Uit onderzoek is gebleken dat het voor de ontwikkeling van het kind vele maken beter is wanneer er minder kinderen in een groep zitten. Tal van redenen dus om te kiezen voor kinderopvang Hengelo. Even op een rijtje:

  • u betaalt minder voor gastouderopvang dan voor reguliere opvang
  • u hoeft niet op een wachtlijst te staan maar kunt direct terecht
  • uw kinderen krijgen meer aandacht per persoon
  • onze gastouders hebben allemaal een goede opleiding en ruime ervaring
  • u kunt genieten van een rustige en kindvriendelijke omgeving

Kinderopvang Hengelo 24 uur per dag

Snoesje heeft een goede naam en laat zich onder andere voorstaan op een zeer grote betrokkenheid. Wij werken altijd met vaste gastouders zodat uw kind altijd met vertrouwde personen te maken heeft. Wanneer kinderen steeds met nieuwe opvang te maken krijgen, hebben zij niet de tijd om zich te binden en leren zij zich minder snel te hechten. Dat is iets wat in dit stadium geen positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van het kind. Kinderopvang Hengelo is de juiste keuze als u graag wilt dat uw kind in goede handen is. Mocht u interesse hebben in onze opvang, dan kunt u een afspraak met ons maken op ieder moment. Dat doet u door te bellen of te mailen. Een van onze medewerkers komt dan zo snel mogelijk bij uw terug. Wij maken dan zo snel mogelijk met u een afspraak. Dat is zo wel handig. Kennis maken vinden wij belangrijk. U wilt immers weten wie de mensen zijn die voor uw kind zorgen op de momenten dat u zelf aan het werk bent. Zorg dragen voor kinderen van een anderen; het is een enorme verantwoordelijkheid die niet zomaar iedereen op zich kan nemen. Voor ouders is het van het grootste belang dat zij kunnen vertrouwen op de opvang waar zij hun kinderen naartoe brengen. Dat is dan ook de reden dat we bij de kinderopvang Hengelo extra aandacht besteden aan de kennismaking met en tussen opvang en ouders. Kies voor ‘kinderopvang Hengelo’ van Snoesje en kies voor de meest persoonlijke aanpak, de beste prijs en de beste omgeving voor uw kinderen.

Uw kostbaarste ‘bezit’

U wilt het beste voor uw kinderen en dat willen wij ook. De vier meest relevante elementen voor de omgeving waar kinderen een deel van hun tijd doorbrengen zijn rust, reinheid, regelmaat en geborgenheid. Kies voor Snoesje. ‘Kinderopvang Hengelo’ kiezen op onze website betekent kiezen voor een plaats waar deze vier elementen verenigd worden. We leven in tijden van grote en snelle veranderingen en dat heeft impact op onze generaties. Een van de punten waar wij dan ook graag dieper op in willen gaan is het punt geborgenheid. Zorgen voor stabiliteit en een vertrouwde omgeving zorgt ervoor dat kinderen een fundament hebben; grond onder de voeten. Dat is belangrijk voor kinderen om op een gezonde manier volwassen te worden en als volwassen mensen een nuttige bijdrage te leveren aan onze samenleving. Kies voor Kinderopvang Hengelo op de website van Snoesje en leer alles over onze missie en filosofie. Wat wij belangrijk vinden om een gevoel van geborgenheid te waarborgen is zorgen voor een plek waar het kind zich volledig thuis voelt. Een plek die als een tweede thuis aanvoelt. Wat betekent dat eigenlijk; je thuis voelen. Een thuis is een plek waar iemand zich veilig voelt. Veiligheid is het voornaamste element. Ontbreekt dit, doordat er veel nieuwe gezichten aanwezig zijn en kinderen niet op een bepaald klimaat kunnen rekenen, dan kan er onrust ontstaan en raken kinderen niet vertrouwd met de situatie. Onthechtte jongeren kunnen hier door ontstaan en dat willen wij met onze kinderopvang Hengelo voorkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn