Heeft u net een nieuw huis, of wilt u graag een nieuwe look? Dan kunt u bij ons kiezen uit een zeer ruim assortiment aan mooie design meubelen. Wij zijn een online woonwinkel met een groot assortiment aan kwalitatieve design meubelen. Ons unieke assortiment biedt voor iedereen wel een mooie oplossing. Omdat wij een webshop zijn, genieten wij van een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat wij geen winkel en geen personeel hebben. Dat is een voordeel dat zich vooral uit in de prijs die wij aan onze klanten kunnen vragen voor onze design meubelen. Als u design meubelen bij ons koopt, dan krijgt u de eerste keer tien procent korting. Dit soort kortingen kunnen wij u geven omdat wij bepaalde vaste lasten niet hebben en dat levert ons grote besparingen op. Onze online woonwinkel is helemaal ingericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het voordeel van een online winkel is dat u gewoon vanuit huis ons assortiment kunt bekijken. U hoeft niet op een drukke zaterdag naar een drukke winkel om dan lang in de rij te staan. U kunt gewoon vanuit uw luie stoel ons assortiment bekijken. Wat wilt u eigenlijk nog meer? Er zijn tal van mogelijkheden voor u om te kiezen uit design meubelen. Wij bieden design meubelen voor in de huiskamer zoals stoelen, banken maar ook krukken. Wij vinden het belangrijk om ons assortiment ook steeds uit te breiden. Daarom houden wij ons ook altijd bezig met de nieuwste mode wat betreft uw interieur. Als er nieuwe design meubelen op de markt komen die wij in ons assortiment vinden passen dan zullen wij deze altijd in ons assortiment opnemen. De voordelen op een rijtje:

  • u hoeft bij ons nooit verzendkosten te betalen
  • u heeft de mogelijkheid om binnen veertien dagen uw bestelling retour te sturen
  • u kunt rekenen op een uitmuntende service: binnen twee uur reactie
  • onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit
  • zeer scherpe prijzen en tien procent korting bij eerste aankoop

Inrichten van uw woning met design meubelen

Iedereen heeft een andere smaak. De keuze voor design meubelen is dan ook voor iedereen anders. Maar wat belangrijk is aan ons assortiment, is dat onze producten allemaal net even wat anders zijn. Daarnaast kunt u rekenen op enkel en alleen het beste materiaal. Wij vinden een aantal zaken belangrijk bij het verkopen van design meubelen. Het eerste wat wij belangrijk vinden is dat ons assortiment voldoet aan de eisen van onze bezoekers. Er moet dan ook zo veel variatie in ons assortiment zitten, dat er altijd wel wat bijzit voor u. Het volgende punt dat wij als bedrijf en online woonwinkel zeer belangrijk achten is dat u op de website uw weg kunt vinden. Dat valt onder het kopje ‘service’ en die hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Op het moment dat u online design meubelen wilt kopen dan moet u terecht kunnen op een duidelijke en overzichtelijke webshop waar u makkelijk uw weg kunt vinden zoals u dat ook zou kunnen vinden als u in een winkel rond zou lopen. Onze winkel is digitaal en onze service ook, maar dat betekent niet dat de service niet persoonlijk is. Als u vragen heeft over onze design meubelen, dan mag u ons op ieder moment een e-mail sturen. U kunt er dan op rekenen dat wij binnen twee uur op uw e-mail reageren. Dat vinden wij belangrijk. Wij zijn als online winkel altijd bezig met het vernieuwen van ons assortiment, maar echt klassiekers kunt u natuurlijk altijd vinden. Kijk online naar de mogelijkheden en maak uw keuze.

Meubelen kiezen

Meubelen kiezen is voor de een feest, voor de ander is het alleen maar vervelend. Mensen met veel ruimte, denken soms dat ze ook veel meubelen neer moeten zetten, maar dat is in veel gevallen helemaal niet per se de beste keuze. Het inrichten van een woning is een vak apart. Sommige mensen vinden het moeilijk om het overzicht te bewaren en beginnen hun huis in het wilde weg in te richten zonder echt na te denken over het effect dat bereikt kan worden door goed te kiezen voor de juiste design meubelen. Wij bieden u de mogelijkheid om ons te laten weten waar u naar op zoek bent en dan kunnen wij u adviseren over welke meubelen eventueel geschikt zouden zijn voor het soort huis waar u woont. Een huis met veel licht en ruimte mag best wel wat kleur gebruiken en dan is het soms best leuk om voor een hippe stoel te kiezen. Hippe en kwalitatieve meubelen vindt u bij ons voor zeer scherpe prijzen. Onze prijs kwaliteit verhouding is zeer goed omdat wij zoals gezegd alleen online bestaan. Daarom hoeven wij geen geld uit te geven aan de huur van een winkel of personeel. Wij proberen echter wel te zorgen dat u een prettige online ervaring heeft en daarom vragen wij aan al onze klanten om aan te geven hoe ze de online service vonden nadat ze bij ons een aankoop deden. Wij genieten een klantwaardering van een acht plus en streven natuurlijk naar een tien, want voor ons is niets minder dan perfect goed genoeg! Als u meubelen bij ons besteld heeft, maar u vindt de meubelen toch niet mooi genoeg of het valt u tegen of het blijkt toch niet passen in uw woning, dan is dat geen enkel probleem. U kunt uw bestelling binnen veertien dagen retour sturen. Geniet van de scherpste prijzen en de beste producten bij ons online!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn