accu-machine - makitaWie regelmatig klust in en rond het huis of wie professioneel bezig is met klussen, die kent ongetwijfeld het merk Makita. Dit merk vervaardigt al vele jaren diverse soorten elektrisch gereedschap en heeft in al die tijd een goede naam opgebouwd. Voor particulieren is hun gereedschap ideaal, vanwege de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Maar ook professionals kunnen er zeker mee uit de voeten en het wordt dan ook door veel mensen gebruikt. Het merk Makita is ongeveer een eeuw geleden opgericht en heeft een grote invloed gehad op de markt. Door de ontwikkeling van betaalbare kwaliteitsproducten hebben zij wereldwijd een groot marktaandeel weten te verkrijgen en zijn zij op verschillende gebieden leidend in deze markt. Wat voor soort gereedschappen maken zij nu allemaal? Er kan dan gedacht worden aan bijvoorbeeld:

  • tuinmachines
  • boormachines
  • boorhamers
  • combihamers
  • decoupeerzagen

Zij hebben dus een zeer ruim aanbod. En als het aankomt op de viertaktmotormachines, dan is Makita internationaal zelfs een voorloper. Als jij ook op zoek bent naar klusgereedschap voor bij huis of je bent een professional en hebt bijvoorbeeld een nieuwe decoupeerzaag nodig, dan is dit dus echt een uitstekend merk om voor te kiezen.

Accu’s van Makita

Steeds meer elektrisch gereedschap wordt tegenwoordig voorzien van een accu en dat geldt ook voor de producten van Makita. Tijdens het klussen is dit op zich natuurlijk heel erg handig, het werkt een stuk gemakkelijker dat je niet op het snoer hoeft te letten en het geeft je heel veel bewegingsvrijheid. Je hoeft niet eerst met een verlengsnoer aan de slag op het moment dat er geen stopcontact direct in de buurt is. Bovendien is het uiteraard ook gewoon heel veel veiliger, er kunnen dan geen ongelukken met het stroom gebeuren. Daarom is het ook niet zo vreemd dat Makita er in steeds meer producten voor kiest om een snoer achterwege te laten en te kiezen voor accu’s. Maar toch heeft het ook een groot nadeel en dat is het feit dat je tijdens een klusje opeens niet meer verder kunt omdat de batterij dan leeg is. Dit is uiteraard ontzettend vervelend, maar het is ook vrij eenvoudig op te lossen en wel door te zorgen voor dubbele aantallen batterijen. Als je er voor zorgt dat je altijd de lege meteen weer aan de lader legt, dan heb je dus altijd een volle accu op voorraad als je tijdens de klus zonder stroom komt te zitten. Koop bij ieder stuk accugereedschap van Makita dus altijd extra batterijen en je hebt nooit meer een dergelijk probleem.

Accu-Machine.nl voor nieuwe accu’s

Uit bovenstaande mag duidelijk zijn geworden dat de gereedschappen van Makita een uitstekende keus zijn en een goede naam hebben. Wat echter niet echt een goede naam heeft, zijn de accu’s van dit merk. Deze staan er om bekend dat ze een relatief korte levensduur hebben en dat is natuurlijk wel jammer. Je moet dan al snel weer een nieuwe kopen en dat is wel een minpuntje. Maar dat neemt niet weg dat het nog altijd een goede keus is om voor Makita te kiezen. Wat je dan gewoon doet in het geval dat de accu aan het eind van zijn latijn is, is een nieuwe kopen bij Accu-Machine.nl. Zij hebben namelijk uitstekende compatibele exemplaren te koop die wel een heel lange levensduur hebben. Koop daarom ook altijd je reserve batterijen bij hen, dan weet je in ieder geval zeker dat die lang mee gaan. Bij Accu-Machine.nl vind je voor heel veel verschillende apparaten van Makita de juiste accu’s, met de juiste afmetingen en de juiste voltages.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn