Iets waar ik nooit over nagedacht had bij de start van mijn bedrijf, is het bedrijfsafval. Ik had van te voren goed nagedacht over de producten, de klanten en mijn website, maar had geen moment aan het afval gedacht. Mijn bedrijf verzorgt de distributie van een aantal merken in Nederland en hebben hier het alleenrecht op. De producten leveren wij aan andere bedrijven, maar ook aan consumenten direct. Wij hebben veel afval in ons magazijn en dat wordt steeds meer, hier moesten wij een goede oplossing voor zoeken. Het leek ons het beste om een goedkope container te huren en doen dit via de website bedrijfsafval.nl. Vier jaar geleden ben ik een bedrijfje gestart en dit bedrijf is door de jaren steeds groter geworden. Tijdens een reis naar Amerika, had ik een product gekocht in een klein winkeltje. Ik vond dit een erg goed product en wilde graag meer producten van dit merk in Nederland kopen, maar kwam er toen achter, dat dit merk niet te koop was in Nederland. Ik vond de contactgegevens van het bedrijf en vroeg of ik direct bij hun kon kopen. Ik vond de producten zo goed, dat ik uiteindelijk vroeg of ik hun producten in Nederland mocht verkopen. Niet veel later startte ik een bedrijf en werd ik distributeur van dit merk, ruim een jaar later besloot ik om ook andere merken te verkopen. De producten kopen aan bij ons magazijn en die sturen wij daarna weer in kleinere aantallen door. Ons bedrijfsafval werd steeds meer en daar moesten wij een goede oplossing voor verzinnen. Ik wilde graag een goedkope container huren en daar het afval in verzamelen. Voorheen bewaarden wij het afval in een hoek van het magazijn, totdat het werd opgehaald. Ik wilde graag het afval goed opslaan en geen last meer hebben van de stank, een goedkope container huren leek mij de beste oplossing.

Een goedkope container huren via bedrijfsafval.nl

Online zocht ik naar bedrijven waar ik een container huren kon en vond verschillende bedrijven. Het bleek dat wij via bedrijfsafval.nl een goedkope container huren konden en zij hielpen ons erg goed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfsafval en hebben veel verschillende soorten containers beschikbaar. Ik wist niet precies welke container wij nodig hadden, maar gelukkig kon ik dit bedrijf om advies vragen. Zij konden ons precies vertellen wat wij nodig hadden en gaven ons ook veel tips over de afvalscheiding. De prijs voor een container huren was goedkoper dan ik dacht en zij konden de volgende dag al de container plaatsen.

Minder last van afval

Een goedkope container huren was een goed idee, want wij hebben minder last van ons afval. De container is groot genoeg voor al het afval, houdt de stank goed tegen en door de container neemt ons afval minder ruimte in beslag. Als wij in de toekomst meer afval hebben, dan willen wij nog een container huren bij bedrijfsafval.nl.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfsafval
  • Wij konden hier een goedkope container huren
  • Wij kregen goed advies van de medewerkers
  • Wij hebben minder last van ons afval
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn