Zin in een feestje? Dan bent u bij Feestverhuur Groningen aan het juist adres! Wij hebben veel producten in ons assortiment die u kunt huren om uw feest tot een succes te maken. Het gaat daarbij om producten voor zowel jong als oud. We zullen nu meteen het assortiment van Feestverhuur Groningen opnoemen, want daar gaat het natuurlijk om! Feestverhuur Groningen biedt vele producten die u kunnen helpen uw feestje tot een groot succes te maken. Het zijn er teveel om hier allemaal op te noemen, maar we zullen er een paar opnoemen en kort bespreken om u een beeld te geven van wat er zoal mogelijk is. De categorie springkussens spreekt voor zich: er zijn vele soorten en maten springkussens die u via Feestverhuur Groningen kunt huren. Zo kunt u bijvoorbeeld het Multiplay circus huren. Dit is een springkussen van 5 bij 5,2 meter, met een mooi en grote clownshoofd erop. Ook kunt u een Prinsessen kasteel springkussen, of een FC Groningen springkussen huren. In de categorie voetbalattracties kunt u logischerwijs allerlei producten huren die met voetbal te maken hebben. Zo hebben we een levend tafelvoetbalspel en een voetbal schietschijf te huur, maar kunt u bijvoorbeeld ook de attractie ‘stropdas schieten’ huren. Verder kunt u ook een snelheidsmeter huren, om te meten wie er het hardst op de goal kan schieten. Wat is er toffer op een feestje dan een stormbaan? Daarom heeft Feestverhuur Groningen verschillende stormbanen in het assortiment. Als u echt uit wilt pakken kunt u een stormbaan huren van maar liefst 78 meter lang, maar er zijn ook stormbanen beschikbaar van bijvoorbeeld 21, 38 or 60 meter lang. U kunt ze regelmatig spotten als er ergens een feestelijke gelegenheid is: opblaasbare feestpoppen. Bij Feestverhuur Groningen kunt u ook allerlei poppen huren in allerlei verschillende gedaantes en van verschillende groottes. Zo is er een Abraham op een biervat beschikbaar, of een Sarah op een wijnvat. Ook een feestvarken en ballonnen behoren tot de mogelijkheden. Organiseert u een familiedag? Dan is het misschien een idee om eens naar het assortiment Oud Hollandse spelletjes van Feestverhuur Groningen te kijken. Deze spelletjes zijn geschikt voor jong en oud. Denk bij Oud Hollandse spelletjes bijvoorbeeld aan een sjoelbak, vier op een rij, spijker slaan, tafel hockey en mikado. We hebben u een aantal voorbeelden gegeven van feestartikelen uit het assortiment van Feestverhuur Groningen. Het hele assortiment is echter vele malen groter. Het hele assortiment kunt u vinden op onze website: http://www.feestverhuurgroningen.nl/.

Waarom Feestverhuur Groningen?

Een origineel feestje organiseren is moeilijker dan het lijkt. Maar, Feestverhuur Groningen weet hoe je een feestje moet bouwen. Hierboven hebben we een aantal mogelijkheden besproken, maar naast het uitgebreide assortiment zijn er nog meer voordelen van uw feestje organiseren met behulp van Feestverhuur Groningen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • De prijzen zijn zo laag mogelijk. Iedereen moet eens in de zoveel tijd feest kunnen vieren en daarom hanteert Feestverhuur Groningen bodemprijzen. Vraag ons dus om een offerte.
  • De kwaliteit is hoog. Feestjes moeten leuk zijn, maar natuurlijk ook veilig. Daarom zorgen we dat al onze attracties een Certificaat van Goedkeuring hebben en altijd veilig, hygiënisch en goed zijn.
  • Bij al onze attracties en producten krijgt u een duidelijke handleiding.
  • Feestverhuur Groningen vindt service erg belangrijk. Dit blijkt al uit de prijzen, maar we geven ook gratis advies. Bovendien helpen we u bij het opzetten en afbreken van onze grotere attracties en geven we, als u dat graag wilt, professionele begeleiding bij grotere feesten.
  • Binnen de Gemeente Groningen bezorgen we onze producten en halen we ze op voor slechts €15,-.
  • Het is uw feestje en daarom zijn we erg flexibel. Laat het ons daarom ook vooral weten als u een speciale wens heeft. Wij zien het als een uitdaging om uw wens mogelijk te maken en u het feestje te bezorgen waar u op hoopt.

Kijk op de website

Hierboven hebben we voorbeelden gegeven van feestproducten uit ons assortiment en hebben we voordelen opgenoemd van producten huren via Feestverhuur Groningen. Kunt u een bepaald product echter niet vinden in ons assortiment? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren en deze zullen we nu kort besproken. U kunt contact met ons opnemen door een brief naar ons te sturen. Het contactadres vindt u op onze website. Vergeet als u een brief stuurt niet om uw contactgegevens te vermelden. U kunt natuurlijk ook langskomen op dit adres als u in de buurt bent. Er zijn vaak medewerkers aanwezig die u goed kunnen helpen. Daarnaast kunt u Feestverhuur Groningen natuurlijk bellen. Dit kan zeven dagen per week tussen 09.00 en 22.00 uur. Er zijn dus ook veel mogelijkheden om buiten werktijden telefonisch contact op te nemen. Verder kunt u ons ook e-mailen. Dit kan via het e-mailadres dat op de website vermeld staat, maar ook door het contactformulier op de website in te vullen. Op het contactformulier vult u uw eigen contactgegevens in (uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en uw e-mailadres). Daarna vult u uw vraag in. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw brief of e-mail. Heeft u een opmerking? Dan horen we ook graag van u. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een tip voor de uitbreiding van ons assortiment. Aarzel in dat geval ook niet om contact op te nemen. We helpen u graag om het perfecte feestje te organiseren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn