Voetenvegertje - inloopmatNiets is zo vervelend dat wanneer u na het dweilen van de vloer uw kinderen of partner binnen komt lopen met vieze en natte schoenen en jassen. Dan kunt u weer helemaal opnieuw beginnen. Natuurlijk komt dit weleens voor maar als het schering en inslag is, dan kunt u maar beter een inloopmat bij de voor- en achterdeur leggen. Zeker als u met voetenvegertje.nl in zee gaat, zult u zien dat de inloopmat die wij aan te bieden hebben zijn werk voortreffelijk zal doen. Wij zijn dan ook de nummer een website op het gebied van de mat, waaronder de inloopmat. Zo leveren we naast de inloopmat nog een keur aan andere producten zoals:

  • de droogloopmat
  • traptreden
  • vloerkleden
  • onderhoud voor al onze producten zoals schoonmaakmiddelen en borstels
  • lopers voor bij de traptreden

Voor een compleet overzicht verzoeken we u om op de website te kijken. Deze tekst gaat over de inloopmat. U weet wel, de mat die u tegenkomt bij binnenkomst. De inloopmat ligt er niet voor niets. Zeker niet nu de herfst en dus ook de winter weer in aantocht zijn kunt u vast wel een nieuwe en schone inloopmat gebruiken. Want natte schoenen is tot daar aan toe maar als er ook modder en bladeren of sneeuw onder komt te zitten, dan zijn al snel de rapen gaar. U wilt daarmee niet over uw mooie tapijt lopen, stelt u zich eens voor wat er kan gebeuren als er vlekken op komen die u er niet meer uitkrijgt. Dat zou wel heel erg zonde zijn. Zeker als het weer heel erg slechts is kunt u maar beter uw schoenen zo spoedig mogelijk uittrekken zodat u uw weg kunt vervolgens op uw hopelijk schone sokken. Trekt u uw schoenen dan ook uit op de inloopmat, dan kunt u daar uw schoenen drogen en schoonmaken.

Zoekt u nog een inloopmat? Kijkt u dan eens op onze website

Als u hier een regel van maakt hebt u nooit meer last van een vieze vloer. Natuurlijk kunt u uw hal zo inrichten dat u na binnenkomst uw schoenen meteen kwijt kunt. Legt u uw pantoffels of huisschoenen naast, dan gaat het helemaal goed komen. Dit zijn dus een aantal grote voordelen van de inloopmat. Hopelijk ziet u dit dus wel zitten. U kunt de inloopmat eenvoudig schoonmaken door het uit te kloppen of te stofzuigen. Dit is een peulenschil. De mat is relatief zwaar maar niet zo zwaar dat u het niet uit kunt kloppen. Dat heeft als voordeel dat de inloopmat op zijn plek blijft liggen als u uw schoenen er aan afveegt. Vergeet u ook niet om dit thuis met iedereen te bespreken. Vooral uw kinderen zullen hier aanvankelijk moeite mee hebben en het is dan ook van groot belang om een oogje in het zeil te houden als u ze met slechts weer buiten laat spelen. Wat ze allemaal mee naar binnen kunnen nemen wilt u niet weten. Het hebben van minstens een inloopmat is dan ook een must have, daar kunnen we nu wel kort over zijn. Hopelijk kiest u er voor om via onze website aan een inloopmat te komen. Dit is zeer eenvoudig want u hoeft er uw huis niet eens meer voor uit. U betaalt gewoon het te betalen bedrag via uw credit card of PayPal dan wel iDEAL en klaar is Kees. Wij gaan meteen over tot de orde van de dag: het klaarzetten van uw bestelling. Het kan dan ook vandaag nog verstuurd worden met de post mits u voor 5 uur in de avond de inloopmat hebt besteld en betaald. Dan ontvangt u het morgen al aan huis. Dit is uiteraard het geval zo lang het morgen geen feestdag of zondag is. Over het algemeen is de levertijd van de inloopmat dus minder dan 24 uur. Hebt u geen zin of tijd om winkels af te gaan, dan is dit uw oplossing. En u bespaart daarmee ook nog eens op bezorgkosten, brandstofkosten en reistijden laat staan de tijd die u overhoudt voor andere, misschien wel belangrijkere zaken.

Kijkt u ook eens naar onze overige producten

De inloopmat is een waardevol accessoire voor in uw hal. Mocht u uw huis aan het renoveren zijn en u bent bezig met uw trap, denkt u dan ook aan ons want we hebben mooie slipvrije traptreden in diverse kleuren voor u. Bestelt u een inloopmat, dan is het bedrag waarschijnlijk minder dan 80 euro. Onze matten zijn namelijk helemaal niet duur zodat u geen dief van uw eigen portemonnee bent. Houdt u er dan wel rekening mee dat u ook verzendkosten betaalt maar die zijn slechts een totaal van 6,96 euro, dus dat is echt en schijntje. Zeker in verhouding met de kosten die u kwijt bent aan benzine als u zelf naar een winkel moet rijden. Mocht u twee vliegen in een klap willen slaan dan kunt u meerdere producten in een keer bestellen. Als het bedrag dan namelijk boven de 80 euro uitkomt, dan zijn er geen verdere kosten meer verbonden aan uw bestelling. Onze slagzin is dan ook: “kwaliteit is betaalbaar”. Kijkt u dus eens op de site als u op zoek bent naar een betaalbare inloopmat en vergeet u vervolgens niet om bij vragen ons te contacteren. U kunt ons vrijblijvend mailen en bellen. Onze klantenservice staat bij wijze van spreke dag en nacht voor u klaar. Extra korting bij meer lengte!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn