Omdat ik binnenkort een nieuwe krijg wil ik mijn auto verkopen. Omdat ik zelf niet echt veel verstand heb van auto’s en alles wat daar bij komt kijken ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waaraan ik mijn auto verkopen kan. Wanneer ik namelijk binnen een korte termijn mijn auto verkopen kan, dan kan ik dit jaar nog even kort op vakantie. Ik ga er namelijk vanuit dat wanneer ik mijn auto verkopen kan tegen een mooie prijs, ik er nog wel even tussenuit kan gaan. Daar ben ik ook echt wel aan toe want ik heb een heel druk jaar achter de rug en het is voor mij dan ook wel even lekker dat ik mijn auto verkopen kan en dat ik dan vervolgens richting de zon kan gaan. De nieuwe wagen is al besteld en ook al betaald dus het geld dat ik verdien wanneer ik mijn auto verkopen ga, kan volledig gebruikt worden voor de vakantie. Afijn, het was daarom even zoeken aan wie ik mijn auto verkopen zou kunnen omdat ik niet een uitgebreid netwerk heb waar ook autohandelaars in zitten. Ik was door vrienden echter wel gewaarschuwd dat ik mijn wagen niet zomaar aan de eerste de beste zou moeten aanbieden omdat het nog een tamelijk nieuwe bolide is die heus nog veel geld waard zou kunnen zijn. Daarbij is mijn auto verkopen ook nog wel een beetje een emotionele onderneming omdat ik hem cadeau heb gekregen van mijn ouders die vorig jaar beide zijn overleden. Nou waren ze beide ook al heel erg oud maar toch is het altijd een emotioneel moment om je ouders te verliezen en mijn wagen was een van de weinige dingen die ik nog van hen had en daarom wilde ik niet hem niet zomaar bij de eerste de beste handelaar inleveren. Ik wilde mijn auto verkopen voor een mooie prijs en ik heb altijd geleerd dat succes enkel bereikt kan worden wanneer je een goede voorbereiding in acht neemt. Afijn, dat heb ik dus gedaan en dit heeft uiteindelijk tot precies het gewenste resultaat geleid.

Aan wie moet ik mijn auto verkopen?

De vraag was al snel; aan wie moet ik mijn auto verkopen? Ik wilde mijn auto verkopen maar ik wist dus niet aan wie en daarom moest ik op zoek gaan naar een bedrijf aan wie ik mijn auto verkopen kon. Dit bedrijf vond ik door middel van het internet. Ik ben gewoon eens even naar Google gegaan en heb daar gezocht met de zoektermen; ‘mijn auto verkopen’, via deze weg kwam ik uit bij de site van AutoInkoopSpecialist.nl waar ik heel veel nuttige informatie heb gelezen. Ik wilde graag nog wat meer weten over de handelaar voordat ik mijn auto verkopen wilde en op deze site vond ik heel veel interessante informatie. Je wilt als klant toch graag weten met wie je in zee gaat en ook wilde ik uiteraard graag weten op welk bedrag ik zou kunnen rekenen in het geval ik mijn auto verkopen ging. Het is dan ook daarom geweest dat ik er eens even goed voor ben gaan zitten. Ik vertelde al dat ik de site eens aandachtig heb bekeken maar daarnaast het ik ook een boel recensies van andere klanten gelezen voordat ik mijn auto verkopen ging. Op die manier heb ik in een korte tijd heel veel interessante informatie gekregen die ik nooit had gevonden wanneer ik er niet naar op zoek was gegaan. Op die manier heb ik een aantal zeer interessante tips en trucs te horen gekregen waar ik later heel veel aan zou hebben. Je wilt namelijk wel een leuk bedrag voor je wagen krijgen en als je even op een aantal dingen let, kun je tamelijk gemakkelijk veel geld voor je voertuig krijgen. Dat is mij in ieder geval wel gelukt en ik kan u dan ook vertellen dat mijn reisje inmiddels geboekt is en dat ik daar vanzelfsprekend dan ook erg naar uitkijk. In de laatste alinea zal ik u vertellen hoe ik dit heb weten te realiseren.

Een mooi bedrag voor mijn wagen

Zoals ik al zei, ik wilde mijn auto verkopen maar niet voor een habbekrats. Via de site van AutoInkoopSpecialist.nl kwam ik in contact met een handelaar die mij zijn nummer gaf zodat we eens even aan de telefoon zouden kunnen praten. Dit heb ik toen gedaan en tijdens het gesprek zijn we gaan onderhandelen over de prijs. Wat mij opviel was dat het eerste bod van deze man al meteen behoorlijk hoog was waardoor ik een heel goed gevoel kreeg over de intenties van deze persoon. Je hoort soms wel eens verhalen van mensen die voor een habbekrats op de eerste rang willen zitten maar daar word je natuurlijk niet veel beter van als consument. Vandaar dat ik het fijn vond om te merken dat je hier als klant serieus genomen wordt wat ook meteen veel vertrouwen schept. Inmiddels is mijn wagen verkocht en heb ik er zelfs meer geld voor gekregen dan ik had durven vermoeden. Ik wilde graag een reisje binnen Europa maken maar inmiddels kan ik het mij zelfs veroorloven om naar Afrika te gaan. Ik ben dus verzekerd van een prachtige, en warme tijd in het buitenland. Al met al:

  • ik ben zeer tevreden
  • ik heb een mooi bedrag gekregen voor mijn wagen
  • ik kan deze site aan iedereen aanraden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn