hotstuff - Hot octopussMinstens 75 procent van de mannen masturberen. Dit hoeft niet per definitie erg regelmatig te gebeuren, immers, als u een partner hebt dan komt u waarschijnlijk al vaak genoeg aan uw trekken. Maar het is in ieder geval zo dat een zeer grote meerderheid dit doet. Niets om u voor te schamen, het is eerder doodnormaal. Bij vrouwen ligt dit percentage veel lager, bijna de helft lager zelfs. Dat had u misschien niet verwacht. Woont u al tijden op uzelf? Is uw huwelijk voorbij of uw relatie over en uit? Wilt u daarom wel die ervaring hebben? Koopt u dan de Hot Octopuss via hotstuff.nl. Wij zijn een sekswinkel die zowel via het internet als in het echt te bezoeken is. We hebben namelijk een groot pand in het centrum van Amsterdam. Mocht u eens in de buurt zijn dan raden we het u echt aan om eens langs te komen. Niet alleen hebben we de razend populaire Hot Octopus, we hebben een keur aan artikelen voor vrouwen, mannen en stelletjes die graag wat meer willen doen in bed dan de normale standjes. Het wordt steeds gebruikelijker om hulpmiddelen te gebruiken. En waarom ook niet? Als u daardoor een nog beter orgasme kunt krijgen dan is dat enkel fijn en mooi meegenomen. Andere methodes om seks te hebben en om hoogtepunten te bereiken, dat zijn zaken waar u zeker niet al te licht over moet denken. En of u nu alleenstaand bent of in een relatie verwikkeld bent, de Hot Octopuss is voor elke man een aangename afwisseling. Toch zal de Hot Octopuss vooral voor alleenstaande manen aantrekkelijk zijn omdat u het kunt zien als zachte kunstvagina. Mannen in een relatie prefereren toch nog altijd een echte. De Hot Octopuss komt wel erg dichtbij. Als u geen zin hebt in handwerk dan is het misschien leuk om de Hot Octopuss te proberen. De Hot Octopuss is helemaal niet zo duur, zeker niet als u het vergelijkt met opblaaspoppen. Kijkt u maar eens op onze website en vergelijk de diverse modellen met elkaar. Hebt u vervolgens nog vragen over de Hot Octopuss of over het aanschaffen van deze mannelijke simulator? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als u het aandurft kunt u bij ons langskomen in Amsterdam. Als u liever van een afstandje uw vragen opstuurt dan kunt u ons een e-mail sturen. Of belt u ons even op tijdens openingstijden.

Bijzonder fijn masturberen met een Hot Octopuss

Onze winkel is geopend van 10.00 tot 22.00u., 7 dagen per week. Genoeg tijd om ons op te bellen of om langs te gaan zodat u de Hot Octopuss met eigen ogen kunt bekijken. De Hot Octopuss werkt met behulp van oscillaties waardoor uw geslacht gestimuleerd wordt. Het is niet alleen maar leuk om te gebruiken als u alleen bent. Ook als u last heeft van erectieproblemen dan kan de Hot Octopuss wonderen voor u doen, ook als u samen met uw partner bent. En daarnaast is de Hot Octopuss leuk om te gebruiken tijdens het voorspel. Koop dan ook een opwindend speeltje voor uw partner zodat ook zij vast in de stemming komt. Over het algemeen wordt de Hot Octopuss toch wel gekocht voor alleenstaande mannen hoewel het steeds populairder voor stellen wordt om dit soort speeltjes te kopen als voorspel. Hoe dan ook, het maakt ons uiteraard niets uit wat uw beweegredenen zijn. Waar u vanuit mag gaan is het feit dat de Hot Octopuss bij ons standaard uit voorraad leverbaar is. Bedraagt uw bestelling meer dan 80 euro? Dan betaalt u verder geen verzendkosten. Aangezien de goedkoopste Hot Octopuss 84,50 euro kost hebt u dus geen verzendkosten! En als u dit voor 18.00 uur besteld hebt, dan ontvangt u het morgen al in huis. Overigens verpakken we de Hot Octopuss discreet zodat niemand weet wat er in zit totdat u het openmaakt. U wilt immers niet dat de bezorger u grijnzend aankijkt of de buren weten wat u hebt gekocht. Natuurlijk is het niets om u voor te schamen maar we begrijpen erg goed dat u alleen al bij de gedachte rooie oortjes krijgt.

Probeert u het eens uit, er gaat een wereld voor u open

Bent u overtuigd van dit apparaat? Waar wacht u dan nog op? Ziet u iets anders zoals een kunstvagina of opblaaspop dat u liever wilt gebruiken? Bij ons kan het allemaal. Plaats het product dan op uw digitale verlanglijstje die u kunt aanmaken als u een eigen profiel hebt. Dan kunt u eerst de pop of iets dergelijks uitproberen totdat u daar genoeg van hebt. Zoekt u heel iets anders? Kijkt u dan eens bij een andere categorie op de website. Daar vindt u bijvoorbeeld:

  • Diverse sm-artikelen,
  • Uitdagende lingerie voor hem en voor haar,
  • Allerlei accessoires zoals glijmiddel en voorbehoedsmiddelen.

Doet u het te allen tijde veilig! U wilt niet iemand bezwangeren of nare ziektes oplopen. Als u al een tijdje een relatie hebt en de vrouw is aan de pil, dan kunt u vanzelf stoppen met condooms. Woont u al tijden alleen en vindt u het erg moeilijk om iemand te vinden? Hebt u weleens aan online dating gedacht? Daar zijn diverse websites voor te vinden en daarmee kunt u op uw eigen tempo iemand zoeken en aanspreken. In de tussentijd vermaakt u zich vast wel met deze kunstvagina’s en dildo’s van Hot Stuff!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn