Voor mijn werk ben ik vaak bezig met het regelen van bloemen en bloemstukken voor diverse gelegenheden. Met name voor uitvaarten en bruiloften. Dit klinkt misschien raar, maar ik ben freelance weddingplanner én uitvaartbegeleidster. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik als echt mensenmens mij met mensen kan bezighouden op zeer persoonlijke wijze. Elk mens is uniek, elke bruiloft en iedere uitvaart dus ook. Omdat je als weddingplanner en als uitvaartbegeleidster veel moet regelen, waaronder ook vaak de bloemen, is het fijn om een vaste leverancier te hebben waarvan ik verzekerd ben van vakwerk. Daarom was ik op zoek naar een bloemenwinkel in Venlo, mijn woon- en werkplaats, die dit voor mij kan verzorgen. Zo ben ik terecht gekomen bij Bloemenhuis Max, mijn favoriete bloemenwinkel in Venlo.

Een bloemenwinkel in Venlo die bloemwerk tot kunst heeft verheven

Deze fantastische bloemenwinkel in Venlo levert veel bloemwerk af, waaronder

  • Bruidswerken
  • Grafwerken
  • Bloemstukken voor grote en kleine projecten

Op bloemenhuismax.nl staan al de meest mooie voorbeelden van het werk van deze bloemenwinkel in Venlo en dit inspireert enorm. Zoals gezegd is elk mens uniek. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, wensen en lievelingsbloemen. Een grafwerk maakt een uitvaart dan ook vaak extra persoonlijk. In mijn werk als uitvaartbegeleidster kom ik dit vaak tegen. Familie die een speciaal grafwerk wil laten maken. Kinderen of kleinkinderen die een mooi laatste gebaar willen maken. Deze bloemenwinkel in Venlo luistert aandachtig, iets wat heel erg belangrijk is in de uitvaartbranche, naar wat de mensen willen. Daar wordt advies bij gegeven en komt de ware expertise naar boven, vanuit de liefde voor het vak en de creativiteit van de bloemkunstenaar zoals ik hen altijd noem. Het is zo fijn om op deze manier met iemand samen te werken en omdat we regelmatig voor uitvaarten en voor bruiloften om tafel zitten, voelen we elkaar ook erg goed aan. Daarbij gaat deze bloemenwinkel in Venlo geen uitdaging uit de weg. Bloemenhuis Max weet een bloemstuk in elke vorm en in ieder formaat zodanig te maken dat het overeenkomt met de wensen die er zijn, of, wellicht, de laatste wens, die de overledene heeft achtergelaten.

Bloemstukken van topniveau

Ook voor bruidswerk is Bloemenhuis Max de beste bloemenwinkel in Venlo. Van subtiele bloemwerken tot groots en impactvol om echt een indruk te maken tijdens de mooiste dag van je leven, Bloemenhuis Max voert dit altijd smaakvol uit. Daarbij wordt gewerkt met bijzondere bloemen en planten en kunnen zeer mooie combinaties en vormen ontstaan. Het oog voor detail van deze bloemist is zo getraind dat corsages, bruidsboeketten, bruidswerk voor de trouwauto en de bloemaankleding van de trouwlocatie prachtig en in overeenstemming met elkaar én met de wensen van het bruidspaar worden uitgevoerd. Dit soort projecten kunnen uiteenlopen in formaat, maar daar schrikt deze bloemenwinkel in Venlo absoluut niet voor terug. Zo hebben we al eens projecten uitgevoerd waarbij de volledige aankleding van de kerk en de feestlocatie moest worden verzorgd, inclusief de bruidswerken voor de trouwauto, zes volgauto’s, de corsages van alle 60 daggasten én het bruidsboeket, inclusief haarstukje van de bruid moesten worden gemaakt. Dit was een gigantisch project wat niet vaak voorkomt, maar wel een enorme leuke uitdaging is geweest om met Bloemenhuis Max aan samen te werken. Normaliter werken we aan kleinere bruiloften en heb ik zelfs al eens enkel twee kleine corsages hoeven laten maken. Bloemenhuis Max is als bloemist zo flexibel dat ze zowel grote als kleine projecten niet uit de weg gaan. Een betere samenwerking met een bloemenwinkel in Venlo had ik niet kunnen wensen en de tevredenheid van al mijn klanten is daarvan mede het bewijs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn