Bent u op zoek naar een specifiek soort etiketten, dat u meestal niet in een gewone zaak kunt vinden? Zoekt u speciale soorten, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om flacons of plastic bakjes mee te omhullen, dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk de beste etiketten in alle soorten en maten, wat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent als dit is wat u zoekt. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit maakt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen, tenminste niet als u graag wilt kunnen kiezen uit veel verschillende soorten etiketten. Ons assortiment is zo breed, dat u wel even een poosje nodig hebt om alles te bekijken. Wij kunnen u dan ook vertellen dat wij geen nee te koop hebben op dit vlak. Dus zoekt u banderollen, flowpacks of sachets, en wilt u zeker weten dat deze etiketten van een goede kwaliteit zijn? Dan verwelkomen wij u graag als een nieuwe klant bij Altrif. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en hebben daarom voor ieder bedrijf wat wils. Uiteraard kunnen wij ook etiketten leveren aan particulieren, maar wij noemen hier voornamelijk bedrijven, omdat die ze toch het meest frequent nodig blijken te hebben. Het zou dan ook zomaar kunnen dat u als consument een doosje nootjes in de supermarkt koopt, waar een banderol van Altrif omheen zit. Wij leveren aan heel veel verschillende soorten firma’s. Wij stemmen ons aanbod telkens weer af op de wensen van onze klanten. En daarom komt het dat wij altijd wel iets van uw gading hebben, dat wij iets waar u naar op zoek bent kunnen bieden. Klinkt dit goed en zou u ook wel voor deze etiketten van een hoge kwaliteit willen kiezen? Gaat u ook het liefst voor een firma die werkelijk bijna alles heeft? Dan zit u bij ons goed. In de volgende alinea doen wij u graag nog wat meer uit de doeken over wat u zoal van ons als leverancier van etiketten zou kunnen verwachten. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over dit interessante onderwerp.

Wist u dat echte etiketten helemaal niet duur hoeven te zijn?

Het is een feit dat veel mensen toch maar voor normale etiketten kiezen, omdat ze bang zijn dat ze echt een dief moeten zijn van hun eigen portemonnee als ze speciale etiketten aan gaan schaffen. Gelukkig brengt een dergelijke aankoop bij ons helemaal niet zo veel kosten met zich mee als u misschien zou denken. Dit komt doordat wij onze prijzen laag houden. En dit zal ook zo blijven, dus ook als u in de toekomst nog eens gebruik zou willen maken van onze producten en diensten, dan zult u niet duur uit zijn. Daarvan kunnen wij u verzekeren! Wij houden er helemaal niet van om onze klanten met te hoge tarieven te confronteren en daarom houden wij deze laag. Nu zult u zich misschien afvragen hoe het mogelijk is dat etiketten bij Altrif zo weinig kosten. Wij leggen dit graag even voor u uit:

  • ten eerste gaan wij zeer efficiënt te werk, waardoor wij geen hoge overheadkosten hebben
  • ten tweede zijn wij een webwinkel, waardoor wij geen hoge huur af hoeven te dragen voor een prijzig winkelpand
  • ten derde is de klant bij ons nog echt koning, wat erin resulteert dat u bij ons nooit te veel geld neer hoeft te tellen voor een dergelijke aankoop

Kortom, als u echt wilt profiteren van de laagste prijzen voor etiketten, dan bent u bij Altrif aan het goede adres. In de vorige alinea hebt u al kunnen lezen dat wij topkwaliteit van de bovenste plank leveren. In deze alinea bent u te weten gekomen dat u het ook om de prijs niet hoeft te laten. Al met al bieden wij u dus het beste van twee werelden, waardoor u geen enkele reden meer hebt om niet voor onze etiketten te kiezen. Surf daarom snel naar onze website altrif.nl en sla uw slag! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webshop.

Wij hebben werkelijk voor ieder bedrijf wat wils

Banderollen, sachets, duopacks, flowpacks, MFC-, RFID- en EM etiketten vormen een greep uit ons aanbod. Maar natuurlijk hebben wij meer voor u in petto, zoals coupons, booklet etiketten, flag-labels en Gemini. In ieder geval zult u bij ons niet teleurgesteld worden, omdat wij iets niet zouden hebben. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij Altrif. Maar niet alleen het brede assortiment is een pluspunt van onze firma. Ook de prijs en de kwaliteit zijn dik in orde. Daarnaast leveren wij u een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen. Dus wilt u graag geadviseerd worden over welke etiketten u het beste aan kunt schaffen in uw situatie, dan horen wij dit graag van u. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om uw vragen over etiketten te beantwoorden. Dus hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om uw vraag van een antwoord te voorzien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn